Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Θέλω επιστροφή του TF3 στις ρίζες(TF1) και όχι την φτωχομπινιά το TF2 που είναι κομμένο και ραμμένο για τις κονσόλες.
Sanjuro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, Malthador είπε Valve has nerfed an Artifact card it was charging $15 for Absolutely gorgeous. Περνάνε σε νέα διάσταση τα micro-transactions... Πολύ καλά έκαναν. Εγώ να σου πω την αλήθεια το περίμενα, δεν το περίμενα τόσο γρήγορα αλλά το περίμενα. Άλλαξαν και το Cheating Death... Old Text: "If there is an allied green hero in this lane, allies have a 50% chance of surviving with 1 Health when they would die." New Text: "Active (Cooldown 1): Give a unit a Death Shield this round. May only be used if there is an allied green hero in this lane."
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Top 10 Most Optimized PC Games of 2018 1
Aruil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Vermintide 2... Η έχουν κάνει απίστευτη δουλειά τους μήνες που δεν το έχω παίξει, ή "I call bullshit".
SPANK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Aruil είπε Vermintide 2... Η έχουν κάνει απίστευτη δουλειά τους μήνες που δεν το έχω παίξει, ή "I call bullshit". Μου το έλεγε ενας φίλος τις προάλλες και με ψήνει να το παίξω απλά δεν ξέρω αν το single player του εισαι μόνος σου κάνεις τις αποστολές ή σε βάζει random και με αλλους
Aruil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 12 minutes ago, SPANK said: Μου το έλεγε ενας φίλος τις προάλλες και με ψήνει να το παίξω απλά δεν ξέρω αν το single player του εισαι μόνος σου κάνεις τις αποστολές ή σε βάζει random και με αλλους Μπορείς να παίξεις με bots ή και μόνος σου αλλά θα είναι πολύ δύσκολο και θα είσαι "restricted" στις χαμηλότερες δυσκολίες. Online οι περισσότεροι που θα συναντήσεις δεν είναι ιδιέταιρα επιθετικοί όπως σε άλλα multiplayer αλλά και πάλι θα πέσεις σε πολλούς που θα μπορούσαν να σε εκνευρίσουν. Αν έχεις φίλο(υς) να παίξεις θα βελτιωθεί πολύ περισσότερο η εμπειρία σου σίγουρα. Πάντως, πρακτικά μιλώντας single-player δεν έχει εκτός σαν self-imposed challenge. Πέρα από αυτό για εμένα είναι πάρα πολύ καλό παιχνίδι με φανταστικό action και κυρίως πολύ καλή αίσθηση στα όπλα. Το βολικό με το να έχεις φίλους τετράδα είναι ότι μπορείται να συνεννοηθείτε για στρατηγικές και positioning, ενώ στις περισσότερες φορές με άλλους ο καθένας κάνει το δικό του (τουλάχιστον μέχρι να φτάσεις στις ψηλότερες δυσκολίες). 1
SPANK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Aruil είπε Μπορείς να παίξεις με bots ή και μόνος σου αλλά θα είναι πολύ δύσκολο και θα είσαι "restricted" στις χαμηλότερες δυσκολίες. Online οι περισσότεροι που θα συναντήσεις δεν είναι ιδιέταιρα επιθετικοί όπως σε άλλα multiplayer αλλά και πάλι θα πέσεις σε πολλούς που θα μπορούσαν να σε εκνευρίσουν. Αν έχεις φίλο(υς) να παίξεις θα βελτιωθεί πολύ περισσότερο η εμπειρία σου σίγουρα. Πάντως, πρακτικά μιλώντας single-player δεν έχει εκτός σαν self-imposed challenge. Πέρα από αυτό για εμένα είναι πάρα πολύ καλό παιχνίδι με φανταστικό action και κυρίως πολύ καλή αίσθηση στα όπλα. Το βολικό με το να έχεις φίλους τετράδα είναι ότι μπορείται να συνεννοηθείτε για στρατηγικές και positioning, ενώ στις περισσότερες φορές με άλλους ο καθένας κάνει το δικό του (τουλάχιστον μέχρι να φτάσεις στις ψηλότερες δυσκολίες). Βασικά αυτό θέλω να έχει online και με αλλους παίχτες για να κρατάει το ενδιαφέρον αλλα και loots για όπλα κτλπ , απλά αν τελειώσεις τι πίστες / αποστολές τις standar μετα απλά τις ξανα πάιζεις και κάνεις grind loot οπως πχ στο diablo ?
