Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 μαύρες και ένα λευκός δεμένος για cover art. Θα πατώσει κι' αυτό στις πωλήσεις σαν το BF V και θα ηρεμήσουν κι' αυτοί..Μας έχουν σπάσει τις μπάλες με το να βάζουν την πολιτική τους ιδεολογία στα games..

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

cs:go free to play + battle royale? ! ... http://counter-strike.net/dangerzone

Πάντως έχει ενδιαφέρον για'μενα το γεγονός πως για μερικούς οι λέξεις "δεν είμαι σίγουρος", "δεν ξέρω" κλπ κλπ ...δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο τους. Είδαν ένα εξώφυλλο με 2 μαύρες να έχουν δεμένο έναν λευκό και έκριναν απ'ευθείας πως θα είναι SJW-friendly/inspired το παιχνίδι και προφανώς σίγουρα (!) γι'αυτό τον λόγο θα πατώσει (επειδή είναι πεπεισμένοι πως γι'αυτό τον λόγο πάτωσε το Battlefield V). NotLikeThis

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sanjuro είπε

ίδαν ένα εξώφυλλο με 2 μαύρες να έχουν δεμένο έναν λευκό και έκριναν απ'ευθείας πως θα είναι SJW-friendly/inspired το παιχνίδι και προφανώς σίγουρα (!) γι'αυτό τον λόγο θα πατώσει (επειδή είναι πεπεισμένοι πως γι'αυτό τον λόγο πάτωσε το Battlefield V). NotLikeThis

Είσαι στο insomnia όπου η γνώση υπάρχει πριν δημιουργηθεί.

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλά νέα για το far cry το 5 ήταν απολαυστικό το 6 θα μας πάει στο ίδιο μέρος μετά τον χαμό που έγινε στο τέλος του 5. Το περιμένω πως και πως. 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πιο αδιάφορο FC από το 5 δεν υπάρχει, μια προπαγάνδα με βαρετά missions ήταν.

Εγω το ευχαριστήθηκα για αυτό και το πήγα 100%. Ετοιμάζομαι για τα 3 dlc που βγήκαν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

11056929.gif

μύρισαν αίμα από την αποτυχία του fallout και χώθηκαν να καλύψουν το κενό (με την κλασική προχειρότητα της ubisoft πάντα)

εγώ προσωπικά εγκρίνω , γούσταρα fc5

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Τρελά πράγματα έγιναν πάντως τις τελευταίες μέρες. Epic games store με exclussives και δωρεάν games κάθε μερικές μέρες, και ταυτόχρονα battle royale και καρτοπαίχνιδο απ'την Valve.

Προσωπικά ανατρίχιασα με αυτό... (βέβαια πάντα γούσταρα την supergiant)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...