Daemonos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Με αφορμή τη δημιουργία του epic store πάντως, έχω να πω ότι για εμένα έχει καταντήσει κουραστική η κατάσταση πλέον. Steam, gog, uplay και origin από τους μεγάλους. Εντάξει τώρα, εάν έρθει και πέμπτος δεν θα κάνουμε άλλη δουλειά από το να κρατάμε τεφτέρια για το τι έχουμε πού και να logάρουμε σε 15 διαφορετικές κάθε φορά υπηρεσίες. To GOG πάντως μια χαρά προσφορές έχει και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο το Steam - κατά την άποψή μου (χρησιμοποιώ και τα 2) 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Steam και κλειδάδικα μόνο.. Σωστό και αυτό, μου διέφυγε. 1
Bigi444444 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Όλα έχουν καλές προσφορές πλέον, δεν τίθεται θέμα περί αυτού .Το θέμα είναι τι γίνεται με την διαχείριση των τίτλων.Εγώ εκτός steam δεν έχω πολλά παιχνίδια και σε γενικές γραμμές μπορώ να κρατήσω εικόνα και επαφή. Εάν ο άλλος έχει από 100 παιχνίδια σε κάθε πλατφόρμα, πού θα ξέρει τι έχει και που; Λίγες είναι οι περιπτώσεις που πηγαίνει και αγοράζει παιχνίδι, που ξεχνάει ότι το έχει σε άλλη πλατφόρμα; Το έχουμε δει να το αναφέρουν και εδώ μέσα χρήστες. Αλήθεια, υπάρχει κάποιο σχετικό add on κάπου, κάποια σελίδα, κάτι; Να κρατά μια συνολική επισκόπηση της συλλογής σου;
Daemonos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Όλα έχουν καλές προσφορές πλέον, δεν τίθεται θέμα περί αυτού .Το θέμα είναι τι γίνεται με την διαχείριση των τίτλων.Εγώ εκτός steam δεν έχω πολλά παιχνίδια και σε γενικές γραμμές μπορώ να κρατήσω εικόνα και επαφή. Εάν ο άλλος έχει από 100 παιχνίδια σε κάθε πλατφόρμα, πού θα ξέρει τι έχει και που; Λίγες είναι οι περιπτώσεις που πηγαίνει και αγοράζει παιχνίδι, που ξεχνάει ότι το έχει σε άλλη πλατφόρμα; Το έχουμε δει να το αναφέρουν και εδώ μέσα χρήστες. Αλήθεια, υπάρχει κάποιο σχετικό add on κάπου, κάποια σελίδα, κάτι; Να κρατά μια συνολική επισκόπηση της συλλογής σου; Δεν νομίζω, το καλύτερο είναι να φτιάξεις ενα Excelάκι.
panagiotis54 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) βασικα u can add a non-steam game in my steam desktop client library και επισης για το gog πχ αυτο δεν λειτουργει? https://www.gog.com/connect Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από panagiotis54
ilos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Daemonos είπε Δεν νομίζω, το καλύτερο είναι να φτιάξεις ενα Excelάκι. Παραλίγο να χύσω το καφέ μου🤩. Το είχα κάνει αυτό κάποτε όσο ακόμα παίρναμε κουτάτα και από περιοδικά, αλλά με την έλευσή του steam και από τα πρώτα sales του, μαζεύτηκε τόσο πολύ backlog που είναι πραγματικά αγγαρεία να τα γράψεις όλα αυτά πλέον. Βάλε και τα υπόλοιπα από gog,uplay και origin και έδεσε το γλυκό. Πολύ καλό software για καταλόγηση ήταν και το game collector που χρησιμοποιούσα για όλα συνολικά τα games (πολλά και από consoles). Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από ilos 1
newlynx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Σιγά το πρόβλημα να έχεις πάνω από μια πλατφόρμες για τα παιχνίδια. Πάλι καλά που δεν εύχεστε να μην αγοράζουμε και από αλλού κλειδιά (που να ψάχνουμε τώρα) αλλά μόνο από steam. 2
