Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Arkin είπε

Pc των 450 ευρω δηλαδη τοσο το αγορασε. Αυτα για αυτους που λενε οτι στην τιμη των κονσολων δεν περνεις pc που να παιζει παιχνιδια.

Σε ενα forum πολλα μπορει να γραφτουν απο διαφορους,δεν σημαινει οτι ισχυουν κιολας και πρεπει να τα παιρνουμε στα σοβαρα.Επισης με μια γρηγορη αναζητηση του λεπτου στο youtube υπαρχουν παρα πολλα video με used κομματια που κανουν παπαδες για τα χρηματα που κοστιζουν,με ενα παραδειγμα το απο κατω.

Spoiler

Δεν θελω να το πλατιασω αλλο αυτο το θεμα γιατι εχει ξανααναφερθει και πιο παλια πολλες φορες,αλλα ας πουμε για αλλη μια φορα οτι οχι δεν χρειαζεσαι 1000+ευρω για να παιζεις(γενικα)παιχνιδια στο Pc.

Για τα περι χρηματων ας μην γινω παλι κουραστικος αναφεροντας τι τιμες παιζουν στα κλειδαδικα σε παλιοτερα παιχνιδια.

Οι πρωτες 6 σελιδες του Cdkeys ειναι για παιχνιδια μεχρι 10ευρω... 

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Σε ενα forum πολλα μπορει να γραφτουν απο διαφορους,δεν σημαινει οτι ισχυουν κιολας και πρεπει να τα παιρνουμε στα σοβαρα.

Επισης με μια γρηγορη αναζητηση του λεπτου στο youtube υπαρχουν παρα πολλα video με used κομματια που κανουν παπαδες για τα χρηματα που κοστιζουν,με ενα παραδειγμα το απο κατω.

Απόκρυψη περιεχομένων

Χαιρομαι που με επιβεβαιωνεις. Γιατι αρκετα διαβαζω αλλα καποιες φορες πρεπει να γραφονται τι πραγματικα ισχυει. 

Δημοσ.

φίλε akin αν είσαι σε πολύ Low budget κατάσταση ναι μεν κάνεις δουλίτσα και με πισί, αλλά ειλικρινά από το να ταλαιπωριέσαι καλύτερα να πάρεις μια κονσολίτσα αυτής της γενιάς και να μην το έχεις άγχος. δύσκολα νικάς αυτό το vfm (εκτός αν έχεις τρέλα με τα pc εκεί πάσο)

και το μηχανάκι μπορείς να το πάρεις πολύ φθηνά πλέον και θα δουλεύουν όλα όπως πρέπει χωρίς να ασχολείσαι και πολύ καλές τιμές μπορείς να πετύχεις στα παιχνίδια 

το pc αυτή την εποχή ειδικά είναι μαζοχισμός και βαρέλι δίχως πάτο , θέλω να πιστεύω ότι θα στρώσουν τα πράγματα ξανά μελλοντικά, αλλά σήμερα δεν θα έλεγα σε ούτε έναν να πάρει pc ειδικά αν δεν είχε κάποιο σεβαστό ποσό στην άκρη ή δεν είχε σκοπό να παίξει συγκεκριμένα παιχνίδια , αλλά ήθελε γενικά να παίξει 

και τουλάχιστον σε σύγχρονους τίτλους θα είχε και πιο πολλές επιλογές 

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, logistoulis είπε

φίλε akin αν είσαι σε πολύ Low budget κατάσταση ναι μεν κάνεις δουλίτσα και με πισί, αλλά ειλικρινά από το να ταλαιπωριέσαι καλύτερα να πάρεις μια κονσολίτσα αυτής της γενιάς και να μην το έχεις άγχος. δύσκολα νικάς αυτό το vfm (εκτός αν έχεις τρέλα με τα pc εκεί πάσο)

