Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο χερι της Capcom ειναι πως θα τρεχει.

δεν υπαρχουν ως τωρα πολλες κυκλοφοριες για τελος του 2018 αρα κατι μπορει να κερδισει και απο την αγορα του pc περαν των κονσολων.

Επισης εχω περιεργεια να δω τι απο τα updates θα εχει η εκδοση του pc σε σχεση με αυτη του ps4.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To ps4 βασικα εχει συνεχεια updates k dlcs, κατι που με κανει να ασχολουμαι συνεχεια με το παιχνιδι. Αλλα μερικα ειναι exclusive βλεπε horizon zero dawn gear k armor. Εγω πιστευω θα κανουν πολυ καλη μεταφορα στο pc

To θεμα ειναι οτι το παιχνιδι εχει ενα συγκεκριμενο κοινο, και δε ξερω ποιος θα κατσει να ξαναgrindarei 500 ωρες για συγκεκριμενα decorations, εγω δεν θα το εκανα

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, najinblue3 είπε

To ps4 βασικα εχει συνεχεια updates k dlcs, κατι που με κανει να ασχολουμαι συνεχεια με το παιχνιδι. Αλλα μερικα ειναι exclusive βλεπε horizon zero dawn gear k armor. Εγω πιστευω θα κανουν πολυ καλη μεταφορα στο pc

To θεμα ειναι οτι το παιχνιδι εχει ενα συγκεκριμενο κοινο, και δε ξερω ποιος θα κατσει να ξαναgrindarei 500 ωρες για συγκεκριμενα decorations, εγω δεν θα το εκανα

Ε ναι grindοπαίχνιδα μια φορά τα παίρνεις και δεν αλλάζεις εκδόσεις. Το ίδιο πράγμα και στο Nioh, δεν ακούμπησα την έκδοση για pc που βγήκε πιο μετά. Στο mhw θα γίνει η εξαίρεση καθώς είχα την υπομονή να μην το παίξω τόσο καιρό.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

Monster Hunter: World PC version is coming to Steam on August 9th!

omfg 🤩. To περίμενα αργότερα, πέφτει και ίδια περίοδο με το mordhau κιόλας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Kalypso Media αγόρασε τα δικαιώματα όλων των παιχνιδιών της Pyro Studios (Commandos, Praetorians κλπ) και ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει νέα παιχνίδια και remaster:

https://www.kalypsomedia.com/eu/news/commandos-returns-kalypso-secures-all-iconic-pyro-studios-franchises

https://www.rockpapershotgun.com/2018/07/12/commandos-acquired-by-kalypso-media/

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 2
Δημοσ.

Προσπερναμε τον τιτλο που ειναι αυτος που ειναι,δειτε απο περιεργεια τις απαντησεις/λογους προτιμησης οσων λενε για pc και τι παιχνιδι λενε οτι προτιμανε(ελιωσα με τον τελευταιο και τον αρχικο ξενο :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...