Aruil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 1 minute ago, SPANK said: Βασικά αυτό θέλω να έχει online και με αλλους παίχτες για να κρατάει το ενδιαφέρον αλλα και loots για όπλα κτλπ , απλά αν τελειώσεις τι πίστες / αποστολές τις standar μετα απλά τις ξανα πάιζεις και κάνεις grind loot οπως πχ στο diablo ? Loot έχει αρκετό, τόσο όπλα όσο και να αλλάζεις εμφάνιση (όχι τρομερά, κυρίως skins για το όπλο και headgear). Το αρχικό game είχε 13 πιστες και έχουν βγει και κάποια dlc που δεν είμαι σίγουρος πόσες προσθέτουν. Όποτε τα παιχνίδια σου θα είναι randomly σε κάποια από αύτες. Εκεί που παίζει η ποικιλία και κάνει αρκετά μεγάλη διαφορά, είναι στα waves που σπάνια θα πετύχεις το ίδιο παιχνίδι (και ορισμένες φορές θα καταραστείς την τύχη σου γιατί ορισμένοι συνδυασμοί spawns είναι κόλαση) και στο party composition που κάνει τεράστια διαφορά και αυτό στο πως θα προχωρήσεις την πίστα. Σε περίπτωση που το πάρεις, να σε προειδοποιήσω για ένα πράγμα. Μη μπεις με τη λογική του "Dungeons and Dragons" party. Μπορεί να δείχνει έτσι απο την άποψη ότι θυμίζει party από rpg, αλλά δεν παίζει με αυτό τον τρόπο. Δεν υπάρχει healer και τα tanks δε θα σε σώσουν αν δεν μπορείς να αμυνθείς μόνος σου. Είναι εκεί για να τραβάνε λίγο περισσότερο κόσμο πάνω τους αλλά όχι σε βαθμό rpg. Ο καθένας από τους τέσσερις παίχτες πρέπει να μπορεί να τα βγάλει πέρα σχετικά μόνος του, γιατί όταν γίνεται πανικός τριγύρω δεν μπορεί να είσαι σίγουρος ότι κάποιος θα σε βοηθήσει. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 On 22/12/2018 at 22:25, Sanjuro said: Πολύ καλά έκαναν. Εγώ να σου πω την αλήθεια το περίμενα, δεν το περίμενα τόσο γρήγορα αλλά το περίμενα. Άλλαξαν και το Cheating Death... Old Text: "If there is an allied green hero in this lane, allies have a 50% chance of surviving with 1 Health when they would die." New Text: "Active (Cooldown 1): Give a unit a Death Shield this round. May only be used if there is an allied green hero in this lane." Δεν το παίζω το game, δεν το ξέρω καν. Αλλά να σου λένε να δώσεις λεφτά για να κερδίζεις και μετά να σου nerfάρουν το item προκειμένου να σε αναγκάσουν να δώσεις κι άλλα λεφτά για να κερδίζεις είναι εκτός από γελοίο και ανήθικο.
Sanjuro Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Malthador είπε Δεν το παίζω το game, δεν το ξέρω καν. Αλλά να σου λένε να δώσεις λεφτά για να κερδίζεις και μετά να σου nerfάρουν το item προκειμένου να σε αναγκάσουν να δώσεις κι άλλα λεφτά για να κερδίζεις είναι εκτός από γελοίο και ανήθικο. Έχω την εντύπωση πως δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις το μπλογκ ποστ τους και παρ'ολα αυτά σχολιάζεις. Αναφορά σε κείμενο However, we realize that some players had a different expectation when buying from the marketplace, and so as a result we'll allow a one time buyback exception for the next two weeks. Any player that previously purchased today's changed cards from the marketplace can now visit this link to learn how to sell the cards directly back to us for what their peak selling price was in the 24 hours prior to this announcement.
xavier Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Sanjuro είπε Έχω την εντύπωση πως δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις το μπλογκ ποστ τους και παρ'ολα αυτά σχολιάζεις. απλα ειναι εντελως click bait το αρθρο του polygon... 1 1
kostas020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 εγω θελω ενα gaming pc που να παιζει στα medium-high pubg ικανοποιητικα (χωρις να κολλαει) και οχι μονο και γενικα παιχνιδια συχρονα και να καρατησει το pc τα λεφτα που διαθετω 500-600ευρω οχι παραπνω οχι λιγοτερο χωρις οθονες πληκτρολογια και ποντικια μονο κουτι και το gaming ποτε δεν πεθαινει
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, kostas020 είπε εγω θελω ενα gaming pc που να παιζει στα medium-high pubg ικανοποιητικα (χωρις να κολλαει) και οχι μονο και γενικα παιχνιδια συχρονα και να καρατησει το pc τα λεφτα που διαθετω 500-600ευρω οχι παραπνω οχι λιγοτερο χωρις οθονες πληκτρολογια και ποντικια μονο κουτι και το gaming ποτε δεν πεθαινει Μπορείς να ρωτήσεις στην κατάλληλη ενότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις