Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Τ,ι δεν είναι δηλαδή το παιχνίδι της δεκαετίας το spiderman; Μην ξύνεις πληγές και δεν έχω PS4. T-T (είναι και το RDR2...αχ...) Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από GhostRiderLSOV 1
panagiotis54 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 sorry που χαλαω το main τοπικ μας για τωρα αλλα θα το ξεχασω ενα ενδιαφερον βιντεακι
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Τ,ι δεν είναι δηλαδή το παιχνίδι της δεκαετίας το spiderman; Τον μονο τιτλο που ισως να εδινα στο spiderman ειναι απο τα καλυτερα superhero παιχνιδια μαζι με τα γνωστα Batman,που εν μερη δεν λεει και πολλα δεδομενου οτι η πλειοψηφια των υπολοιπων(ειδικα μεταφορες απο ταινιες) εδω και χρονια ειναι μετρια.
Despotas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για δες τι κυκλοφόρησε μόλις: https://store.steampowered.com/app/628720/GODS_Remastered/ Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Despotas 1
Tobajara Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε sorry που χαλαω το main τοπικ μας για τωρα αλλα θα το ξεχασω ενα ενδιαφερον βιντεακι Ο τύπος είναι αφόρητος. Όχι μόνο δεν ξέρει να διαβάσει κείμενο και ο τόνος του είναι μονότονος, μπερδεύει τις λέξεις κι επαναλαμβάνεται. Έλεος. Αυτός ο άνθρωπος δηλαδή, που αν τον βάλεις να διαβάσει auto queue θα τα κάνει μαντάρα, "βγάζει λεφτά" από το youtube. Το θέμα μου φάνηκε ενδιαφέρον αλλά απλά δεν αντέχω να δω όλο το βίντεο. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Tobajara 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Epic Games will launch a new digital store, aiming to rival Steam, GOG and Microsoft’s Windows Store 1
Sanjuro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tobajara είπε Ο τύπος είναι αφόρητος. Όχι μόνο δεν ξέρει να διαβάσει κείμενο και ο τόνος του είναι μονότονος, μπερδεύει τις λέξεις κι επαναλαμβάνεται. Έλεος. Αυτός ο άνθρωπος δηλαδή, που αν τον βάλεις να διαβάσει auto queue θα τα κάνει μαντάρα, "βγάζει λεφτά" από το youtube. Το θέμα μου φάνηκε ενδιαφέρον αλλά απλά δεν αντέχω να δω όλο το βίντεο. Που να τον δεις σε άλλα βίντεο που δεν έχει κάτι ουσιαστικό να πει (το συγκεκριμένο video έχει κάποιο ενδιαφέρον) πως είναι. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως έχει τόσα views. Αυτό μοιάζει πολύ ωραίο και βγήκε σήμερα... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Sanjuro 1
ilos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Sanjuro είπε Που να τον δεις σε άλλα βίντεο που δεν έχει κάτι ουσιαστικό να πει (το συγκεκριμένο video έχει κάποιο ενδιαφέρον) πως είναι. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως έχει τόσα views. Αυτό μοιάζει πολύ ωραίο και βγήκε σήμερα... Dayum xcom clone και με ενδιαφέρον setting (will check 4 sure). Thanks!
panagiotis54 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) α το ειχα δει αυτο πριν κανενα χρονο νομιζω xcom clone...πολυ ενδιαφερον! θα δω reviews και το λενε μονοι τους κιολας " A tactical adventure game combining the turn-based combat of XCOM with story, exploration, stealth, and strategy. Take control of a team of Mutants navigating a post-human Earth. Created by a team including former HITMAN leads and the designer of PAYDAY. " Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από panagiotis54
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Μην ξύνεις πληγές και δεν έχω PS4. T-T (είναι και το RDR2...αχ...) Υπάρχουν μεταχειρισμένα με ~180 ευρώ.
Daemonos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα και απο εμένα μάγκες! Εν αναμονή του παρακάτω game το οποίο (απο όσα έχω διαβάσει) ενδέχεται να είναι εξαιρετικό!! https://store.steampowered.com/app/686810/Hell_Let_Loose/ Επίσης και ένα ωραίο bundle -20% https://store.steampowered.com/bundle/6792/Hunt_Showdown__Ryse_Son_of_Rome_Bundle/
panagiotis54 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 το ryse πρεπει να εχει παιξει και 3 ευρω αν οχι και τζαμπα σε καποια φαση...
Bigi444444 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Με αφορμή τη δημιουργία του epic store πάντως, έχω να πω ότι για εμένα έχει καταντήσει κουραστική η κατάσταση πλέον. Steam, gog, uplay και origin από τους μεγάλους. Εντάξει τώρα, εάν έρθει και πέμπτος δεν θα κάνουμε άλλη δουλειά από το να κρατάμε τεφτέρια για το τι έχουμε πού και να logάρουμε σε 15 διαφορετικές κάθε φορά υπηρεσίες. 2
logistoulis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εμένα δεν με πειράζουν τα πολλά stores, όσο έχω την επιλογή του φθηνότερου λόγω ανταγωνισμού και ούτε το μονοπώλιο του steam μου φάνηκε ποτέ καλή ιδέα καταλαβαίνω ότι είναι ένα επιπλέον ξεβόλεμα οι διαφορετικές πλατφόρμες και κάποτε κι εγώ έλεγα ότι αν δεν είναι στο steam δεεεν, αλλά από ένα σημείο κι έπειτα άρχιζα να κοιτάω και το κόστος.. οπότε ας υπάρχουν πολλά store και ανταγωνισμός γιατί όχι; πχ παιχνίδι της ubi δεν ξαναπαίρνω από steam όσο έχω το στάνταρ -20% στο uplay και ας μην είναι για πολλούς καλή πλατφόρμα, μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου.. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από logistoulis 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις