Alastor192 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 φαινετα να χει δυνατοτητες το συγκεκριμενο,ωστοσο φαινετε λιγο rough 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Aruil είπε H Οbsidian ανακοίνωσε επιτέλους το rpg που φτιάνανε οι Cain και Boyarsky (δημιουργοί των original fallout). Αναφορά σε κείμενο “Bethesda has been kicked from the group chat.” Επιτέλους, ελπίζω να είναι τόσο καλο όσο δείχνει. Παρόλα αυτά φαντάζομαι θα είναι exclusive win store και win10 οποτε wgaf. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
noFEARgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Συνδιασμος bordelands με fallout μοιαζει , φυσικα αν κανενε καλη δουλεια αυτο ειναι καλο νεο. 1
Arkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Τσεκαρετε το https://store.steampowered.com/app/907470/IrisFall/ 2
Arkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, firepc είπε To Journey (2012) έρχεται στo PC Το οποιο θα το ξανα τερματισουμε οπως καναμε και στο ps3 πριν χρονια. Απο τα καλυτερα 2ωρα που εχω περασει σε παιχνιδι. Μακαρι να δουμε και αλλα exclusives του ps στον υπολογιστη. Μια τετραλογια uncharted με γραφικα υπολογιστη και ελληνικα δεν θα μας χαλαγε καθολου.
firepc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Εχω ακουσει καλα λογια, εννοειται οτι θα τιμηθει!
Arkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, firepc είπε Εχω ακουσει καλα λογια, εννοειται οτι θα τιμηθει! Καλα βρε δεν το εχεις παιξει στο ps3? Απο το 2014 το εχω πλατινα το συγκεκριμενο μαζι με flower ακομα ενα zen παιχνιδι και flow που αυτο ηταν και αρκετα δυσκολο αφησα λιγα πραγματα.
firepc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Καλα βρε δεν το εχεις παιξει στο ps3? Απο το 2014 το εχω πλατινα το συγκεκριμενο μαζι με flower ακομα ενα zen παιχνιδι και flow που αυτο ηταν και αρκετα δυσκολο αφησα λιγα πραγματα. Δεν ειχα ποτε κονσολα Μονο PC !!!
Arkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, firepc είπε Δεν ειχα ποτε κονσολα Μονο PC !!! Πες ετσι δικαιολογημενως τοτε. 2010-2015 ημουν με κονσολα επαιξα ολα τα exclusive του ps2 σε remastered και ps3 και εκει πολυ πραμα. Επειτα pc. Θελει καποια στιγμη και ενα ps4 γιατι εχει και εκει 4 5 παιχνιδια που αξιζουν να παιχτουν.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Blood Remaster has been officially announced p.s. Κάποιοι νομίζουν το forum είναι το personal chat τους. Υπάρχουν και pm dear spam bots. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1
di maria kun Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Στις 11/11/2018 στις 6:36 ΜΜ, Praetorian είπε Θέλει Windows 10, και ο τίτλος του Game pass να ανήκει και στο πρόγραμμα Play Anywhere της Microsoft -- οπότε δεν είναι όλοι οι τίτλοι του Game Pass συμβατοί με PC. Το Gears of War 4 είναι και το Forza Horizon 4. To Forza Motorsport 7 αν και είναι Play Anywhere τίτλος, δεν νομίζω ότι ανηκει ακόμα στο Game Pass (η δικτυακή σελίδα της Microsoft όπου φαίνονται οι Game Pass τίτλοι είναι προβληματική και δεν δείχνει τουλάχιστον αυτή τη στιγμή κάποια πλήρη λίστα). συγνωμη να ρωτησω,εψαξα και στο νετ και ψιλομπερδευτηκα -δεν εχω xbox One -εχω windows 10 και πσ δυνατο που εφτιαξα μολις /στο παρελθον δεν ημουν μελος στο gamepass 1)μπορω να κανω για ενα μηνα η εστω freetry για 2 βδομαδες που ειναι δοκιμη και να παιξω οποιοδηποτε απο τα παιχνιδια του λινκ σου που ειναι καμια 50ρια??? 2)η διαδικασια ειναι ειμαι μελος κανω download install και τελος-αυτο? 3)επισης αυτα ειναι πληρη παιχνιδια??με ενδιαφερουν τα φορτζα και βλεπω τα εχει
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, di maria kun είπε 1)μπορω να κανω για ενα μηνα η εστω freetry για 2 βδομαδες που ειναι δοκιμη και να παιξω οποιοδηποτε απο τα παιχνιδια του λινκ σου που ειναι καμια 50ρια??? Όχι. Μπορείς να παίξεις μόνο όσα παιχνίδια από το link που έδωσα (play anywhere = παίζουν σε PC (Windows 10) και Xbox One, και κρατούν σε κοινό σημείο την πρόοδο), είναι επίσης και παιχνίδια του Game Pass. Δεν είναι πολλοί οι τίτλοι που ανήκουν και στα δύο προγράμματα. Κάπου 15 μετρώ αυτή τη στιγμή. Εδώ έχει μια λίστα που ενημερώνει ένα μέλος του trueachievements.com forum (ενημέρωση τον Οκτ 2018): https://www.trueachievements.com/forum/viewthread.aspx?tid=986658 Θεωρητικά είναι η ίδια λίστα που παίρνεις αν πάς εδω και επιλέξεις το "Xbox Play Anywhere" από το μενού στα αριστερά: https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/games Αναφορά σε κείμενο 2)η διαδικασια ειναι ειμαι μελος κανω download install και τελος-αυτο? Αυτό μπορεί να σου το πει αναλυτικά κάποιος άλλος. Από ό,τι καταλαβαίνω, το download και το Install γίνεται από το Windows Store που έχουν τα Windows 10. Αναφορά σε κείμενο 3)επισης αυτα ειναι πληρη παιχνιδια??με ενδιαφερουν τα φορτζα και βλεπω τα εχει Το Forza Horizon 4 του Game Pass είναι το Standard Edition. Δεν υπάρχει άλλο Forza αυτή τη στιγμή που είναι και στο Game Pass και στο Play Anywhere. 1 1
Despotas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτοί είναι οι τίτλοι Xbox Play Anywhere αυτή τη στιγμή που μπορείς να κάνεις trial δωρεάν για 14 ημέρες: https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/games?cat=xpa Δεν υπάρχει client όπως πχ Steam. Κατεβάζεις και εγκαθιστάς μέσα από την εφαρμογή Microsoft Store των Win10 αφού φυσικά πρώτα κάνεις account. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από Despotas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις