Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Arkin είπε

Περισσότερο αναφέρθηκα σε αυτό που έγραψες ότι αν βγει κάτι καινούργιο στο παλιό δεν θα πάει κανείς που δεν ισχύει 

Μα μια χαρα ισχυει αυτο στην πραξη,δεν ειναι οτι το λεω εγω ή εσυ.

Spoiler

Αν ισχυε αυτο που λες,δεν θα βλεπαμε να μονοπωλουν το ενδιαφερουν του κοσμου τα competitive online παιχνιδια.

Εσυ τα παραπανω που περιγραφεις τα κανεις γιατι προτιμας οπως και εγω περισσοτερο τα single player παιχνιδια.

Το GTA V τις πωλησεις που εχει κανει ανα τα χρονια τις εχει κανει λογω του γνωστου online του,πολλοι δεν εχουν κατσει καν να ασχοληθουν με το story του.

Μην συγκρινεις το τι κανουμε εγω,εσυ και 3,4 ατομα ακομα στο forum που οντως μπορει να παιξουμε και παλιοτερα παιχνιδια.

Υπαρχει τεραστια μεριδα κοσμου που ριχνουν ακυρο σε παλιοτερα παιχνιδια πχ λογω γραφικων.

Ποιος θα κατσει να ασχοληθει σημερα να παιξει το Final Fantasy 7 στο steam(υπαρχουν βεβαια λιγοι που ακομα παιζουν) που περαν των γραφικων,ουτε καν πληρη υποστηριξη απο controller δεν εχει.

Τα βλεπω και στο Twitch(σαν ενα δειγμα προφανως) τι παιχνιδια ενδιαφερουν μεγαλη μεριδα του κοσμου να βλεπει αλλους να παιζουν.

Καλως ή κακως εχουν αλλαξει οι καιροι.

Στην αλλη πλευρα,βλεπω νεα παιχνιδια οταν κυκλοφορουν στο Steam και στο αντιστοιχο τμημα του καθε παιχνιδιου πιο πολυ ενδιαφερει τον κοσμο αν το παιχνιδι εχει ή δεν εχει denuvo,παρα να μαθουν για το ιδιο το παιχνιδι.

Και για το αρχικο Red Dead το εχω προλαβει στο τοτε ps3(οχι ομως το dlc του δυστηχως)ειναι οντως κριμα που δεν το εχουμε στο pc.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 22/10/2018 στις 6:39 ΜΜ, Fulgore είπε

Μα μια χαρα ισχυει αυτο στην πραξη,δεν ειναι οτι το λεω εγω ή εσυ.

Απόκρυψη περιεχομένων

Αν ισχυε αυτο που λες,δεν θα βλεπαμε να μονοπωλουν το ενδιαφερουν του κοσμου τα competitive online παιχνιδια.

Εσυ τα παραπανω που περιγραφεις τα κανεις γιατι προτιμας οπως και εγω περισσοτερο τα single player παιχνιδια.

Το GTA V τις πωλησεις που εχει κανει ανα τα χρονια τις εχει κανει λογω του γνωστου online του,πολλοι δεν εχουν κατσει καν να ασχοληθουν με το story του.

Μην συγκρινεις το τι κανουμε εγω,εσυ και 3,4 ατομα ακομα στο forum που οντως μπορει να παιξουμε και παλιοτερα παιχνιδια.

Υπαρχει τεραστια μεριδα κοσμου που ριχνουν ακυρο σε παλιοτερα παιχνιδια πχ λογω γραφικων.

Ποιος θα κατσει να ασχοληθει σημερα να παιξει το Final Fantasy 7 στο steam(υπαρχουν βεβαια λιγοι που ακομα παιζουν) που περαν των γραφικων,ουτε καν πληρη υποστηριξη απο controller δεν εχει.

Τα βλεπω και στο Twitch(σαν ενα δειγμα προφανως) τι παιχνιδια ενδιαφερουν μεγαλη μεριδα του κοσμου να βλεπει αλλους να παιζουν.

Καλως ή κακως εχουν αλλαξει οι καιροι.

Στην αλλη πλευρα,βλεπω νεα παιχνιδια οταν κυκλοφορουν στο Steam και στο αντιστοιχο τμημα του καθε παιχνιδιου πιο πολυ ενδιαφερει τον κοσμο αν το παιχνιδι εχει ή δεν εχει denuvo,παρα να μαθουν για το ιδιο το παιχνιδι.

Όπως τα γράφεις δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Συνήθως κρίνω από μένα και αυτά που βλέπω με τα άτομα που μιλάω αλλά ναι η πλειοψηφία του κόσμου θα ασχοληθεί κυρίως με online και τα πιο καινούρια που βγαίνουν. Λάθος για μένα αλλά έτσι δουλεύει η βιομηχανία σήμερα. Ο δρόμος που έχει πάρει η βιομηχανία παιχνιδιών τα τελευταία χρόνια δεν μου αρέσει καθόλου για αυτό και πάω κόντρα με όλα αυτά. Αντιθέτως στα pubg fortnite dlcs κτλ. Μακάρι να το δούμε γρήγορα στον emulator γιατί στο ps3 δύσκολα το παίζεις σήμερα. 

Αυτό το πράγμα να βλέπεις τον άλλο να παίζει τη φάση είναι. Δεν βαριούνται *** η νέα γενιά έχει πάρει στραβό δρόμο στο gaming. 

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω θα ηθελα να βλεπω παιχνιδια τυπου Divinity να πουλανε περισσοτερο,αλλα καλως ή κακως ο κοσμος πλεον στο pc το εχει ριξει στο online.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

HeyBro ακομα δεν εχεις παιξει the witcher 3 ασε ολα τα υπολοιπα και πιασε δουλεια...

Θα το πιασω κατα Δεκεμβριο το καθυστερω οσο μπορω γιατι δυσκολα θα ξανα βγει τετοιο παιχνιδι.

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Και εγω θα ηθελα να βλεπω παιχνιδια τυπου Divinity να πουλανε περισσοτερο,αλλα καλως ή κακως ο κοσμος πλεον στο pc το εχει ριξει στο online.

Εκεινο πουλαει εκει ριχνουν τα φραγκα οι εταιριες. Οπως και το σκετο κλειδι που δινουν. Καποτε επερνες το παιχνιδι σε κουτι και ευχαριστιοσουν το unboxing. Τωρα οχι μονο δεν εχουν πεσει οι τιμες αλλα δινουν και ενα σκετο κλειδι. In app microtransactions/dlcs/season pass patch πανω στο patch κοκ πολυ στραβο δρομο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα σχολια λενε πως οι τιμες των vintage laptop στο Ebay εκτιναχθηκαν στα $150+ απο οταν εβγαλε το βιντεο. 😁

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, firepc είπε

Ψηνεται 😁

Ερχεται ερχεται. Να το παιξουμε σαν ανθρωποι δεν εντυπωσιαστηκα απο τις εκδοσεις των κονσολων καθολου. Να βαλουμε κανα reshade native UW να το ευχαριστηθουμε. Μην ερθει τιποτα 2020 ομως.

Δημοσ.

Χθες, Hideo Kojima και Gabe Newell

ΣÏνάνÏηÏη θÏÏλÏν μεÏÎ±Î¾Ï Hideo Kojima και Gabe Newell

Αν διαβασετε τα χειλη τους λενε,

Gabe:    - Φερε το Death Stranding στο Steam

Kojima: - Κατι θα κανουμε

😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...