Arkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, logistoulis είπε ναι αν και με διαμάντια σαν το odyssey βασανίζομαι.. βέβαια όπως και να χει είναι καλύτερο, άρα ας το πιούμε και αυτό το πικρό ποτήρι Θελουν υπολογιστη αυτα για να τα απολαυσεις στο 100% των δυνατοτητων τους. Αλλα ειναι καλο να εχεις την επιλογη ps4 η pc. Ουτε θα περιμενεις να βγει το rdr 2 στο pc μπορεις καλιστα να το απολαυσεις στο ps4 σημερα.
logistoulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Θελουν υπολογιστη αυτα για να τα απολαυσεις στο 100% των δυνατοτητων τους. Αλλα ειναι καλο να εχεις την επιλογη ps4 η pc. Ουτε θα περιμενεις να βγει το rdr 2 στο pc μπορεις καλιστα να το απολαυσεις στο ps4 σημερα. ΟΧΙ!!! δεν θα περιμένω καθόλου, αυτή την αναμονή που τράβηξα με το gta v δεν θα την αντέξουν ξανά τα νεύρα μου ελπίζω να πέσει έστω και μια μικρή έκπτωση black friday και να παρθεί αυτές τις μέρες.. με τα ac ναι καλύτερα pc, αν και πέρυσι πχ μου έπεσε τζάμπα (retail) το origins και το έπαιξα εκεί και το έχουν παίξει και άλλοι 2-3 έτσι το ίδιο δισκάκι, είναι δηλαδή φάσεις που κωλοφτιάχνεσαι ειδικά σε παιχνίδια που τα κάνεις ένα πέρασμα το rdr είναι ένα κλασσικό παράδειγμα που το να είσαι pc-ας μπορεί να σε οδηγήσει στην τρέλα και αν το πάρεις ιστορικά μπορεί και να μη βγει καθόλου (αν και αυτή τη φορά μάλλον θα βγει) , αλλά να περιμένω καμιά 2-3ετια πάλι ούτε για πλάκα και ας είναι υπερφοβερό port όπως ήταν το V Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis
Arkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, logistoulis είπε ΟΧΙ!!! δεν θα περιμένω καθόλου, αυτή την αναμονή που τράβηξα με το gta v δεν θα την αντέξουν ξανά τα νεύρα μου ελπίζω να πέσει έστω και μια μικρή έκπτωση black friday και να παρθεί αυτές τις μέρες.. με τα ac ναι καλύτερα pc, αν και πέρυσι πχ μου έπεσε τζάμπα (retail) το origins και το έπαιξα εκεί και το έχουν παίξει και άλλοι 2-3 έτσι το ίδιο δισκάκι, είναι δηλαδή φάσεις που κωλοφτιάχνεσαι ειδικά σε παιχνίδια που τα κάνεις ένα πέρασμα Ναι ρε συ μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου αφου εχεις την κονσολα. Οταν δινεις το παιχνιδι σε 3 4 φιλους σου βγαινει τσαμπα το παιχνιδι. Και 50 να το βαλεις δωστε απο ενα 10αρικο ο καθενας και το περνετε και το παιζετε ολοι. Αρκετα καλη τακτικη γιατι το σκετο 50αρι δεν δινεται με τιποτα. Μεχρι 20 ευρω δινω για παιχνιδια μου φαινονται πολλα χρηματα για παραπανω.
firepc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Fucking Finaly https://www.neowin.net/news/sunset-overdrive-officially-announced-for-windows-10-possibly-releasing-tomorrow Επισημο απ την insomniac
firepc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Το Killer7 (2005) του ps2 ειναι απο σημερα διαθεσιμο και στο PC https://store.steampowered.com/app/868520/killer7/ 1
Sanjuro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Αρχικά σκέφτηκα να το βάλω στο θέμα του diablo αλλά νομίζω πως περισσότερο έχει να κάνει με την Blizzard γενικότερα... Kotaku: "The Past, Present, And Future Of Diablo".
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φόρτωσα παιχνίδια. Το deus ex είναι η steelbook έκδοση. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Arkin 4
panagiotis54 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 το dishonored ειναι ωραιο..mad max δεν ξερω γιατι πηρες...γουστα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Eμένα μου άρεσε το Mad Max. Πολύ καλό port, car combat, violence. Μια χαρά. (αν και το τέλος έρχεται λίγο απότομα από ένα σημείο της ιστορίας και μετά) Edit: Επίσης μου άρεσε πολύ ο φωτισμός και η άμμος / εκρήξεις / καπνοί. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από GhostRiderLSOV 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Και μένα μ' άρεσε το Mad Max, μακάρι να δούμε 2.
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε το dishonored ειναι ωραιο..mad max δεν ξερω γιατι πηρες...γουστα Το mad Max το είχα παίξει καμία ώρα όταν κυκλοφόρησε και μου είχε αρέσει πολύ. Open world που τα γουστάρω είμαι και φαν των ταινιών αμάξια φτιαγμένα ξύλο απέραντα τοπια οπότε είχα πει θα το τσιμπήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις