Arkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Ανοιξε να δειξεις και το εσωτερικο του κουτιου να δεις την εξελιξη των κουτατων παιχνιδιων στο pc. Και εγω απο προσφορα Κωτσοβολου πηρα το Vampyr σε τιμη χωμα αλλα μολις ειδα μεσα οτι το κουτι ηταν κυριολεκτικα αδειο,μου ηρθε να το πεταξω στον σκουπιδοτενεκε. Τα ξερω fulgore αν και ειναι αρκετα βαρυ ολο και κατι θα εχει μεσα. Προφανως δεν ειναι σαν τα παλια ομως ακομα εχω το πρωτο splinter cell εχει μεσα ολοκληρο βιβλιαρακι. Δεν μου αρεσει αυτο που γινεται με τα retail κουτια των παιχνιδιων αλλα τι μπορουμε να κανουμε. Μια φορα κλειδια δεν αγοραζω παντως ας εχω το κουτι να το κοιταω στο ραφι δεν πειραζει. 1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε Πολύ υποτιμημένο το Titanfall 2 δυστυχώς... Σιγουρα δεν ακουστηκε πολυ εχω ακουσει τα καλυτερα ομως ειχα παιξει και κανα μισαωρο και το αγαπησα εξαιρετικα optimize παιχνιδι και πολυ καλο story. Ηρθε η ωρα να το παιξω ολοκληρο. 1
firepc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ανοιξε να δειξεις και το εσωτερικο του κουτιου να δεις την εξελιξη των κουτατων παιχνιδιων στο pc. Και εγω απο προσφορα Κωτσοβολου πηρα το Vampyr σε τιμη χωμα αλλα μολις ειδα μεσα οτι το κουτι ηταν κυριολεκτικα αδειο,μου ηρθε να το πεταξω στον σκουπιδοτενεκε. δεν ειχε ουτε δισκακια?
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, firepc είπε δεν ειχε ουτε δισκακια? Εχει μονο δισκακι και τον κωδικο του steam. Στο Tekken 7(deluxe) ουτε καν δισκακι δεν εχει μεσα.
firepc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Εχει μονο δισκακι και τον κωδικο του steam. Στο Tekken 7(deluxe) ουτε καν δισκακι δεν εχει μεσα. και τα κουτακια στις κονσολες ενα δισκακι εχουν μεσα Εκει δεν βλεπω γκρινια ομως (δεν το λεω για σενα προσωπικα) Και btw, το κουτατο spyro στις κονσολες εχει μονο το ενα game μεσα.
Arkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, firepc είπε και τα κουτακια στις κονσολες ενα δισκακι εχουν μεσα Εκει δεν βλεπω γκρινια ομως (δεν το λεω για σενα προσωπικα) Και btw, το κουτατο spyro στις κονσολες εχει μονο το ενα game μεσα. Παντως το prey η το deus ex εχουν μεσα και αλλα πραγματα. Το prey εχει και αφισα του παιχνιδιου για τοιχο. Το dishonored εχει μονο δισκακι. Γενικα ομως αλλο να δωσεις 20-30 ευρω για ενα σκετο κλειδι και αλλο να παρεις κουτι με δισκακι μεσα. Λες οτι εχεις κατι χειροπιαστο το κλειδι ειναι σαν τιποτα. Ετσι το βλεπω.