και το μηχανάκι μπορείς να το πάρεις πολύ φθηνά πλέον και θα δουλεύουν όλα όπως πρέπει χωρίς να ασχολείσαι και πολύ καλές τιμές μπορείς να πετύχεις στα παιχνίδια 

το pc αυτή την εποχή ειδικά είναι μαζοχισμός και βαρέλι δίχως πάτο , θέλω να πιστεύω ότι θα στρώσουν τα πράγματα ξανά μελλοντικά, αλλά σήμερα δεν θα έλεγα σε ούτε έναν να πάρει pc ειδικά αν δεν είχε κάποιο σεβαστό ποσό στην άκρη ή δεν είχε σκοπό να παίξει συγκεκριμένα παιχνίδια , αλλά ήθελε γενικά να παίξει 

και τουλάχιστον σε σύγχρονους τίτλους θα είχε και πιο πολλές επιλογές 

Θα συμφωνησω αλλα ο ξαδερφος σκεφτετε αλλιως. Το pc gaming το σοβαρο οντως ειναι πανακριβο χομπυ και το πληρωνουμε.

Δημοσ.

Συνεχίζει να ισχύει πως δεν υπάρχουν στην αγορά (δεν ξέρω θεωρητικά τι υπάρχει,  πρακτικά τι βρίσκει κανείς στην Ελλάδα λέω) κρακς / χακς / μοντς για τις κονσόλες αυτής της γενιάς ναι;; Αν ναι τότε αυτό σημαίνει αυτόματα πως το PC σε βάθος χρόνου για κάποιον που θέλει να χαλάσει όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα συνολικά και να παίξει μερικά παιχνίδια(δεν θέλει απλά να βάλει π.χ. το fifa μέσα στο μηχάνημα και τέλος) είναι μάλλον καλύτερη επιλογή. Κάνω κάπου λάθος;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Θα συμφωνησω αλλα ο ξαδερφος σκεφτετε αλλιως. Το pc gaming το σοβαρο οντως ειναι πανακριβο χομπυ και το πληρωνουμε.

εγώ δε σου λέω το "σοβαρό" γιατί πέρα από υποκειμενικό μπορεί να γίνει και τραγικά απλησίαστο οικονομικά για τους περισσότερους

εγώ λέω απλά πραγματάκια, έχεις τα Χ δεδομένα στην όποια  κονσόλα και θες κάτι παραπάνω από το Χ? τι μπορείς να κάνεις για αυτό;

ανάλογα την εποχή τα πράγματα είναι κάποιες φορές καλά και κάποιες άλλες σκατά

ε τώρα είμαστε στην εποχή που είναι σκατά 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

εγώ δε σου λέω το "σοβαρό" γιατί πέρα από υποκειμενικό μπορεί να γίνει και τραγικά απλησίαστο οικονομικά για τους περισσότερους

εγώ λέω απλά πραγματάκια, έχεις τα Χ δεδομένα στην όποια  κονσόλα και θες κάτι παραπάνω από το Χ? τι μπορείς να κάνεις για αυτό;

ανάλογα την εποχή τα πράγματα είναι κάποιες φορές καλά και κάποιες άλλες σκατά

ε τώρα είμαστε στην εποχή που είναι σκατά 

Με ενα 1000αρικο φτιαχνεις ανωτερο συστημα απο το one Χ παντως. Σε πιο budget λυσεις κατι σε μεταχειρισμενο ειναι καλυτερη επιλογη. Αν σκεφτεις οτι ολος ο κοσμος εχει υπολογιστη ας βαλει ακομα λιγα για να παρει και μια καλη gpu. Mε 1070 παιζεις ανετα τα παντα σε οχι τοσο σφιχτο budget.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Συνεχίζει να ισχύει πως δεν υπάρχουν στην αγορά (δεν ξέρω θεωρητικά τι υπάρχει,  πρακτικά τι βρίσκει κανείς στην Ελλάδα λέω) κρακς / χακς / μοντς για τις κονσόλες αυτής της γενιάς ναι;; Αν ναι τότε αυτό σημαίνει αυτόματα πως το PC σε βάθος χρόνου για κάποιον που θέλει να χαλάσει όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα συνολικά και να παίξει μερικά παιχνίδια(δεν θέλει απλά να βάλει π.χ. το fifa μέσα στο μηχάνημα και τέλος) είναι μάλλον καλύτερη επιλογή. Κάνω κάπου λάθος;;

