firepc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Arkin είπε Οχι ρε συ τι ταινιες σε dvd καλυτερα κατεβαζε 4K 50gb ταινιες και γραφε τες σε bluray δισκακια τα dvd δεν παλευετε η ποιοτητα τους. Στις usb της tv κοτσαρω 4tb σκληρους και παιζει τα παντα απο εκει. Δεν πειρατευω. Και να ξερεις μια μερα ο σκληρος δισκος χαλαει και τοτε πες αντιο σε οτι κατεβαζες τοσο καιρο. Η ποιοτητα των dvd μου ειναι οκ. Δεν εχω και τοσο προβλημα Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από firepc
Arkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, firepc είπε Δεν πειρατευω. Και να ξερεις μια μερα ο σκληρος δισκος χαλαει και τοτε πες αντιο σε οτι κατεβαζες τοσο καιρο. Η ποιοτητα των dvd μου ειναι οκ. Δεν εχω και τοσο προβλημα Τουλαχιστον αγοραζε bluray ρε συ το dvd δεν παλευετε ειδικα σε μεγαλη οθονη.
firepc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Τουλαχιστον αγοραζε bluray ρε συ το dvd δεν παλευετε ειδικα σε μεγαλη οθονη. οι bluray ταινες θελουν και bluray player ομως. Και κοστιζουν και περισσοτερο. Ετσι κι αλλιως δεν ειμαι και τοσο ταινιακιας. Βλεπω μια ταινια στο τοσο. Τσπ ειμαστε offtopic 1
firepc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Νεο Far Cry και δεν ειμαι καλα Σοβαρα δεν ειμαι καλα 😂 Η ubi τιζαρε νεο FC 2 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Κιόλας ; Λολ..Τουλάχιστον θα έχει κάνα story και villain της προκοπής αυτή τη φορά ή πάλι μία απ' τα ίδια ; Τι ρωτάω και 'γω..
firepc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακουγεται οτι το setting του θα ειναι σε post apocalyptic περιβαλλον, δλδ με survival στοιχεια. Λετε να δουμε το The Last of Us της Ubi? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από firepc
Arkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, firepc είπε Νεο Far Cry και δεν ειμαι καλα Σοβαρα δεν ειμαι καλα 😂 Η ubi τιζαρε νεο FC Ωρε φιλε αυτα ειναι. Δωστε far cry στο λαο θα καουμε παλι. 1
SPANK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Προσωπικά θα ήθελα να έχεις και online στοιχεία να βγεί καινούργιο far cry δηλαδή μα έχεις αλιλεπίδραση με άλλους παίχτες μεσα στον κόσμο σε αποστολές / quest. Τα προηγούμενα τα έλιωσα αλλα νομίζω πλέον οτι τα περισσότερα παιχνίδια εχουν γίνει λίγο πολύ επαλαμβανόμενα ειτε online ειτε multiplayer , δεν ξέρω τι πρέπει και τι μπορεί να αλλάξει , ίσως να φταίει οτι ορισμένοι εχουμε μεγαλώσει πλέον ηλικιακά και τα βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα.
firepc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μαλλον κανα spin off σαν το Primal θα ειναι, αλλα στο μελλον Τσπ, θα μαθουμε περισσοτερα αυριο στο game awards
john2gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, firepc είπε Νεο Far Cry και δεν ειμαι καλα Σοβαρα δεν ειμαι καλα 😂 Η ubi τιζαρε νεο FC Μην κρατάτε μεγάλο καλάθι, για DLC φαίνεται κι όχι για το επόμενο Far Cry. Όσοι έχετε τελειώσει το Far Cry 5 ξέρετε τι είναι αυτή η έκρηξη άλλωστε... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από john2gr 1
firepc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, john2gr είπε Μην κρατάτε μεγάλο καλάθι, για DLC φαίνεται κι όχι για το επόμενο Far Cry και να σε τιζαρει ετσι σε ενα μεγαλο event για ενα απλο dlc? Ποιος το χει ξανακανει αυτο? Τσπ, θα ξερουμε αυριο
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δε νομίζω ότι είναι DLC, αν και το trailer θυμίζει πολύ το FC5..Μάλλον θα είναι spin-off FC σαν το Primal.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δε νομίζω ότι είναι DLC, αν και το trailer θυμίζει πολύ το FC5..Μάλλον θα είναι spin-off FC σαν το Primal. Δηλαδή κάθε χρόνο FC?! Ποιότητα 0%, busywork 100% ftw! Δεν μου φαίνεται περίεργο για Ubisoft. E μάλλον ήρθε καιρός να τελειώνει και αυτό το series. Aμα όντως είναι έτσι τότε είναι sequel. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Resident Evil 3: Nemesis Is Getting A Remake And It’s ‘Already In Development’ 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Νέο SJW έκτρωμα το νέο FC.. The new Far Cry game will be called Far Cry: New Dawn, cover art leaked 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις