Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-παιδες ρωταω εδω δεν κανω νεο θεμα

-καταρχην δεν πολυκατεχω απο αυτες τις υπηρεσιες τι παιζει και πως λειτουργουν

-δεν εχω xbox one/στο πσ εχω γνησια windows και μια τιμια gpu,μπορω να ενεργοποιησω το xbox gamepass και να δοκιμασω στο πσ το φορτσα το gears  και κανα δυο ακομα???εννοω φυσικα για το αρχικο δωρεαν διατημα των 15 ημερων,μετα θα δω αν κανω ανανεωση

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

-παιδες ρωταω εδω δεν κανω νεο θεμα

-καταρχην δεν πολυκατεχω απο αυτες τις υπηρεσιες τι παιζει και πως λειτουργουν

-δεν εχω xbox one/στο πσ εχω γνησια windows και μια τιμια gpu,μπορω να ενεργοποιησω το xbox gamepass και να δοκιμασω στο πσ το φορτσα το gears  και κανα δυο ακομα???εννοω φυσικα για το αρχικο δωρεαν διατημα των 15 ημερων,μετα θα δω αν κανω ανανεωση

Θέλει Windows 10, και ο τίτλος του Game pass να ανήκει και στο πρόγραμμα Play Anywhere της Microsoft -- οπότε δεν είναι όλοι οι τίτλοι του Game Pass συμβατοί με PC.

Το Gears of War 4 είναι και το Forza Horizon 4. 

To Forza Motorsport 7 αν και είναι Play Anywhere τίτλος, δεν νομίζω ότι ανηκει ακόμα στο Game Pass (η δικτυακή σελίδα της Microsoft όπου φαίνονται οι Game Pass τίτλοι είναι προβληματική και δεν δείχνει τουλάχιστον αυτή τη στιγμή κάποια πλήρη λίστα). 

Δημοσ.

https://www.pcgamesn.com/fallout-76/fallout-76-beta-uninstall?tw=pcgn_ne

Players who have installed the Fallout 76 beta on their PCs are finding that they cannot uninstall it unless they buy the full game. Upon right-clicking on the beta file in the folder and prompting the uninstall process, the Bethesda.net launcher brings up a message that disallows the process, with no way around it currently.

Δημοσ.

εγώ μια χαρά το έσβησα, κάποιος άλλος που δεν το έχει σβήσει ακόμα και σκοπεύει να το σβήσει ή το έσβησε να μας πει και την δική του εμπειρία 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

https://www.pcgamesn.com/fallout-76/fallout-76-beta-uninstall?tw=pcgn_ne

Players who have installed the Fallout 76 beta on their PCs are finding that they cannot uninstall it unless they buy the full game. Upon right-clicking on the beta file in the folder and prompting the uninstall process, the Bethesda.net launcher brings up a message that disallows the process, with no way around it currently.

Έχει πάει το "bugthesda" σε άλλο επίπεδο

Δημοσ.

Επαιξα σημερα το A way out με ενα ξαδερφο και μας αρεσε παρα πολυ. Παιξαμε κανα 2ωρο και απο οτι βλεπω συνολο εχει 6 ωρες για να τερματισει. Πολυ καλη δουλεια απο την εταιρια που το εφτιαξε. Σαν να ζεις το prison break τη σειρα.

Επειτα βαλαμε το odyssey το οποιο με μια ταπεινη 560 και εναν 2500k κραταει 30fps στην Κεφαλονια που ειμαστε με αρκετες high ρυθμισεις σε full hd. Πολυ ομορφο παιχνιδι προσωπικα δεν ειδα να θελει reshade το παιχνιδι ειναι πεντακαθαρο με κορυφαιο constrast. Εχει παρα πολλα παρομοια πραγματα με origins. Το panel ειναι va που παιξαμε με 5.500:1 αντιθεση οποτε στα ips ισως να θελει reshade γιατι εχουν πολυ χειροτερο constrast. 

Τελος βαλαμε και ενα Crysis του 2008 με το καλυτερο mod που υπαρχει και μειναμε με το στομα ανοιχτο για την καθαροτητα της εικονας και των γραφικων. Σε καμια περιπτωση δεν δειχνει παιχνιδι του 2008 του 2014 και μετα ανετα ομως. 

