panagiotis54 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 ολοι εχουν δικαιωμα στο λαθος...εεε εννοουσα have fun
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 εγω παντως που το ειχα παρει στο 6ευρο το ειχα ευχαριστηθεί πολύ!
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε εγω παντως που το ειχα παρει στο 6ευρο το ειχα ευχαριστηθεί πολύ! 4.90 το πήρα και σίγουρα θα το πάω 100% τέτοια παιχνίδια open world δεν τα χάνω. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Arkin είπε 4.90 το πήρα και σίγουρα θα το πάω 100% τέτοια παιχνίδια open world δεν τα χάνω. ούτε τα 2.5€ δεν αξίζει..τέρμα βαρετό!
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε ούτε τα 2.5€ δεν αξίζει..τέρμα βαρετό! Κλειδιά δεν περνω ποτέ θέλω να έχω το κουτί με το dvd. Το παιχνίδι έγραψα ότι το γούσταρα πολύ όπως και άλλα παιδιά. Γουστα προφανώς. Μιας και πάντα βλέπω user score από metacritic το mad Max έχει από τις πολύ καλές βαθμολογίες https://www.metacritic.com/game/pc/mad-max Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Arkin 1
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, vgeovai είπε Βασικά ένα PC με τα δικό μου specs από ebay κάνει 260(Χωρίς monitor και περιφερειακά) έναντι τον 200 του μικρότερου XBO και 260 του ps4 (τιμές skroutz). Πιάνει 40-45 FPS στο odyssey, και 100 euro παραπάνω παίρνεις μια gtx 1070 αντί για rx 480. Από εκεί και πέρα κερδίζεις το library μιας 20ατίας+ ότι καινούργιο κυκλοφορεί "δωρεάν". Εξαρτάται τι θέλεις να διαθέσεις άμεσα ως σε βάθος χρόνου. Και emulators έτσι εκεί να δεις συλλογη. Στο ps3 ότι έχω πάρει έμειναν εκεί δεν μπορώ να τα βάλω αλλού να τα παίξω. Όλα έχουν συν και πλην. 1
firepc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Στο ps3 ότι έχω πάρει έμειναν εκεί δεν μπορώ να τα βάλω αλλού να τα παίξω Αυτο το εχω πει και γω αρκετες φορες. Αν χαλασει η κονσολα σου ή οτιδηποτε, αχρηστευονται και τα παιχνιδια. Και δεν εννοω μονο τα παιχνιδια που εχεις, αλλα γενικα ολα τα παιχνιδια του ps3 1
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, firepc είπε Αυτο το εχω πει και γω αρκετες φορες. Αν χαλασει η κονσολα σου ή οτιδηποτε, αχρηστευονται και τα παιχνιδια. Και δεν εννοω μονο τα παιχνιδια που εχεις, αλλα γενικα ολα τα παιχνιδια του ps3 Έτσι ακριβώς είναι. Άλλο ο υπολογιστής μπορείς να βάλεις παιχνίδια του 2000 και να τα παίξεις χωρίς θέμα. Πριν λιγο παρήγγειλα το crysis+warhead του 2007 το βράδυ θα το έχω. Το βαζω και το παίζω. Για κάποιο λόγο οι κονσόλες είναι φθηνές πάντως. 1
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, vgeovai είπε Ναι είναι και τα emulators, αλλα αυτά ενδιαφέρουν μονο noastalgia fans. Δεν νομίζω κάποιος super casual να ενδιαφερθεί παρα μονο εάν τα έπαιζε μικρός. ΠΧ εγώ πριν από κάνα μηνα έπαιζα το disney's hercules του 97 Κοιτα εδώ και καιρό παιζω Mario Galaxy και το breath of the wild. Και τα 2 πολύ ανώτερα από οποιαδήποτε κονσόλα. Και οπτικά και σε fps είναι πολύ πιο smooth σε ultrawide. Κάτι που οι κονσόλες δεν θα προσφέρουν ποτέ. Δεν είναι μόνο για παλιά παιχνίδια που παιζαμε μικροί. Ήδη κυκλοφόρησε το let's go Pikachu και το φτιάχνουν για yuzu emulator. Είναι οι πρώτες κασέτες που παιζαμε μικροί στο game boy με πολύ ανώτερα γραφικά gameplay. Με ένα pc και το yuzu θα το παίξω όπως και το Mario odyssey. Θα μου πεις ότι είναι παράνομο και θα συμφωνήσω. Δεν αναιρεί το γεγονός ότι υπάρχει δυνατότητα όμως ο υπολογιστής κάνει τα πάντα. Ps3 emulator έρχεται και ps4 emulator από το 2020 μόλις βγει το 5.
logistoulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 ερώτηση.. κοιτούσα αυτό https://www.shacknews.com/article/104274/steams-new-privacy-settings-effectively-render-steamspy-steamcharts-useless τελικά τα νούμερα του steam charts έχουν νόημα να τα κοιτάμε ή όχι;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, logistoulis είπε ερώτηση.. κοιτούσα αυτό https://www.shacknews.com/article/104274/steams-new-privacy-settings-effectively-render-steamspy-steamcharts-useless τελικά τα νούμερα του steam charts έχουν νόημα να τα κοιτάμε ή όχι; Χμ, μου είχε ξεφύγει αυτό. Τότε τα νούμερα μπορεί να είναι (πολύ; ) πεσμένα απ' όσο βλέπουμε, ανάλογα με πόσους είναι private.
logistoulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είχα φάει σκάλωμα γιατί με τέτοια νούμερα και μάλιστα σε όλο το κόσμο που βλέπω πχ στο νέο σχετικά soulcalibur δεν είναι λογικό να μου πετάει απανωτούς αντιπάλους. Δεν λέω βέβαια ότι δεν φαίνεται μια τάση γενικά ή δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα παιχνίδι με ένα άλλο από κει, αλλά πριν που έπαιζα και έλεγε 1200 που σημαίνει Ευρώπη μερικές εκατοντάδες απλά δεν στέκει Και δεν στέκει βλέποντας και πόσοι έχουν rank-αριστει γενικά με κάμποσες νίκες που σημαίνει ότι έχουν παίξει κάποιες ώρες δηλαδή σκέψου ο νούμερο 10000 στον κόσμο που βλέπω στους πίνακες έχει 90κατι νίκες (εγώ είμαι 8000κατι με 84 νίκες και είμαι ίδιο rank με τον πάτο αυτών που μπαίνουν στους πρώτους 10Κ), αυτό θέλει 25-30 ώρες παιχνιδιού γιατί κάπου εκεί είμαι κι εγώ και μιλάμε κυρίως για online δεν παίζει με τόσες ώρες να είναι κάθε φορά μέσα 1000 και 1400 άτομα που μπορεί να κάνουν κι άλλα πράγματα δεν παίζουν ντε και καλά όλοι rank Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Το παιχνίδι που επαναπροσδιορισε τα γραφικά και ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του. Θυμάμαι τότε μια 8800gtx που ήταν το high end αγκομαχουσε να το παίξει. Το είχα παίξει με μια 8600gt καμία ώρα στο τέλος βαριά βαριά το έτρεχε. Το πέτυχα σήμερα σε κατάστημα Θεσσαλονίκης και το πήρα ένα τελευταίο κομμάτι είχε και το πήρα. Πείτε το καλύτερο mod που κυκλοφορεί να το βάλω να το παίξω οπως πρέπει όπως και το warhead που δεν το έχω παίξει καθόλου. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Οι glory days του PC gaming.. 2
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Οι glory days του PC gaming.. So true.
Προτεινόμενες αναρτήσεις