firepc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Εντάξει το anno, δεν το εντάσσεις και στην ίδια κατηγορία με τα υπόλοιπα δύο.Παλιά σειρά μεν, με τακτικές ανανεώσεις δε. Πάντως ένα νέο pop, στα πρότυπα του sands of time όμως, με σύγχρονα γραφικά το ονειρεύομαι κι εγώ. δεν ειπα οτι ειναι ιδια κατηγορια. Λεω οτι ειναι παλια σειρα της ubi οπως τα αλλα 2
Bigi444444 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Καλά, όταν λέω δεν το εντάσσεις στην ίδια κατηγορία δεν εννοώ σαν είδος παιχνιδιού, αλλά ότι δεν το λες παλιό παιχνίδι της ubi, που το ξέθαψε, επειδή πολύ απλά είχε συχνές κυκλοφορίες. Τεσπα, επουσιώδες εντελώς, απλά το παρατήρησα. Η ουσία είναι ότι η ubi σ' εμάς, που γουσταρίζουμε strategies, μας ετοιμάζει καλά πραγματάκια για το 2019. Κι ένα pop παραδοσιακό με σύγχρονα γραφικά και θα έδενε το γλυκό. Και μετά ένα remake του ezio's collection με τη σημερινή μηχανή γραφικών και κλείσαμε. 🙈 1
firepc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Και γω χαιρομαι που βγαζει παλι RTS strategy παιχνιδια. Και ειδικα για το settlers! (big fan οπως και με τα anno) Ειχαν λιγοστεψει τα τελευταια χρονια, ελαχιστα ειχαμε (spellforce 3, Age of empires 4 (ειναι να βγει), cossaks 3)
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Crackers claim that Denuvo anti-tamper tech causes stuttering issues in Injustice 2
Despotas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το Last Remnant της Square Enix αφαιρείται από digital και physical sales στις 4/9: https://www.rockpapershotgun.com/2018/08/24/the-last-remnant-removal-in-september/ https://steamcommunity.com/games/23310/announcements/detail/1709566654679120493 Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από Despotas
Federacion Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Να πώ κι εγώ την χαζομάρα μου: το νέο Pes2019 που μόλις κυκλοφόρησε το ντέμο είναι ότι πιο απίθανο έχω πιάσει σε ποδοσφαιράκι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Remedy is working on a third unannounced game
SakafliaC Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, Federacion είπε Να πώ κι εγώ την χαζομάρα μου: το νέο Pes2019 που μόλις κυκλοφόρησε το ντέμο είναι ότι πιο απίθανο έχω πιάσει σε ποδοσφαιράκι. Χάσανε τα δικαιώματα από πολλές ομάδες πάλι δυστυχώς. Αλλά σα gameplay τι λέει, για δώσε καμιά πληροφορία, γιατί το FIFA κλασικά είναι απαίσιο.
Masma Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε Χάσανε τα δικαιώματα από πολλές ομάδες πάλι δυστυχώς. Αλλά σα gameplay τι λέει, για δώσε καμιά πληροφορία, γιατί το FIFA κλασικά είναι απαίσιο. Απλα το Fifa πήρε και champions league και λεω προς τα εκεί να πάω. Από τα περσινά δεν μου άρεσε κανένα ιδιαίτερα σαν gameplay
Federacion Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Η δουλεία της ΚΟΝΑΜΙ έχει χαζέψει πολύ κόσμο φέτος.. Απλά δοκιμάστε το demo και κρίνεται μόνοι σας. Για μένα είναι ότι καλύτερο έχουν βγάλει.
firepc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 με το που ερθει ο Fifa, o pro παει στον παγκο
panagiotis54 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 physics engine και διαιτησια που πανε μαζι....stamina....fouls...τραυματισμοι...shoots...ηχος/σχολιασμος/ατμοσφαιρα....online που ειναι για κλαματα...μερικα απο τα προβληματα που εχει για 10η συνεχομενη χρονια το προ....ε που θα παει καποια στιγμη θα τους δωσετε αρκετα λεφτα ωστε να αποφασισουν να φτιαξουν και τιποτα....επισης οταν παιζεις το πρωι δεν βλεπεις το τοπι στο ντεμο σε συγκεκριμενα σημεια...απο την αλλη εχεις το αθλιο φιφα....μπρος γκρεμος και πισω ρεμα
SakafliaC Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Το ένα είναι ποδοσφαιράκι το άλλο είναι simulator.
firepc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 σιγα ποσο sim ειναι και το φιφα.. Το φιφα το καναν ετσι για να μπει στα esports Αλλιως θα κερδαγε τα ματς και η κουτση μαρια
p4n0s86 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Οι περισσότεροι θεωρούν το PES πιο sim και το FIFA arcade, όχι το ανάποδο. Συμφωνώ με αυτή την άποψη, εμένα που μου αρέσουν τα sim το PES φαίνεται πολύ καλύτερο στα μάτια μου, σε αντίθεση με το FIFA που έχει τόσο γρήγορο ρυθμό που δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα. Το αντίθετο συμβαίνει με αυτούς που θέλουν διασκέδαση, βλέπουν το PES αργό και βαρύ, ενώ δεν ισχύει. Επίσης και τα 2 έχουν δικό τους νήμα στο φόρουμ, ας μη συζητάμε εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις