{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Πεταμενα στο παταρι σε μια σακουλα 5 1/4 και 3 1/2.. Α ρε αναμνησεις Πάντε σε κάνα καφενείο να τα πείτε Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Arkin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πανεμορφο θα περασουμε πολυ ομορφα κυκλοφορησε χθες. Αυτα τα μικρα διαμαντακια indie. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από Arkin 4
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.greenmangaming.com/newsroom/2018/09/20/valve-ubisoft-fined-over-refund-policies/ French authorities have levied fines against both Valve and Ubisoft over refund policies on Steam and Uplay. Ubisoft has been fined €180,000 and Valve will pay a fine of €147,000. 1
Bigi444444 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 19/9/2018 στις 3:42 ΜΜ, firepc είπε Εχει κανεις κανενα παππου ή κανενα μπαμπα που να ασχοληθηκε με gaming την δεκαετια του 50 και του 60? Ειλικρινά πολύ αμφιβάλω εάν μέχρι το 1965 υπήρχε έστω και ένας σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, που να γνώριζε έστω την ύπαρξή τους.Δεκαπέντε χρόνια πριν ακόμα σκοτώνονταν επίσημα στον εμφύλιο και δεν είχαν ούτε ρεύμα εκτός μεγάλων πόλεων, gamres θα γίνονταν; Χώρια την απύθμενη φτωχολογιά. 2
Sanjuro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η Κίνα μπλόκαρε (λέει το cnn) το streaming service του Amazon... το Twitch. Βλέπω στο internet οργισμένες αντιδράσεις που λένε πράγματα τύπου "omg censorship" παντού, μου μοιάζουν για απόψεις Δυτικών που έχουν μάθει να βλέπουν τα πράγματα μονοδιάστατα απ'την δικιά τους πλευρά. Τα έλεγε ο Αϊ Γουεϊ Γουεϊ όταν ήρθε στην Ελλάδα πως τα Kappa στο chat είναι αντικαθεστωτικά. Kappa Σοβαρά τώρα εμφανώς το έκαναν γιατί ορισμένες πολυεθνικές, Δυτικές κυρίως, εταιρίες (στην συγκεκριμένη περίπτωση η Amazon) έχουν φτιάξει ένα απόρθητο μονοπώλιο, και ο μόνος τρόπος που έχουν βρει οι Κινέζοι για να το πολεμήσουν είναι διοχετεύοντας τους καταναλωτές τους στις εταιρίες τους. Σε τελική ανάλυση είναι ένας ιδιότυπος προστατευτισμός. Προσωπικά o Τζεφ Μπέζος που πρόσφατα τιμήθηκε με equal rights award (και ένα σχετικό - υποθέτω - γιουτιουμπ βίντεο ) ενώ ταυτόχρονα φέρετε στους υπαλλήλους του σαν σκατά... ας χάσει και λίγο, δεν με πειράζει. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από Sanjuro
KilliK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Πως; Αυτο σημαινει οτι δεν θα μπορει πλεον να στρημαρει απο το Τwitch η Eloise? nooooo.. 😢 1
Sanjuro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, KilliK είπε Πως; Αυτο σημαινει οτι δεν θα μπορει πλεον να στρημαρει απο το Τwitch η Eloise? nooooo.. 😢 Μπορεί να την πάρει ο Reynad και να την βάλει να streamάρει απ'το πατάρι του. Kappa Σοβαρά τώρα, δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτό για τους Κινέζους twitch streamers. Πάντως από μια φίλη που ζει στην Κίνα ξέρω πως υπάρχει πολύς κόσμος που χρησιμοποιεί τρόπους να παρακάμψει τις απαγορεύσεις. Τώρα αν αυτό είναι κάτι που ρεαλιστικά μπορεί να κάνει μια streamer, δηλαδή ένα τόσο δημόσιο πρόσωπο, και κατά πόσο οι τρόποι αυτοί επηρεάζουν αρνητικά την ταχύτητα του internet (το streaming θέλει δυνατό internet) δεν το γνωρίζω.
KilliK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 o Reynad δεν εχει σταματησει να στρημαρει;
Bigi444444 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Σχετικό με το παραπάνω περί twitch αν και δεν ξέρω πόσο σχετικό είναι με το pc gaming, σήμερα είδα σε διάφορες ειδήσεις, πρώην ceo της google δήλωσε ότι μέσα σε μια δεκαετία θα έχουμε δύο ίντερνετ, το κινέζικο και το "λοιπό".Κι εγώ τους βλέπω προς τα εκεί να το πηγαίνουν πάντως. Btw με ένα vpn δεν ξεπερνάς τον περιορισμό αυτον;
Alastor192 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Κλεινει η Telltale Games. Ακυρωνονται τα ανερχομενα projects της,μαλλον θα βγει η τελευται σεζον του Walking Dead https://www.vg247.com/2018/09/21/telltale-games-shutting-down-layoffs/ Κριμα,ηταν καλη εταιρεια αλλα προφανως οι τζιροι για επεισοδικα παιχνιδια τετοιου ειδους δεν ηταν αναλογοι 1 4
noFEARgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Πολυ κακο, τα τελευταια χρονια ειχε πεσει , αλλα και παλι ηταν μοναδικη στο ειδος που εβγαζε περα απο μια δυο εξαιρεσεις.
Alastor192 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Η αληθεια ειναι εβγαζε πραμα,αλλα δεν την παρακολουθουσα τα τελευταια χρονια. Tales from the Borderlands παντως *** και το Walking Dead S1 που χα παιξει ηταν πολυ καλο. Σαν επικιδειο φορο τιμης,εχω βαλει στο ματι το Wolf Among Us που μου ειχε διαφυγει η αληθεια ειναι και λενε πως ειναι πολυ καλο,το χει παιξει κανεις?
panagiotis54 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 what??? αφου θα βγει wolf among us 2 τι γινεται με αυτο?? πολυ καλο το 1 αξιζει απειρα κατ'εμε 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Η Telltale επιβεβαίωσε τις μαζικές απολύσεις και ότι έχει παραμείνει ένα ολιγάριθμο προσωπικό. Τα πιο πρόσφατα νέα (βασιζόμενα σε μη επίσημες Telltale) είναι ότι τα επεισόδια που απομένουν από την τελευταία season του Walking Dead ακυρώνονται επίσης. 5 ώρες πριν, panagiotis54 είπε what??? αφου θα βγει wolf among us 2 τι γινεται με αυτο?? Από τις ίδιες πηγές, και αυτό ακυρώθηκε. https://www.usgamer.net/articles/report-telltale-games-shutting-down-the-wolf-among-us-2-and-stranger-things-canceled 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις