Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Bigi444444 είπε

Εντάξει το anno, δεν το εντάσσεις και στην ίδια κατηγορία με τα υπόλοιπα δύο.Παλιά σειρά μεν, με τακτικές ανανεώσεις δε.

Πάντως ένα νέο pop, στα πρότυπα του sands of time όμως, με σύγχρονα γραφικά το ονειρεύομαι κι εγώ.

δεν ειπα οτι ειναι ιδια κατηγορια. Λεω οτι ειναι παλια σειρα της ubi οπως τα αλλα 2

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά, όταν λέω δεν το εντάσσεις στην ίδια κατηγορία δεν εννοώ σαν είδος παιχνιδιού, αλλά ότι δεν το λες παλιό παιχνίδι της ubi, που το ξέθαψε, επειδή πολύ απλά είχε συχνές κυκλοφορίες. Τεσπα, επουσιώδες εντελώς, απλά το παρατήρησα. Η ουσία είναι ότι η ubi σ' εμάς, που γουσταρίζουμε strategies, μας ετοιμάζει καλά πραγματάκια για το 2019. Κι ένα pop παραδοσιακό με σύγχρονα γραφικά και θα έδενε το γλυκό. Και μετά ένα remake του ezio's collection με τη σημερινή μηχανή γραφικών και κλείσαμε. 🙈

• Like 1
Δημοσ.

Και γω χαιρομαι που βγαζει παλι RTS strategy παιχνιδια. Και ειδικα για το settlers! (big fan οπως και με τα anno)

Ειχαν λιγοστεψει τα τελευταια χρονια, ελαχιστα ειχαμε (spellforce 3, Age of empires 4 (ειναι να βγει), cossaks 3)

Δημοσ.

Να πώ κι εγώ την χαζομάρα μου:

το νέο Pes2019 που μόλις κυκλοφόρησε το ντέμο είναι ότι πιο απίθανο έχω πιάσει σε ποδοσφαιράκι.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Federacion είπε

Να πώ κι εγώ την χαζομάρα μου:

το νέο Pes2019 που μόλις κυκλοφόρησε το ντέμο είναι ότι πιο απίθανο έχω πιάσει σε ποδοσφαιράκι.

Χάσανε τα δικαιώματα από πολλές ομάδες πάλι δυστυχώς.

Αλλά σα gameplay τι λέει, για δώσε καμιά πληροφορία, γιατί το FIFA κλασικά είναι απαίσιο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε

Χάσανε τα δικαιώματα από πολλές ομάδες πάλι δυστυχώς.

Αλλά σα gameplay τι λέει, για δώσε καμιά πληροφορία, γιατί το FIFA κλασικά είναι απαίσιο.

Απλα το Fifa πήρε και champions league και λεω προς τα εκεί να πάω. Από τα περσινά δεν μου άρεσε κανένα ιδιαίτερα σαν gameplay 

Δημοσ.

Η δουλεία της ΚΟΝΑΜΙ έχει χαζέψει πολύ κόσμο φέτος.. Απλά δοκιμάστε το demo και κρίνεται μόνοι σας. Για μένα είναι ότι καλύτερο έχουν βγάλει.

Δημοσ.

physics engine και διαιτησια που πανε μαζι....stamina....fouls...τραυματισμοι...shoots...ηχος/σχολιασμος/ατμοσφαιρα....online που ειναι για κλαματα...μερικα απο τα προβληματα που εχει για 10η συνεχομενη χρονια το προ....ε που θα παει καποια στιγμη θα τους δωσετε αρκετα λεφτα ωστε να αποφασισουν να φτιαξουν και τιποτα....επισης οταν παιζεις το πρωι δεν βλεπεις το τοπι στο ντεμο σε συγκεκριμενα σημεια...απο την αλλη εχεις το αθλιο φιφα....μπρος γκρεμος και πισω ρεμα

Δημοσ.

σιγα ποσο sim ειναι και το φιφα..

Το φιφα το καναν ετσι για να μπει στα esports

Αλλιως θα κερδαγε τα ματς και η κουτση μαρια

Δημοσ.

Οι περισσότεροι θεωρούν το PES πιο sim και το FIFA arcade, όχι το ανάποδο. Συμφωνώ με αυτή την άποψη, εμένα που μου αρέσουν τα sim το PES φαίνεται πολύ καλύτερο στα μάτια μου, σε αντίθεση με το FIFA που έχει τόσο γρήγορο ρυθμό που δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα. Το αντίθετο συμβαίνει με αυτούς που θέλουν διασκέδαση, βλέπουν το PES αργό και βαρύ, ενώ δεν ισχύει.

Επίσης και τα 2 έχουν δικό τους νήμα στο φόρουμ, ας μη συζητάμε εδώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...