Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Οκ, δεν αλλάζει κάτι δραματικό, θα βάζουν ως ημερομηνία μια τυχαία πχ 29/2/19 και θα την αλλάζουν κατά το δοκούν. Ούτως ή αλλιώς, μπορούσες να ακυρώσεις την προ-παραγγελία οποιαδήποτε στιγμή.

Είναι πάντως μια θετική κίνηση υπέρ των διακαιώματων των καταναλωτών αλλά φυσικά αφορά μια χώρα με πολύ ισχυρή καταναλωτικη συνείδηση που διεκδικεί τα δικαιώματα αυτά. Όχι σαν αλλού, ονόματα δεν λέμε

Επεξ/σία από mike299
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mike299 είπε

μια χώρα με πολύ ισχυρή καταναλωτικη συνείδηση που διεκδικεί τα δικαιώματα αυτά. Όχι σαν αλλού, ονόματα δεν λέμε

Αφορα μια χωρα με μια απο τις μεγαλυτερες αγορες στον χωρο των video games(και οχι μονο)αρα ειναι λογικα και αναμενομενα αυτα.

Αυτο το γραφω κυριως για το τελευταιο που αναφερεις,που δεν λες σε ποια χωρα αναφερεσαι.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αφορα μια χωρα με μια απο τις μεγαλυτερες αγορες στον χωρο των video games(και οχι μονο)αρα ειναι λογικα και αναμενομενα αυτα.

Αυτο το γραφω κυριως για το τελευταιο που αναφερεις,που δεν λες σε ποια χωρα αναφερεσαι.

Η καταναλωτική συνείδηση δεν έχει καμία σχέση με το μέγεθος της αγοράς, μόνο με την νοοτροπία της πολιτών. 

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω αν καποιος ενδιαφερεται, αλλα επειδη βλεπω συχνα πυκνα να ποσταρετε βιντεο του gameranx η οπως λενε το σαχλοκαναλο, reddit

το αστειο ειναι οτι το κανει και 2η φορα, μετα το god of war

Δημοσ.

Δεν εχω ασχοληθει καν με το εν λογω καναλι μονο και μονο γιατι βλεπω πολυ click bait.

Το ιδιο και για ενα αλλο καναλι που ειχε αναφερθει πιο παλια αρκετα συχνα για τις κριτικες που εκανε που και που στις εταιρειες και την βιομηχανια(downward thrust)που και αυτο εχει παρει την κατω βολτα τελευταια.

Μεχρι και τον angry joe προσωπικα εχω ψιλο κοψει να αναφερω γιατι και αυτος επεσε.

Μονο τον Acg απο youtubers αναφερω προσωπικα που και που.

Μακαρι να υπηρχε παραπανω συμμετοχη στα περισσοτερα θεματα των παιχνιδιων του pc( και οχι μονο)να μην δινουμε καμια σημασια σε αυτους(δεν ειμαστε δα 14χρονων επι εποχες προ internet που διαβαζαμε περιοδικα για ενημερωση) αλλα που τετοια τυχη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγχαρητήρια...τώρα δεν θα υπάρχουν πειρατικά games...αντί να ασχοληθούν και να βάλουν μέσα εταιρίες που πουλάνε full price games με ψέματα βάζουνε μέσα ένα 21 χρoνών πιτσιρικα...whatever, αύριο θα υπάρχει άλλος.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Moderators
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να βγει το Kiwami (που είναι το remake του 1) πρώτα. Αλλιώς είναι σχεδόν τρολλιά ότι από το 0 πάμε στο 6 χωρίς τα άλλα ενδιάμεσα. :P

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα. Ψάχνομαι για να παίξω κάποιο fps ( pc) παιχνίδι αυτήν την περίοδο. (εκτός battlefield 1) 

Είδα το Titanfall 2 και μου άρεσε το gameplay. Να προχωρήσω στην αγορά του? 

Γενικά αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια άλλα fps games(online η όχι δεν με νοιάζει). 

Κατά προτίμηση  με καλά γραφικά .

Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί 

• Moderators
Δημοσ.

Titanfall 2 έχει πολύ ωραίο (αλλά σχετικά μικρό) campaign.

Online αν έπαιζες το 1, αρκετά πράγματα μεταφέρονται στο 2 αλλά έχει και πολλές διαφορές. Πριν κάτι μήνες που έπαιζα είχε από αρχάριους μέχρι τύπους που σε πάνε α λα Legolas. :P
Όπως είχα πει, καλύτερα να είχα πάρει εκείνο, παρά το BF1. Δες αν παίζει online από κάνα trial ή τίποτα τέτοιο, αν έχει ακόμα. Εγώ έπαιζα μέσω Origin Access που το έδινε (όσο είσαι στο Access).

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...