firepc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Arkin είπε Παντως το prey η το deus ex εχουν μεσα και αλλα πραγματα. Το prey εχει και αφισα του παιχνιδιου για τοιχο. Το dishonored εχει μονο δισκακι. Γενικα ομως αλλο να δωσεις 20-30 ευρω για ενα σκετο κλειδι και αλλο να παρεις κουτι με δισκακι μεσα. Λες οτι εχεις κατι χειροπιαστο το κλειδι ειναι σαν τιποτα. Ετσι το βλεπω. Σωστα. Τουλαχιστον με το κουτακι στο ραφι εχεις και μια φυσικη αναμνηση του παιχνιδιου. Το καλο με το physical στο PC, ειναι οτι σου δινουν και τον κωδικο για steam, origin η uplay και δεν εχεις το βαλε βγαλε δισκακια ολη την ωρα
Arkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, firepc είπε Σωστα. Τουλαχιστον με το κουτακι στο ραφι εχεις και μια φυσικη αναμνηση του παιχνιδιου. Το καλο με το physical στο PC, ειναι οτι σου δινουν και τον κωδικο για steam, origin η uplay και δεν εχεις το βαλε βγαλε δισκακια ολη την ωρα Ναι steam/origins εχουν ολα μεσα βολευει παρα πολυ. Δισκο δεν εχω καν στο pc. Παντως αξιζει να περιμενεις εκπτωσεις για να παρεις κατι. Ο γερμανος ειχε και το rise με το βιβλιο μεσα την συλλεκτικη στα 10 ευρω αλλα δεν την προλαβα εξαντληθηκε αμεσα.
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, firepc είπε και τα κουτακια στις κονσολες ενα δισκακι εχουν μεσα Εκει δεν βλεπω γκρινια ομως (δεν το λεω για σενα προσωπικα) Και btw, το κουτατο spyro στις κονσολες εχει μονο το ενα game μεσα. Ε δεν ειναι ολα ετσι. Τωρα πχ στο Red Dead ειχε μεσα μεχρι και τον χαρτη της πολης ή για παραδειγμα σε αλλα παιχνιδια εχει διπλο εξωφυλλο. Ασε που μην ξεχναμε οτι στο ps4 εχουν και το ακριβοτερο blu ray που πουλανε εκτος των αλλων. Τα κουτατα του pc οπως τα παραπανω ειναι κυριολεκτικα λες και εχεις αγορασει απο ενα σουπερ μαρκετ τετοιες αδειες μαυρες θηκες παιχνιδιων και απλα εκτυπωνεις το εξωφυλλο απο το Internet(σαν παλια αντιγραμμενα οταν πουλαγαν καποια καταστηματα/video club). Η πιο τρανταχτη διαφορα για pc ειναι στο κουτατο Witcher 3 η απλη εκδοση με την Goty
Arkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Ε δεν ειναι ολα ετσι. Τωρα πχ στο Red Dead ειχε μεσα μεχρι και τον χαρτη της πολης ή για παραδειγμα σε αλλα παιχνιδια εχει διπλο εξωφυλλο. Ασε που μην ξεχναμε οτι στο ps4 εχουν και το ακριβοτερο blu ray που πουλανε εκτος των αλλων. Τα κουτατα του pc οπως τα παραπανω ειναι κυριολεκτικα λες και εχεις αγορασει απο ενα σουπερ μαρκετ τετοιες αδειες μαυρες θηκες παιχνιδιων και απλα εκτυπωνεις το εξωφυλλο απο το Internet(σαν παλια αντιγραμμενα οταν πουλαγαν καποια καταστηματα/video club). Η πιο τρανταχτη διαφορα για pc ειναι στο κουτατο Witcher 3 η απλη εκδοση με την Goty Και τα gta εχουν μεσα χαρτη ολου του παιχνιδιου. Η goty του witcher 3 ειναι μονο δισκακια? Η απλη εχει τον χαρτη μεσα? Να ψαξω να βρω την απλη αν ειναι να αγορασω.