Tobajara Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Είμαι σίγουρος πως έχω παιχνίδια σε άκυρες πλατφόρμες που έχω ξεχάσει πως τα αγόρασα/ απέκτησα, και πως σίγουρα δε θυμάμαι usernames και passwords. Είμαι υπέρ ων πολλών επιλογών - αν και οι πλατφόρμες των publishers είναι για τα πανηγύρια από πολλές απόψεις, αλλά ένα εργαλείο να κρατάς αρχείο χρειάζεται. Όχι απαραίτητα "όλα στο Steam", αλλά ένα 3rd party tool που θα συνδέεται με το library της κάθε πλατφόρμας και θα μπορείς να βάζεις και κάποια πράγματα με το χέρι. 1
Greygore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Daemonos said: Δεν νομίζω, το καλύτερο είναι να φτιάξεις ενα Excelάκι. 47 minutes ago, ilos said: Παραλίγο να χύσω το καφέ μου🤩. Το είχα κάνει αυτό κάποτε όσο ακόμα παίρναμε κουτάτα και από περιοδικά, αλλά με την έλευσή του steam και από τα πρώτα sales του, μαζεύτηκε τόσο πολύ backlog που είναι πραγματικά αγγαρεία να τα γράψεις όλα αυτά πλέον. Βάλε και τα υπόλοιπα από gog,uplay και origin και έδεσε το γλυκό. Πολύ καλό software για καταλόγηση ήταν και το game collector που χρησιμοποιούσα για όλα συνολικά τα games (πολλά και από consoles). Βασικά, μετά απο κάποια φάση που γιγαντώνεται το backlog δεν είναι Excelάκι πλέον, αλλά περισσότερο μια μαύρη άβυσσος απο ατέλειωτες πιθανότητες βάση... δεδομένων κατά κάποιο τρόπο O @ilos με "νιώθει" πάντως, είχα ξεκινήσει κάτι αντίστοιχο (για σκοπούς streaming και tracking κυρίως), αλλά κανένα χρόνο μετά ακόμα work-in-progress είναι... 1 hour ago, panagiotis54 said: και επισης για το gog πχ αυτο δεν λειτουργει? https://www.gog.com/connect Απο όσο ξέρω, το GOG Connect απλά ελέγχει για licences παιχνιδιών στο Steam και τα "αντιγράφει" στο GOG library του χρήστη (βασικά παίρνεις την GOG έκδοση των παιχνιδιων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα). Δύο "θέματα" με το συγκεκριμένο: 1. Τα παιχνίδια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Connect αλλάζουν συχνά (και αν δεν κάνω λάθος, δεν επαναλαμβάνονται σε μετέπειτα Connect), κάτι το οποίο εξαρτάται απο το αν ο εκάστοτε publisher αποφασίσει να συμμετέχει. 2. Το Connect feature είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα (νομίζω 1-2 εβδομάδες κάθε φορά) ..οπότε δεν θα το θεωρούσα "λύση" για το platform fragmentation, περισσότερο το βλέπω ως καλό τρόπο να πάρεις DRM-free backups κάποιων παιχνιδιών (όταν και αν πετύχεις να είναι διαθέσιμη η λειτουργία Connect ) Edit: Quote Είμαι υπέρ ων πολλών επιλογών - αν και οι πλατφόρμες των publishers είναι για τα πανηγύρια από πολλές απόψεις, αλλά ένα εργαλείο να κρατάς αρχείο χρειάζεται. Όχι απαραίτητα "όλα στο Steam", αλλά ένα 3rd party tool που θα συνδέεται με το library της κάθε πλατφόρμας και θα μπορείς να βάζεις και κάποια πράγματα με το χέρι. @Tobajara Βασικά, αυτό είναι και το μεγαλύτερο "θέμα" που έχω με πλατφόρμες του στυλ Backloggery / My Game Collection / HowLongToBeat - στην καλύτερη των περιπτώσεων επιτρέπουν αυτόματο import μέσω Steam και κανένα PSN ίσως, αλλά όόόόόλα τα υπόλοιπα πρέπει να γίνουν import manually, οπότε τρέχα-γύρευε Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Greygore 2