θα σου πω.. αν μιλάμε για επίσημα κανάλια διανομής και όχι για grey market ή πειρατία (ή αν θες κράτα και το grey, αλλά βγάλε την πειρατία που πλέον δεν είναι και ουσιαστικά βιώσιμη σαν λύση..), το να έχεις ps4 είναι πιο φθηνό από το να έχεις pc 

οι εκπτώσεις του psn είναι πιο καλές από το steam και υπάρχουν και retail αντίτυπα που δεν δένονται με το λογαριασμό σου και αυτό σου δίνει δυνατότητες (μεταπώληση, ενοικίαση, δάνεισμα από κάνα φίλο στην τελική)

άρα ειδικά και για κάποιον που θέλει να είναι κύριος και να μην σπάει και το κεφάλι του πως θα τρέξει το ένα και το άλλο.. η διαφορά είναι χαωτική 

το pc έχει βέβαια άλλες χάρες και πάντα θα τις έχει, αλλά δεν είναι αρκετές ειδικά αν δεν παίζει πολύ χρήμα 

και πρόσεχε μιλάω για το τώρα που έχουμε και κονσόλες με μια βιβλιοθήκη ΝΑ που μπορείς να βρεις τίτλους σε τιμές χώμα (δες τι θα γίνει τώρα που θα σκάσει το black friday.. ) 

δεν είναι πάντα έτσι, θέλω να ελπίζω ότι θα πάρει τα πάνω του το pc, αλλά τώρα το θεωρώ κακή αγορά/επένδυση όπως θες πές το 

6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν σκεφτεις οτι ολος ο κοσμος εχει υπολογιστη ας βαλει ακομα λιγα για να παρει και μια καλη gpu. Mε 1070 παιζεις ανετα τα παντα σε οχι τοσο σφιχτο budget.

δεν το σκέφτομαι γιατί δεν είναι έτσι, βασικά οι περισσότεροι δεν έχουν ένα desktop pc σπίτι τους

και δεν μιλάω για τους περισσότερους φίλους μου που το άραγμα στο pc είναι τρόπος ζωής και πάντα θα έχουν ο,τι κι αν γίνει μιλάω για τους περισσότερους ανθρώπους γενικά που είναι θαύμα αν έχουν κάνα λάπτοπ 

και το χιλιάρικο κουτί που εγώ το θεωρώ δεδομένο για τον άλλον είναι σπατάλη και ας δίνει τόσα για κινητό ξερωγώ

το θέμα είναι ότι και με το χιλιάρικο που λες δεν παίρνεις σήμερα αυτό που θα έπρεπε να πάρεις, δηλαδή είσαι mid end ffs με παραχωρήσεις προς low.. 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

αναλόγως...Ας πουμε, αγοράζεις παιχνίδια στο PC μονο από κλειδαδικα? Τα κατεβάζεις?Τα αγοράζεις Day one?Το PC σου κοστισε 2k? Η οθονη και τα περιφερειακα ποσο? Εισαι από αυτους που ανα 2-3 χρονια αλλαζεις καρτα γραφικων για να την παλεψεις? Αυτό σημαινει ότι σε μια γενια κονσολας που ας πουμε ότι αγορασεες day one με παιχνιδι 2ο controller και 12μηνο psplus Κανα 500, για το PC θα χαλασεις γυρω στα 700ευρο για 2 καλες καρτες γραφικων για 1080p, καμια αναβαθμιση σε σκληρο/ssd/ram περα από την αρχικη αγορα του Υ/Η που θα είναι οσο είναι...Συν περιφερειακα...

