Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Titanfall 2 έχει πολύ ωραίο (αλλά σχετικά μικρό) campaign.

Online αν έπαιζες το 1, αρκετά πράγματα μεταφέρονται στο 2 αλλά έχει και πολλές διαφορές. Πριν κάτι μήνες που έπαιζα είχε από αρχάριους μέχρι τύπους που σε πάνε α λα Legolas. :P
Όπως είχα πει, καλύτερα να είχα πάρει εκείνο, παρά το BF1. Δες αν παίζει online από κάνα trial ή τίποτα τέτοιο, αν έχει ακόμα. Εγώ έπαιζα μέσω Origin Access που το έδινε (όσο είσαι στο Access).

Oταν λες μικρο gameplay?? Δεν είμαι και κανενός τρελός gamer :p Ναι αυτό θα τσεκάρω αν έχει κόσμο και λογικά θα το χτυπήσω. 

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Titanfall 2 έχει πολύ ωραίο (αλλά σχετικά μικρό) campaign.

Online αν έπαιζες το 1, αρκετά πράγματα μεταφέρονται στο 2 αλλά έχει και πολλές διαφορές. Πριν κάτι μήνες που έπαιζα είχε από αρχάριους μέχρι τύπους που σε πάνε α λα Legolas. :P
 Όπως είχα πει, καλύτερα να είχα πάρει εκείνο, παρά το BF1. Δες αν παίζει online από κάνα trial ή τίποτα τέτοιο, αν έχει ακόμα. Εγώ έπαιζα μέσω Origin Access που το έδινε (όσο είσαι στο Access).

ας ελπισουμε στο 3 να μην κανουν τις ιδιες αερολογιες και το στουντιο θα κεντησει οπως εκανε και στο 2

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

ας ελπισουμε στο 3 να μην κανουν τις ιδιες αερολογιες και το στουντιο θα κεντησει οπως εκανε και στο 2

Φοβάμαι ότι κλασσικά με την ΕΑ, το 3 θα είναι απογοήτευση...

• Sad 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Φοβάμαι ότι κλασσικά με την ΕΑ, το 3 θα είναι απογοήτευση...

αν δε το βγαλουν πανω με το bf η το cod θα παει μια χαρα, το παιχνιδι εχει το δικο του κοινο αν και μικρο σε σχεση με τα αλλα 2, αλλα το μουλτυ του το γουσταρω περισσοτερο απο οτιδηποτε. Δωσε μου ronin/scorch μεκας και δε θελω τπτ αλλο  

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Masma είπε

Καλησπέρα στη παρέα. Ψάχνομαι για να παίξω κάποιο fps ( pc) παιχνίδι αυτήν την περίοδο. (εκτός battlefield 1) 

Είδα το Titanfall 2 και μου άρεσε το gameplay. Να προχωρήσω στην αγορά του? 

Γενικά αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια άλλα fps games(online η όχι δεν με νοιάζει). 

Κατά προτίμηση  με καλά γραφικά .

Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί 

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, najinblue3 είπε

αν δε το βγαλουν πανω με το bf η το cod θα παει μια χαρα, το παιχνιδι εχει το δικο του κοινο αν και μικρο σε σχεση με τα αλλα 2, αλλα το μουλτυ του το γουσταρω περισσοτερο απο οτιδηποτε. Δωσε μου ronin/scorch μεκας και δε θελω τπτ αλλο  

To πήρα μόλις το Titanfall 2! :D  Είχα παίξει ελάχιστα το 1 όποτε δεν έχω άποψη . Αντε να το δούμε. 

Έχει κόσμο online έτσι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

TITANFALL 2 PLAYERBASE

PC Playerbase:

Weekend: 2163 Players online on Saturday (April 07, 2018) 8:30 PM CEST
Weekday: 1895 Players online on Friday (April 06, 2018) 8PM CEST

PS4 Playerbase:

Weekend: 4508 Players online on Saturday (May 12, 2018) 6 PM BST.
Weekday: 4884 Players online on Thursday (May 31, 2018) 10:30 PM BST

Xbox One Playerbase:

Weekend: 6099 Players online on Saturday (May 12, 2018) 6 PM BST
Weekday: 5715 Players online on Thursday (May 31, 2018) 10:30 PM BST

Ισως να χρειαστει να κλεινεις ραντεβου για να πεζεις με κοσμο :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

TITANFALL 2 PLAYERBASE

PC Playerbase:

Weekend: 2163 Players online on Saturday (April 07, 2018) 8:30 PM CEST
Weekday: 1895 Players online on Friday (April 06, 2018) 8PM CEST

PS4 Playerbase:

Weekend: 4508 Players online on Saturday (May 12, 2018) 6 PM BST.
Weekday: 4884 Players online on Thursday (May 31, 2018) 10:30 PM BST

Xbox One Playerbase:

Weekend: 6099 Players online on Saturday (May 12, 2018) 6 PM BST
Weekday: 5715 Players online on Thursday (May 31, 2018) 10:30 PM BST

Ισως να χρειαστει να κλεινεις ραντεβου για να πεζεις με κοσμο :D

Θεωρούνται υψηλά νούμερα αυτά? Μου φαίνονται μικρά αν υπολογίσεις ότι είναι worldwide και δεν(?) υπάρχει cross platform.

Δεν ασχολούμαι καθόλου με online οπότε  δεν έχω σημείο αναφοράς και για αυτό ρωτάω.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

πολυ χαμηλα προφανως!

" Ισως να χρειαστει να κλεινεις ραντεβου για να πεζεις με κοσμο :D " που ειπε ο φιλος παραπανω

Υπέθεσα λόγο του smiling face ότι το λέει ειρωνικά

• Like 1
Δημοσ.

Τα περιμένω πως και πως 

Το πρώτο στυλ rime με εξαιρετικό art 

https://www.dsogaming.com/news/scarf-is-a-new-3d-platformer-that-is-coming-to-the-pc-in-winter-2018-2019/

Και το δεύτερο δείχνει μαγικό τέτοια παιχνίδια σε αποροφανε πολύ στον κόσμο τους και σε χαλαρώνουν 

https://www.dsogaming.com/news/unreal-engine-4-powered-platformer-planet-alpha-releases-on-september-4th/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...