firepc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Η φυσικη αναμνηση του παιχνιδιου ειναι ο λογος που θελω τουλαχιστον τα tripleA games να τα εχω στο ραφι. Το ξερω οτι καποτε ηταν αλλιως και οτι εχουν γινει απλα κουτακια σημερα. 1
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Και τα gta εχουν μεσα χαρτη ολου του παιχνιδιου. Η goty του witcher 3 ειναι μονο δισκακια? Η απλη εχει τον χαρτη μεσα? Να ψαξω να βρω την απλη αν ειναι να αγορασω. Ναι αυτο λεω οτι προφανως παιζει ρολο αναλογα τον publisher και το παιχνιδι,απλα ακομα και οι απλες εκδοσεις των παιχνιδιων ετσι οπως ειναι δεν σου βγαζουν αυτη την φτηνια που σου βγαζουν τετοιες απλες εκδοσεις των περισσοτερων εκδοσεων του pc.Για το Witcher 3,απλη εκδοση Spoiler goty 1
firepc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι steam/origins εχουν ολα μεσα βολευει παρα πολυ. Δισκο δεν εχω καν στο pc. Παντως αξιζει να περιμενεις εκπτωσεις για να παρεις κατι. Ο γερμανος ειχε και το rise με το βιβλιο μεσα την συλλεκτικη στα 10 ευρω αλλα δεν την προλαβα εξαντληθηκε αμεσα. Στο desktop δεν εχω ουτε γω dvd drive, αλλα πηρα ενα εξωτερικο με €20 για να γραφω τα παιχνιδια οταν δεν θελω να τρωω bandwidth
Arkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ναι αυτο λεω οτι προφανως παιζει ρολο αναλογα τον publisher και το παιχνιδι,απλα ακομα και οι απλες εκδοσεις των παιχνιδιων ετσι οπως ειναι δεν σου βγαζουν αυτη την φτηνια που σου βγαζουν τετοιες απλες εκδοσεις των περισσοτερων εκδοσεων του pc.Για το Witcher 3,απλη εκδοση Απόκρυψη περιεχομένων goty Ολοι προσπαθουν να γλιτωσουν χρηματα. Για το witcher θα παρω την απλη εκδοση και θα κατεβασω τα dlc απο το ιντερνετ. 9 λεπτά πριν, firepc είπε Η φυσικη αναμνηση του παιχνιδιου ειναι ο λογος που θελω τουλαχιστον τα tripleA games να τα εχω στο ραφι. Το ξερω οτι καποτε ηταν αλλιως και οτι εχουν γινει απλα κουτακια σημερα. Αυτο θα μεινει θα τα βλεπεις στο ραφι μετα απο χρονια και θα θυμασαι οταν το επαιζες. Το steam αυριο κλεινει και πανε ολα. 3 λεπτά πριν, firepc είπε Στο desktop δεν εχω ουτε γω dvd drive, αλλα πηρα ενα εξωτερικο με €20 για να γραφω τα παιχνιδια οταν δεν θελω να τρωω bandwidth Εχω σκεφτει να παω σε εξωτερικο με usb αλλα σπανια χρησιμοποιω.
firepc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Ολοι προσπαθουν να γλιτωσουν χρηματα. Για το witcher θα παρω την απλη εκδοση και θα κατεβασω τα dlc απο το ιντερνετ. Αυτο θα μεινει θα τα βλεπεις στο ραφι μετα απο χρονια και θα θυμασαι οταν το επαιζες. Το steam αυριο κλεινει και πανε ολα. Εχω σκεφτει να παω σε εξωτερικο με usb αλλα σπανια χρησιμοποιω. εγω παιρνω και ταινιες σε dvd και το χρησιμοποιω και εκει (στο usb του PC) Το κακο ειναι οτι δεν δουλευει στο usb της TV
Arkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, firepc είπε εγω παιρνω και ταινιες σε dvd και το χρησιμοποιω και εκει (στο usb του PC) Το κακο ειναι οτι δεν δουλευει στο usb της TV Οχι ρε συ τι ταινιες σε dvd καλυτερα κατεβαζε 4K 50gb ταινιες και γραφε τες σε bluray δισκακια τα dvd δεν παλευετε η ποιοτητα τους. Στις usb της tv κοτσαρω 4tb σκληρους και παιζει τα παντα απο εκει. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Arkin
Προτεινόμενες αναρτήσεις