Αυτό που ισχυει γενικα είναι ότι αν εχεις ένα οκ pc συμφερει να αγορασεις μια καρτα γραφικων...Αν δεν εχεις PC, ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΚΑΝ...γιατι θα φυγουν με το καλημέρα τοσα λεφτα οπου θα επαιρνες κονσολα +10παιχνιδια+υπηρεσιες+controller και τηλεοραση...

Επισης υπαρχει και η περιπτωση να παρεις κονσολα στο τελος της γενιας της (φετος ας πουμε για το ps4) και να παρεις και κουτατα παιχνίδια στο~20αρικο οποτε να βγει στα 500-600ευρο ένα ps4 με καμια 7-10αρια αποκλειστηκα για να ευχαριστηθείς και αργοτερα που θα πεσουν τα πιο καινουρια να τσιμπησεις και αυτά...Μια τηλεοραση την εχεις αρα δεν θες τιποτα άλλο...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

θα σου πω.. αν μιλάμε για επίσημα κανάλια διανομής και όχι για grey market ή πειρατία (ή αν θες κράτα και το grey, αλλά βγάλε την πειρατία που πλέον δεν είναι και ουσιαστικά βιώσιμη σαν λύση..), το να έχεις ps4 είναι πιο φθηνό από το να έχεις pc 

οι εκπτώσεις του psn είναι πιο καλές από το steam και υπάρχουν και retail αντίτυπα που δεν δένονται με το λογαριασμό σου

άρα ειδικά και για κάποιον που θέλει να είναι κύριος και να μην σπάει και το κεφάλι του πως θα τρέξει το ένα και το άλλο.. η διαφορά είναι χαωτική 

το pc έχει βέβαια άλλες χάρες και πάντα θα τις έχει, αλλά δεν είναι αρκετές ειδικά αν δεν παίζει πολύ χρήμα 

και πρόσεχε μιλάω για το τώρα που έχουμε και κονσόλες με μια βιβλιοθήκη ΝΑ που μπορείς να βρεις τίτλους σε τιμές χώμα (δες τι θα γίνει τώρα που θα σκάσει το black friday.. ) 

δεν είναι πάντα έτσι, θέλω να ελπίζω ότι θα πάρει τα πάνω του το pc, αλλά τώρα το θεωρώ κακή αγορά/επένδυση όπως θες πές το 

δεν το σκέφτομαι γιατί δεν είναι έτσι, βασικά οι περισσότεροι δεν έχουν ένα desktop pc σπίτι τους

και δεν μιλάω για τους περισσότερους φίλους μου που το άραγμα στο pc είναι τρόπος ζωής και πάντα θα έχουν ο,τι κι αν γίνει μιλάω για τους περισσότερους ανθρώπους γενικά που είναι θαύμα αν έχουν κάνα λάπτοπ 

Αυτος ο κοσμος να ξερεις θα παιξει 3 4 παιχνιδια ολο το χρονο και μετα θα κατσει να λιωσει Online. Για αυτους ναι μια κονσολα θα ειναι το ιδανικο ουτε monitors ουτε τιποτα δεν εχουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αυτος ο κοσμος να ξερεις θα παιξει 3 4 παιχνιδια ολο το χρονο και μετα θα κατσει να λιωσει Online. Για αυτους ναι μια κονσολα θα ειναι το ιδανικο ουτε monitors ουτε τιποτα δεν εχουν. 