Tobajara Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 To χειροκίνητο σε κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτο, άντε τώρα να βρει μια υπηρεσία την άκυρη πλατφόρμα με το δικό της launcher που είχα πάρει το Painkiller κάποτε. Προφανώς βέβαια δε μπορεί να βασιστεί κάποιος μόνο εκεί. 1
Bigi444444 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Εμ, δεν είναι μπελάς, τι σας λέω; Εάν κάποιος βρει κανένα σχετικό εργαλείο πάντως ας μας ενημερώσει. Αυτό που είπε ο ilos φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά όχι και ένα 50ρικο ρε παιδία, είπαμε, τι κοστολόγηση είναι αυτή;
Greygore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Σαφώς, αλλά πλέον σχεδόν όλες οι "μεγάλες" υπηρεσίες (GOG, Steam, Origin, uPlay, PSN, XBL) έχουν την δυνατότητα να δείχνουν user libraries/profiles, εννοείται δεν περιμένω να μπορεί οποιαδήποτε σελίδα να κάνει track τα libraries που είχα απο... Direct2Drive ή άλλα τέτοια obscure DD platforms (μας άφησε καιρούς και τούτο ) αλλά τουλάχιστον οι major πλατφόρμες - όπου θεωρώ πως ο μέσος χρήστης συγκεντρώνει 90-95% των παιχνιδιών του - θα έπρεπε να είναι trackable πολύ πιο εύκολα. Απο την άλλη βέβαια, φαντάζομαι πως το κάθε platform έχει τον δικό του τρόπο κωδικοποίησης/αποθήκευσης/διαθεσιμότητας των δεδομένων του κάθε χρήστη, καθώς και τα πρόσφατα "θεματάκια" που έφερε το GDPR (τα βλέπω απο το achievement community όπου τα μεγάλα trackers όπως MetaGamerScore* κάνουν συνεχώς αλλαγές/διορθώσεις για να κρατήσουν σωστό tracking) περιπλέκουν την διαδικασία περισσότερο απο όσο χρειάζεται.... *Το MetaGamerScore πάντως είναι πολύ καλό παράδειγμα για multiplatform tracking, καθώς παρέχει υποστήριξη (και unified scoring) για κάπου 25 πλατφόρμες, απο γνωστές (Steam, PSN, XBL) μέχρι obscure (Newgrounds, Kongregate, ExtraLife(?)) και ακόμα και για ορισμένα in-game achievement systems (π.χ. Mass Effect και Dragon Age, WoW, κ.τ.λ.) 7 minutes ago, Bigi444444 said: Εμ, δεν είναι μπελάς, τι σας λέω; Εάν κάποιος βρει κανένα σχετικό εργαλείο πάντως ας μας ενημερώσει. Αυτό που είπε ο ilos φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά όχι και ένα 50ρικο ρε παιδία, είπαμε, τι κοστολόγηση είναι αυτή; Το αναφέρω λίγο πιο πάνω, αν δεν βαριέσαι να τα περνάς ένα-ένα ανά πλατφόρμα, το Backloggery είναι αρκετά χρήσιμο εργαλείο, αυτοματοποιημένες εναλλακτικές δυστυχώς δεν γνωρίζω όμως 1
Arkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Ακομα μια παιχνιδαρα στη συλλογη. Μας εφτιαξε φετος ο Γερμανος με τις τιμες του και γενικα τσιμπησα 5 παιχνιδαρες το τελευταιο 10ημερο. 3
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Ακομα μια παιχνιδαρα στη συλλογη. Μας εφτιαξε φετος ο Γερμανος με τις τιμες του και γενικα τσιμπησα 5 παιχνιδαρες το τελευταιο 10ημερο. Ανοιξε να δειξεις και το εσωτερικο του κουτιου να δεις την εξελιξη των κουτατων παιχνιδιων στο pc. Και εγω απο προσφορα Κωτσοβολου πηρα το Vampyr σε τιμη χωμα αλλα μολις ειδα μεσα οτι το κουτι ηταν κυριολεκτικα αδειο,μου ηρθε να το πεταξω στον σκουπιδοτενεκε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Πολύ υποτιμημένο το Titanfall 2 δυστυχώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις