Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Γιατι ρε παιδια?Εγω νομιζω οτι πηγαινε καλα...Συνεχεια ειχε project και νομιζα πουλαγε μιας και τα εβλεπα συχνα πυκνα μπροστα μου...
hurin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Τέλος εποχής για το πείραμα του episodic gaming. Μια πρακτική που ήταν ξεκάθαρα ενάντια στον gamer, ο οποίος χρηματοδοτούσε στην ουσία την παραγωγή του παιχνιδιού, το λάμβανε σε δόσεις και στο τέλος υπερκοστολογήμενο. Άντε να τελειώσουν έτσι και τα "live services" να χαρώ ακόμα περισσότερο. 1
firepc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Με επεισοδια το πηγαινε και το Hitman και δεν επιασε
noFEARgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Τι σχέση είχε το live service με αυτό . Αν ήθελες αγόραζες ένα ένα τα επεισόδια .
Tobajara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Γιατι ρε παιδια?Εγω νομιζω οτι πηγαινε καλα...Συνεχεια ειχε project και νομιζα πουλαγε μιας και τα εβλεπα συχνα πυκνα μπροστα μου... Αυτή την εντύπωση είχα κι εγώ, ειδικά με τα πνευματικά δικαιώματα που είχε συγκεντρώσει. Batman, Game of Thrones, Walking Dead κλπ πουλάνε ακόμα και χωρίς να κάνεις τίποτα, πώς κατάφεραν και χρεωκόπησαν? Για να πω την αλήθεια κρίμα, αν και τα παιχνίδια της εδώ και αρκετό καιρό δε μου έκαναν καμία αίσθηση. Όπως είπαν και οι άλλοι πάντως, όχι μόνο χρέωνε αρκετά (η τιμολογιακή της πολιτική δεν ήταν ιδιαίτερα φιλική) αλλά και οι πρόσφατες κινήσεις με την κυκλοφορία του Walking Dead 3 άφησαν άσχημες εντυπώσεις.
firepc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 άλλο τα videogames και άλλο οι σειρες/ταινιες όποτε το ενα ανοιγε το μαντρι του ωστε να χωθει ντε και καλα το αλλο, γινοταν βραχυκυκλωμα. Σ' αυτο βεβαια φταινε και οι "gaming" εκπομπες που πανε και τα βαζουν στο ιδιο τσουβαλι
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Υπήρχε μια εποχή που το episodic release ήταν απαραίτητο για να σταθεί στα πόδια της η TellTale Games. Μετά την επιτυχία του TWD αυτό σταμάτησε να βγάζει νόημα για μένα, όπως και το ότι η υποστήριξη αυτών των τίτλων τους μετά την ολοκλήρωση της season ήταν φαινομενικά μηδενική. Φαίνεται ότι έπιασαν ένα μοντέλο που δούλευε και το άφησαν σε "ελεύθερη ταλάντωση" με αποτέλεσμα τώρα να έχει σταματήσει να "κινείται" πλέον. Από ό,τι φαίνεται (κι εγώ δεν παρακολουθούσα στενά την πορεία τους μετά το TWD Season 1) υπήρξαν άρθρα που ανέφεραν προβλήματα στην διαχείριση της εταιρείας, το άνοιγμα σε πολλά licenses με κόστος στην ποιότητα των παιχνιδιών, τη συμπεριφορά προς υπαλλήλους κλπ τα τελευταία χρόνια. 2
Vassilis_24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δυστυχώς ανοίχτηκε πολύ περισσότερο απ'όσο μπορούσε ν'αντέξει, νόμιζαν πως βρήκαν την κότα με τα χρυσά αυγά. Κρίμα, ειδικά αυτή την εποχή που θα ολοκληρωνόταν το WD και που περιμέναμε τη νέα μηχανή γραφικών της εταιρίας και τη συνέχεια του καταπληκτικού Wolf among us. Μου κάνει εντύπωση πώς δεν εξαγοράστηκε Ή έστω δε ζήτησε κάποια βοήθεια μέσω crowdfunding. Ας ελπίσουμε να βρεθεί μια λύση και να τελειώσει το WD και να δούμε τη συνέχεια του Wolf. Κρίμα πάντως... 2
noFEARgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Η ubisoft παντως εκανε invite αυτοι που απολυθηκαν να πανε για job interviews
Vassilis_24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Η ubisoft παντως εκανε invite αυτοι που απολυθηκαν να πανε για job interviews Πολλές εταιρίες το έκαναν μέσω Twitter (Π.Χ.Sony Santa Monica, Ninja Theory, κοκ). Πιο πολύ για στήριξη στους εργαζόμενους κι ευκαιρία να βρουν καλούς προγραμματιστές/σχεδιαστές κι όχι για να σώσουν τα πρότζεκτ της Telltale...
noFEARgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Προφανως , εκτος αν αγορασει καποια την telltale καθεαυτου
Tobajara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν αποκλείεται το τελευταίο, υπάρχει και το προηγούμενο της Nordic που αγόρασε τον κατάλογο της THQ. Η Telltale έχει δυνατά ονόματα στο χαρτοφυλάκιό της, λογικά θα καταλήξουν κάπου που θα τα ξαναδούμε (όχι φάση Ubisoft - EA - Activision που θα τα φάει το μαύρο σκοτάδι).
Fulgore Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ισως δεν ειναι τυχαιο οτι ολα της τα παιχνιδια τα εδινε δωρεαν το playstation στους συνδρομητες ανα τα χρονια. Απο την μια κριμα γιατι σε ορισμενους τιτλους εκανε καλη δουλεια,απο την αλλη συνεχιζε το ιδιο τροπαρι που δεν της εβγαινε. Και στο κομματι της αποδοσης τα παιχνιδια ολα ειχαν τεχνικα θεματα και πολλες επιλογες τους δεν ειχαν καποιο διαφορετικο σημαντικο αποτελεσμα στο να αλλαξει η ιστορια(κατα τα αλλα παιχνιδια επιλογων....). Την ιδια στιγμη το ακριβοτερο(σε παραγωγη αλλα και αγορα στα 60ευρω)Detroit Become Human,χωρις καν να εχει τρελες κριτικες κοντευει σε λιγοτερο απο χρονο να φτασει τα 2 εκατομ. πωλησεις και ολα αυτα μονο σε 1 πλατφορμα https://wccftech.com/detroit-become-human-1-5million-players/ Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore 3
naruto14 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Αμφιβάλλω αν φταιει το episodic gaming για το κλείσιμο της εταιρείας. Είχαν πολλά θέματα εσωτερικά, ειδικά από όταν έφυγε ο ceo που είχαν...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Κρίμα για τους devs τέλεια για εμάς. Μισώ αυτή την episodic βλακεία. Επίσης μην ανησυχείτε, όλα τα games τους είναι από τεραστια series οποτε σίγουρα κάποιος θα τα μαζέψει, και λίγο γρήγορα παρακαλώ γιατί θέλω συνεχεια του GOT ffs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις