Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Εντάξει, αναμενόμενο ήταν, εφόσον τα πήγαν συμπαθητικά έως πολύ καλά αυτές οι εταιρίες.

Κάποια στιγμή, εξίσου αναμενόμενα, θα νοιώσουν ότι ασφυκτιούν στο πλαίσιο που θα τους θέτει ο νέος ιδιοκτήτης και θα φύγουν για να στήσουν νέα studio. Παλιά μου τέχνη κόσκινο.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάγωσα με την είδηση. Η Obsidian είχε συνεργαστεί επιτυχημένα με την Paradox (το "μικρότερο κακό" όσον αφορά την ύπαρξη εκδότη) ενώ η inXile εξαγοράστηκε από τεράστιο όνομα αφού έσερνε τα εξ αμάξης στους publishers και, κυρίως, έχει υπό ανάπτυξη crowd funded τίτλους. Με βάση τα πρακτικά αποτελέσματα, η Obsidian τα είχε πάει εξαιρετικά από πλευράς ποιότητας (και αν χρειαζόταν αυτή publisher, η Larian τι πρέπει να κάνει???) ενώ η inXile μετριότατα.

Αν ένας από τους δυο χρειαζόταν publisher, παρά τις αντιδράσεις του Fargo, ήταν η inXile. Όχι μόνο βρήκε publisher αλλά έγινε first party studio. Η Obsidian από την άλλη είπε "αμάν" να ξεφύγει από τη Bethesda (θυμάστε τα bonus του New Vegas που δεν πήρε επειδή έχασε το 85 στο Metacritic? Εγώ τα θυμάμαι) και τώρα...Κάπου εδώ σταματάω γιατί θα αρχίσω καμιά γρουσούζικη κακορίζικη γκρίνια για season pass, monetization, microtransactions κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

-παιδες ρωταω εδω δεν κανω νεο θεμα

-καταρχην δεν πολυκατεχω απο αυτες τις υπηρεσιες τι παιζει και πως λειτουργουν

-δεν εχω xbox one/στο πσ εχω γνησια windows και μια τιμια gpu,μπορω να ενεργοποιησω το xbox gamepass και να δοκιμασω στο πσ το φορτσα το gears  και κανα δυο ακομα???εννοω φυσικα για το αρχικο δωρεαν διατημα των 15 ημερων,μετα θα δω αν κανω ανανεωση

• Moderators
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

-παιδες ρωταω εδω δεν κανω νεο θεμα

-καταρχην δεν πολυκατεχω απο αυτες τις υπηρεσιες τι παιζει και πως λειτουργουν

-δεν εχω xbox one/στο πσ εχω γνησια windows και μια τιμια gpu,μπορω να ενεργοποιησω το xbox gamepass και να δοκιμασω στο πσ το φορτσα το gears  και κανα δυο ακομα???εννοω φυσικα για το αρχικο δωρεαν διατημα των 15 ημερων,μετα θα δω αν κανω ανανεωση

Θέλει Windows 10, και ο τίτλος του Game pass να ανήκει και στο πρόγραμμα Play Anywhere της Microsoft -- οπότε δεν είναι όλοι οι τίτλοι του Game Pass συμβατοί με PC.

Το Gears of War 4 είναι και το Forza Horizon 4. 

To Forza Motorsport 7 αν και είναι Play Anywhere τίτλος, δεν νομίζω ότι ανηκει ακόμα στο Game Pass (η δικτυακή σελίδα της Microsoft όπου φαίνονται οι Game Pass τίτλοι είναι προβληματική και δεν δείχνει τουλάχιστον αυτή τη στιγμή κάποια πλήρη λίστα). 

Δημοσ.

https://www.pcgamesn.com/fallout-76/fallout-76-beta-uninstall?tw=pcgn_ne

Players who have installed the Fallout 76 beta on their PCs are finding that they cannot uninstall it unless they buy the full game. Upon right-clicking on the beta file in the folder and prompting the uninstall process, the Bethesda.net launcher brings up a message that disallows the process, with no way around it currently.

Δημοσ.

εγώ μια χαρά το έσβησα, κάποιος άλλος που δεν το έχει σβήσει ακόμα και σκοπεύει να το σβήσει ή το έσβησε να μας πει και την δική του εμπειρία 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

https://www.pcgamesn.com/fallout-76/fallout-76-beta-uninstall?tw=pcgn_ne

Players who have installed the Fallout 76 beta on their PCs are finding that they cannot uninstall it unless they buy the full game. Upon right-clicking on the beta file in the folder and prompting the uninstall process, the Bethesda.net launcher brings up a message that disallows the process, with no way around it currently.

Έχει πάει το "bugthesda" σε άλλο επίπεδο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...