ναι οκ είναι και ανάλογα τη φάση, αν είναι να παίξεις cs και καμιά dota/lol (και να μην πληρώνεις φυσικά και την ηλίθια συνδρομή για online) και άντε να δεις και κάνα δυο single player παιχνίδια που ακούστηκαν και τα έπαιξαν οι φίλοι σου και θες να τα δεις εσύ , το pc σε τιμή χώμα είναι πολύ καλύτερη αγορά

εγώ είχα στο νου μου μεγάλη κατανάλωση τίτλων και πολύ single player σκηνικό , να παίζεις τουλαχιστον 2 παιχνίδια το μήνα

ok το σκέφτηκα από προσωπική οπτική, ίσως λάθος μου 

να σου πω την αλήθεια πάντως κι εγώ τα Online μου λέω να τα γυρίσω όλα στο pc, δεν είμαι και πολύ ζεστός να συνεχίσω με το plus 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ναι οκ είναι και ανάλογα τη φάση, αν είναι να παίξεις cs και καμιά dota/lol (και να μην πληρώνεις φυσικά και την ηλίθια συνδρομή για online) και άντε να δεις και κάνα δυο single player παιχνίδια που ακούστηκαν και τα έπαιξαν οι φίλοι σου και θες να τα δεις εσύ , το pc σε τιμή χώμα είναι πολύ καλύτερη αγορά

εγώ είχα στο νου μου μεγάλη κατανάλωση τίτλων και πολύ single player σκηνικό , να παίζεις τουλαχιστον 2 παιχνίδια το μήνα

ok το σκέφτηκα από προσωπική οπτική, ίσως λάθος μου 

Παντα σκεφτομαστε με την δικη μας λογικη δεν εκανες πουθενα λαθος.Σε περιπτωσεις αξιζει η μια περιπτωση σε αλλες αλλη. Σιγουρα το high end gaming περναει μια κριση εδω συμφωνουμε απολυτα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Παντα σκεφτομαστε με την δικη μας λογικη δεν εκανες πουθενα λαθος.Σε περιπτωσεις αξιζει η μια περιπτωση σε αλλες αλλη. Σιγουρα το high end gaming περναει μια κριση εδω συμφωνουμε απολυτα.

πάντως επειδή είμαι σαβουρομαζώχτρα τίτλων και (ευτυχώς) τα παίζω και τα περισσότερα δεν σου κρύβω ότι δεν είναι καθόλου λίγες οι φορές που πήρα κάτι στο ps4 επειδή το βρήκα πιο φθηνά από το pc 

και πολλές φορές το σκέφτομαι για το κομμάτι των γραφικών , αλλά τις φορές που δεν το βρίσκω  απολύτως απαραίτητο να έχω πιο ωραία γραφικά το παίρνω στο ps4 και τέλος 

αλλά δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι το pc έχει πιο φθηνούς τίτλους, καθόλου όμως 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, logistoulis είπε

πάντως επειδή είμαι σαβουρομαζώχτρα τίτλων και (ευτυχώς) τα παίζω και τα περισσότερα δεν σου κρύβω ότι δεν είναι καθόλου λίγες οι φορές που πήρα κάτι στο ps4 επειδή το βρήκα πιο φθηνά από το pc 

και πολλές φορές το σκέφτομαι για το κομμάτι των γραφικών , αλλά τις φορές που δεν το βρίσκω  απολύτως απαραίτητο να έχω πιο ωραία γραφικά το παίρνω στο ps4 και τέλος 

αλλά δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι το pc έχει πιο φθηνούς τίτλους, καθόλου όμως 

Εχεις και ps4 οποτε επιλογες εχεις και οντως βλεπω αρκετους τιτλους πιο φθηνους στο ps4/xbox one. Απο εκει και περα οπου σε βολευει θα παιξεις. Σιγουρα αν εχεις καλη gpu στο pc θα εχεις πολυ καλυτερη εμπειρια απο το ps4 αυτο δεν αναιρετε. PS4 για exclusives ομως ειναι μοναδικο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Σιγουρα αν εχεις καλη gpu στο pc θα εχεις πολυ καλυτερη εμπειρια απο το ps4 αυτο δεν αναιρετε. PS4 για exclusives ομως ειναι μοναδικο.

ναι αν και με διαμάντια σαν το odyssey βασανίζομαι.. 

βέβαια όπως και να χει είναι καλύτερο, άρα ας το πιούμε και αυτό το πικρό ποτήρι 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...