najinblue3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε θέλω συνεχεια του GOT ffs. Νομιζω ειναι το χειροτερο που εχω παιξει, απο την Telltale. Και θα συμφωνησω, κριμα για τους devs και ολο το team τους, μακαρι να βρουν γρηγορα ενα καινουργιο στουντιο. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Για μένα ήταν το GOTG το χειρότερο, το πρόβλημα του GOT ήταν ότι τελειώνει απίστευτα απότομα, και μου την σπάνε τα cliffhangers.
najinblue3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Για μένα ήταν το GOTG το χειρότερο, το πρόβλημα του GOT ήταν ότι τελειώνει απίστευτα απότομα, και μου την σπάνε τα cliffhangers. Ναι τελειωνει αποτομα, και τα επεισοδια ηταν παρα πολυ μεγαλα σε διαρκεια, με μεγαλα κενα διαστηματα. Ειδικα το 1ο ηταν πολυ κουραστικο... Το guardians δεν το εχω παιξει ακομα😛
Fulgore Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 To got ουτε εμενα με πολυ κερδισε παντως συνολικα οσο πχ το Borderlands ή ακομα και το batman κυριως λογω των ιδιων των κεντρικων χαρακτηρων που ειχε. Το guardians δεν το εχω παιξει ουτε εγω.
Tobajara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, naruto14 είπε Αμφιβάλλω αν φταιει το episodic gaming για το κλείσιμο της εταιρείας. Είχαν πολλά θέματα εσωτερικά, ειδικά από όταν έφυγε ο ceo που είχαν... 'Εχεις κάποιο λινκ ή περισσότερες πληροφορίες?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά και για μένα δεν είναι top το GOT αλλα είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε game atm, τουλάχιστον μέχρι να αξιωθεί κάποιος να φτιάξει ένα proper rpg. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Vassilis_24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Για μένα ήταν το GOTG το χειρότερο, το πρόβλημα του GOT ήταν ότι τελειώνει απίστευτα απότομα, και μου την σπάνε τα cliffhangers. Δεν έχω παίξει το GOT, υποτίθεται ότι ήταν κάπως ενδιάμεσα μεταξύ 4ης και 5ης σεζόν της σειράς, αν θυμάμαι. Συνεχίζεται η ιστορία στη σειρά ή θα συνεχιζόταν σε 2ο μέρος που τελικά δε θα δούμε; Πάντως, δεν είναι και λίγο να έχεις δικαιώματα για Batman, Game of thrones, guardians, fables, wd, stranger things, borderlands και δεν ξέρω τι άλλο (το Minecraft δεν το σχολιάζω καν). Μακάρι να εξαγοραστούν τα δικαιώματα από κάποια εταιρία με σκοπό να τ'αξιοποιήσει...
naruto14 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Tobajara είπε 'Εχεις κάποιο λινκ ή περισσότερες πληροφορίες? Από όσο διαβάζω σε διάφορα forums όλα ξεκίνησαν από εδω: Former CEO and co-founder sues Telltale Games 1
alexhs gk Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μακάρι να βρεθεί κάποια εταιρία να συνεχίσει ειδικά το Wolf που ήταν από τα πιο ωραία παιχνίδια που έχω παίξει. Και από τοτε περιμένω να δω νούμερο 2 αλλά τίποτα... 3
naruto14 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Αλλά η εταιρεία αγόρασε και πόσα licenses από πολλά IPs που σίγουρα δεν είχαν την επιτυχία που περίμεναν. (guardians of the galaxy, batman). Αυτό κ ίσως με συνδυασμό με την μη εξέλιξη της εταιρίας στα παιχνίδια της να παίξανε ρόλο (χρησιμοποιούσε μέχρι πρόσφατα την ίδια μηχανή γραφικών από το 2012, αν όχι νωρίτερα).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Να και κάτι καλό (για μένα τουλάχιστον ). 1
KilliK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, naruto14 είπε Αλλά η εταιρεία αγόρασε και πόσα licenses από πολλά IPs που σίγουρα δεν είχαν την επιτυχία που περίμεναν. (guardians of the galaxy, batman). Αυτό κ ίσως με συνδυασμό με την μη εξέλιξη της εταιρίας στα παιχνίδια της να παίξανε ρόλο (χρησιμοποιούσε μέχρι πρόσφατα την ίδια μηχανή γραφικών από το 2012, αν όχι νωρίτερα). ακριβως. επαιξε μπαλα με ξενα IP σε μια niche αγορα. το περιθωριο για κερδος θα ηταν μικρο. κριμα παντως. η Τelltale ειχε ιδρυθει απο πρωη υπαλληλους της golden era Lucasfilm, οι oποιοι συνεχισαν την παραδοση των adventure games. but it was too good to stay forever. κριμα. πολυ κριμα. 17 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Να και κάτι καλό (για μένα τουλάχιστον ). ghost πιστευω αυτο το γνωριζεις; 😁 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από KilliK
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Nαι, και το anime. 1
ilos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, KilliK είπε ακριβως. επαιξε μπαλα με ξενα IP σε μια niche αγορα. το περιθωριο για κερδος θα ηταν μικρο. κριμα παντως. η Τelltale ειχε ιδρυθει απο πρωη υπαλληλους της golden era Lucasfilm, οι oποιοι συνεχισαν την παραδοση των adventure games. but it was too good to stay forever. κριμα. πολυ κριμα. ghost πιστευω αυτο το γνωριζεις; 😁 Dafuq πότε κάναν phoenix wright ταινία του takashi miike κιόλας. Αν και δε μοιάζουν όλοι οι η8οποιοί με τα ds games (πχ η Mia) κάποιοι άλλοι όπως ο εισαγγελέας ή ο δικαστής βγάζουν τρελή cultίλα.😁 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από ilos
KilliK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 ο Takashi εχει μεταφερει πολλα anime/manga/games σε κανονικες ταινιες. η τελευταια του ηταν το JoJo's Adventures.
Προτεινόμενες αναρτήσεις