Γενικα οπως βλεπω με εναν 2500k και μια 560 παιζουμε ανετα τα παντα στα 30fps min και αρκετα και στα 60. Pc των 450 ευρω δηλαδη τοσο το αγορασε. Αυτα για αυτους που λενε οτι στην τιμη των κονσολων δεν περνεις pc που να παιζει παιχνιδια. Προφανως τους διαψευδω κατηγορηματικα και οχι μονο περνεις αλλα παιζεις και πολυ καλυτερα απο οποιοδηποτε κονσολα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Γενικα οπως βλεπω με εναν 2500k και μια 560 παιζουμε ανετα τα παντα στα 30fps min και αρκετα και στα 60. Pc των 450 ευρω δηλαδη τοσο το αγορασε. Αυτα για αυτους που λενε οτι στην τιμη των κονσολων δεν περνεις pc που να παιζει παιχνιδια. Προφανως τους διαψευδω κατηγορηματικα και οχι μονο περνεις αλλα παιζεις και πολυ καλυτερα απο οποιοδηποτε κονσολα.

Μεταχειρησμενο το πηρε?Γιατι ο 2500k ειναι καπως παλιος...η 560 αρκετα αδυναμη...και οι κονσολες δεν εχουν 450 ευρο.Αυτα...Μεγαλη τυχη να παιξετε αυτα τα 2 παιχνιδια χθες-σημερα...Πως να ετυχε αραγε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Μεταχειρησμενο το πηρε?Γιατι ο 2500k ειναι καπως παλιος...η 560 αρκετα αδυναμη...και οι κονσολες δεν εχουν 450 ευρο.Αυτα...Μεγαλη τυχη να παιξετε αυτα τα 2 παιχνιδια χθες-σημερα...Πως να ετυχε αραγε?

Ο 2500k μαζι με 16gb ddr3 μητρικη τα πηρε 200 ευρω ολα μαζι μεταχειρισμενα. Την 560 125 ευρω δεν παιζουν φραγκα για παραπανω. Προφανως τα κατεβασε τα παιχνιδια δεν περισσευουν παραπανω στο παιδι δεν χρειαζεται να μεινουμε εδω αναφερθηκα κυριως στο πως παιζουν και οτι ακομα και με παλιο hardware η αδυναμο παιζεις αξιοπρεπως γιατι διαβαζω πολλα τελευταια οτι με 400 ευρω υπολογιστη δεν μπορεις να παιξεις τιποτα και κανεις μονο τα βασικα.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ο 2500k μαζι με 16gb ddr3 μητρικη τα πηρε 200 ευρω ολα μαζι μεταχειρισμενα. Την 560 125 ευρω δεν παιζουν φραγκα για παραπανω. Προφανως κατεβηκαν τα παιχνιδια δεν περισσευουν παραπανω στο παιδι δεν χρειαζεται να μεινουμε εδω αναφερθηκα κυριως στο πως παιζουν και οτι ακομα και με παλιο hardware η αδυναμο παιζεις αξιοπρεπως γιατι διαβαζω πολλα τελευταια οτι με 400 ευρω υπολογιστη δεν μπορεις να παιξεις τιποτα και κανεις μονο τα βασικα.

Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι δεν μπορεις να συγκρινεις επεξεργαστη 8ετιας και να λεμε οτι μια χαρα τρεχει τα παιχνιδια...και την πιο entry gaming καρτα...Οκ ειναι ενα Budget συστηματακι αλλα 99,9% μια κονσολα (ειδικα οι νεες που βγηκαν aka XBOX one & PS4 Pro) τρεχουν πολυ καλυτερα 1080p και σιγουρα 4k...Επισης τρεχουν τα παιχνιδια για πολλα χρονια...Πραγμα που η 560 δεν το κανει με τιποτα...Σημερα παιζει αυριο θα βγει νεο  παιχνιδι και θα γονατιζει, να ηταν καμια 580 να πω οκ. Αλλα ναι για budget απλο συστηματακι ειναι απλα οκ...στα 400 ευρο αν με ρωτας και χωρις να ειμαι κατοχος καποιας κονσολας, εγω θα διαλεγα 11 στις 10 φορες να παρω κονσολα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...