Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι τα συνδεσε πανω σε 1084s της Amiga.. :D

A ρε CGA πρωτα με ενα Schneider Euro PC II,μετα EGA και καλα οταν πρωτοπηρα VGA εκει να δεις χαρες.. Ultima σε 256 colors και adventures της Sierra και της Lucas Arts με ηχο απο adlib... ♥

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 5
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Θυμάμαι όταν έπαιζα X-Wing με Adlib και μετά έβαλα Sound Blaster Pro και μου είχε κάνει τόση εντύπωση που είχα digital sound και voice. :D

Πωω τι μου θυμισες τωρα x-wing.. Πωωω παιχνιδαρα..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Θυμάμαι όταν έπαιζα X-Wing με Adlib και μετά έβαλα Sound Blaster Pro και μου είχε κάνει τόση εντύπωση που είχα digital sound και voice. :D

Με ports 220 - 5 - 1 για ρυθμίσεις, στη SoundBlaster 16-bit.

Ααααααααχχχχχχ, και τώρα βαριέμαι να κάνω ένα format...

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Γενικά οι παλιότερες εποχές και οι αλχημείες τους, να κάνω selective boot (ή όπως λεγόταν, δεν θυμάμαι) και να κλείνω διάφορα για να έχει αρκετή μνήμη να παίξει το Wing Commander III. :P

Στο IV δεν έπιανε, οπότε ήταν καιρός για upgrade.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι 50s-60s οι γονείς / παππούδες μας έκαναν διάφορα άλλα πράγματα από το να ασχολούνται με αυτά τα νέα πράγματα που λέγονταν "video games". :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρόφατα ανακάλυψα μια κούτα με boot disks για διάφορα παιχνίδια, Colonization, X-Com, Panzer General κτλ. 

Τι χρόνο κάναμε για να βρούμε αρκετή μνήμη ώστε να τρέξουν...

Θυμάμαι, περισσότερη ώρα μου πήρε να καταφέρω να τρέξω το Full Throttle στο καβουρδιστήρι μου από το να τελειώσω το παιχνίδι. 

• Like 6
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Νομίζω ότι 50s-60s οι γονείς / παππούδες μας έκαναν διάφορα άλλα πράγματα από το να ασχολούνται με αυτά τα νέα πράγματα που λέγονταν "video games". :P

Gamer ετων 75 !

Οι Καρπαδες ειχαν πετυχει εναν 75χρονο παππου στο ΜΜ να αγοραζει το Witcher 2 και τον ρωτησαν "για το εγγονακι σας ε?" και ο παππους τους λεει, " Οχι, για μενα. Το πρωτο το ειχα λιωσει" 🤯

Εδω το ολο σκηνικο και η συζητηση που ακολουθησε https://www.gameover.gr/features/19520-gamer-eton-75#!kmt-start=220

Το συμβαν ειναι απο το 2012

• Like 4
Δημοσ.
17 ώρες πριν, firepc είπε

Gamer ετων 75 !

Οι Καρπαδες ειχαν πετυχει εναν 75χρονο παππου στο ΜΜ να αγοραζει το Witcher 2 και τον ρωτησαν "για το εγγονακι σας ε?" και ο παππους τους λεει, " Οχι, για μενα. Το πρωτο το ειχα λιωσει" 🤯

Εδω το ολο σκηνικο και η συζητηση που ακολουθησε https://www.gameover.gr/features/19520-gamer-eton-75#!kmt-start=220

Το συμβαν ειναι απο το 2012

Cool story :D

Πεταμενα στο παταρι σε μια σακουλα 5 1/4 και 3 1/2.. Α ρε αναμνησεις 

525.jpg

• Like 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...