stavros750 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Έχω ξενερώσει απίστευτα, αυτό μόνο τίποτα άλλο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 2 μαύρες και ένα λευκός δεμένος για cover art. Θα πατώσει κι' αυτό στις πωλήσεις σαν το BF V και θα ηρεμήσουν κι' αυτοί..Μας έχουν σπάσει τις μπάλες με το να βάζουν την πολιτική τους ιδεολογία στα games.. 1 1
Sanjuro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) cs:go free to play + battle royale? ! ... http://counter-strike.net/dangerzone Πάντως έχει ενδιαφέρον για'μενα το γεγονός πως για μερικούς οι λέξεις "δεν είμαι σίγουρος", "δεν ξέρω" κλπ κλπ ...δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο τους. Είδαν ένα εξώφυλλο με 2 μαύρες να έχουν δεμένο έναν λευκό και έκριναν απ'ευθείας πως θα είναι SJW-friendly/inspired το παιχνίδι και προφανώς σίγουρα (!) γι'αυτό τον λόγο θα πατώσει (επειδή είναι πεπεισμένοι πως γι'αυτό τον λόγο πάτωσε το Battlefield V). NotLikeThis Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από Sanjuro 1
newlynx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Sanjuro είπε ίδαν ένα εξώφυλλο με 2 μαύρες να έχουν δεμένο έναν λευκό και έκριναν απ'ευθείας πως θα είναι SJW-friendly/inspired το παιχνίδι και προφανώς σίγουρα (!) γι'αυτό τον λόγο θα πατώσει (επειδή είναι πεπεισμένοι πως γι'αυτό τον λόγο πάτωσε το Battlefield V). NotLikeThis Είσαι στο insomnia όπου η γνώση υπάρχει πριν δημιουργηθεί. 2
Arkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Πολύ καλά νέα για το far cry το 5 ήταν απολαυστικό το 6 θα μας πάει στο ίδιο μέρος μετά τον χαμό που έγινε στο τέλος του 5. Το περιμένω πως και πως. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Πιο αδιάφορο FC από το 5 δεν υπάρχει, μια προπαγάνδα με βαρετά missions ήταν.
Arkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πιο αδιάφορο FC από το 5 δεν υπάρχει, μια προπαγάνδα με βαρετά missions ήταν. Εγω το ευχαριστήθηκα για αυτό και το πήγα 100%. Ετοιμάζομαι για τα 3 dlc που βγήκαν.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 First screenshot released for a new sci-fi first-person shooter from the co-creator of Halo
Despotas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Σήμερα κυκλοφορεί το Jagged Alliance: Rage https://store.steampowered.com/app/463170/Jagged_Alliance_Rage/
Daemonos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Νέο παιχνίδι Conan https://conancountdown.com/?fbclid=IwAR0n3Yc0AqEOo5BBk6EQHe3ixSYWJjq9uvM1TudyPcI16BWekS24Qq0vEQE
logistoulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε μύρισαν αίμα από την αποτυχία του fallout και χώθηκαν να καλύψουν το κενό (με την κλασική προχειρότητα της ubisoft πάντα) εγώ προσωπικά εγκρίνω , γούσταρα fc5 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από logistoulis
Sanjuro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Τρελά πράγματα έγιναν πάντως τις τελευταίες μέρες. Epic games store με exclussives και δωρεάν games κάθε μερικές μέρες, και ταυτόχρονα battle royale και καρτοπαίχνιδο απ'την Valve. Προσωπικά ανατρίχιασα με αυτό... (βέβαια πάντα γούσταρα την supergiant)
Aruil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 H Οbsidian ανακοίνωσε επιτέλους το rpg που φτιάνανε οι Cain και Boyarsky (δημιουργοί των original fallout). 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις