Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, delljbl είπε

Τι νομίζετε για την αγορά εικονικών νομισμάτων σε παιχνίδια όπως το wow ή το EVE Online; Για μένα, είναι καλό γιατί είμαι μεγαλύτερος και δεν έχω πολύ χρόνο για καλλιέργεια και λείανση όταν ήμουν νεότερος αλλά εξακολουθώ να θέλω να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο με τα καλύτερα διαθέσιμα όπλα, εργαλεία κ.λπ. Έχετε τα ίδια με μένα; Ξέρω ότι αυτό είναι συντομεύσεις και χάνω τη χαρά του παιχνιδιού, αλλά απλά δεν έχω χρόνο για περισσότερα και θέλω να μείνω στο ανώτατο επίπεδο.

Γραψε καλυτερα εδω και γινε λιγο πιο συγκεκριμενος τι ακριβως εννοεις με τα εικονικα νομισματα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Despotas είπε

Η THQ Nordic έχει πάρει φόρα τελευταία. Πολύ καλή επιλογή για τους φίλους του είδους.

Where is Darksiders 3  :( 

Δημοσ.
51 minutes ago, Despotas said:

Κυκλοφόρησε μοντέρνα έκδοση του εξαιρετικού Desperados:

https://steamcommunity.com/games/260730/announcements/detail/1681414719795322682

Η THQ Nordic έχει πάρει φόρα τελευταία. Πολύ καλή επιλογή για τους φίλους του είδους.

Το έχω τερματίσει τουλάχιστον 5 φορές, παιχνιδάρα πραγματικά..Τώρα με βλέπω για 6η..

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 5/7/2018 στις 11:49 ΜΜ, Despotas είπε

Κυκλοφόρησε μοντέρνα έκδοση του εξαιρετικού Desperados:

https://steamcommunity.com/games/260730/announcements/detail/1681414719795322682

Η αλήθεια είναι πως πέρσι όσα παιχνίδια της αγόρασα μου αρέσουν πολύ. Σήμερα έστειλε humblebundle κλειδί για το tq ragnarok οπότε θα επισκεφτω ξανά τον brigadier μου (σωστά δεν το πα? :P)

Δημοσ.

Release Date  για Monster Hunter World με specs θα ανακοινωθει στις 9/7 για οποιον ενδιαφερεται. Και οποιος δεν ενδιαφερεται να ενδιαφερθει, ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Monster Hunter World specs leaked link 

Παντως θελω να πιστευω θα κανουν τρομερη δουλεια να το απολαυσουν και οι pc gamers, προκειται για το καλυτερο παιχνιδι του 2018 imho με 500ωρες+ content

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/4/2014 στις 4:19 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Ανοίγω αυτό το topic όπου θα μπορούμε να κουβεντιάσουμε γενικά για το PC Gaming, ας κρατήσουμε την συζήτηση όμως σε ένα επίπεδο για να μην κλειδωθεί όπως το VS thread.Το συγκεκριμένο topic αφορά μόνο το PC Gaming, οπότε παρακαλώ να μην το καταντήσουμε VS.

Στο θέμα μας τώρα, πολύ καλά νέα για το PC Gaming, και το παρακάτω είναι ένα πολύ καλό μήνυμα σε όσους λένε ότι το PC Gaming είναι dead, προφανώς κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά το PC Gaming τελευταία έχει ανέβει και αρκετά.Αυτό το βλέπουμε και στη πράξη με πολλά από τα παιχνίδια που έβγαιναν μόνο σε κονσόλες, να βγαίνουν και σε PC.

PC Gaming Is Doing Great, Nvidia Reports 24 Billion Dollars Estimated Yearly Revenue, Digital Distribution Boosting Sales

Το PC gaming δεν έχει πεθανει,το PC gaming έχει αναβαθμιστεί.γνωριζω πολλούς που πουλάνε PS4 και Xbox και αγοράζουν pc για να νιώσουν την εμπειρία ενός PC!!!όπως και εμείς με τη σειρά μας στα παλιά τα χρόνια από 6128 και Amiga 500 μεταπήδησαμε σε PC όταν αυτά πήραν τα πάνω τους με 386 και superVga γιατί παλιά παίζαμε με CGA άντε στην καλύτερη με EGA.βοηθησαν όμως και τα adventure games προς την κατεύθυνση αυτή.όλα εκείνη την εποχή επαιξαν το ρόλο τους για να φτάσουμε σήμερα εδώ που είμαστε.λιγο τα windows 95 λίγο η intel,amd,λίγο οι κάρτες γραφικών (super VGA).,οι κάρτες ήχου,λίγο οι εταιρίες όπως η Sierra με τα απίστευτα adventure που κυκλοφορησε!!!ωραίες εποχες σήμερα η συζήτηση έχει κολλήσει στα FPS και στα ποσά MHz τρέχει ο i7 και στους πόσους πυρήνες έχει ο Ryzen.Που πήγε το Gameplay????

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Monster Hunter World specs leaked link 

Παντως θελω να πιστευω θα κανουν τρομερη δουλεια να το απολαυσουν και οι pc gamers, προκειται για το καλυτερο παιχνιδι του 2018 imho με 500ωρες+ content

Αν ισχύουν αρκετά modest είναι ειδικά σε gpu, αν σκεφτείς τα drops που έχει σε ps4 pro και xbone x.

32 λεπτά πριν, Istros είπε

Το PC gaming δεν έχει πεθανει,το PC gaming έχει αναβαθμιστεί.γνωριζω πολλούς που πουλάνε PS4 και Xbox και αγοράζουν pc για να νιώσουν την εμπειρία ενός PC!!!όπως και εμείς με τη σειρά μας στα παλιά τα χρόνια από 6128 και Amiga 500 μεταπήδησαμε σε PC όταν αυτά πήραν τα πάνω τους με 386 και superVga γιατί παλιά παίζαμε με CGA άντε στην καλύτερη με EGA.βοηθησαν όμως και τα adventure games προς την κατεύθυνση αυτή.όλα εκείνη την εποχή επαιξαν το ρόλο τους για να φτάσουμε σήμερα εδώ που είμαστε.λιγο τα windows 95 λίγο η intel,amd,λίγο οι κάρτες γραφικών (super VGA).,οι κάρτες ήχου,λίγο οι εταιρίες όπως η Sierra με τα απίστευτα adventure που κυκλοφορησε!!!ωραίες εποχες σήμερα η συζήτηση έχει κολλήσει στα FPS και στα ποσά MHz τρέχει ο i7 και στους πόσους πυρήνες έχει ο Ryzen.Που πήγε το Gameplay????

Περίπατο.🤩 Μόνο versus και e-peen. Delid καφέδες στα 5 ghz, waterblocks σε 1080ti, 240 Hz tn monitors και μετά κατέβασμα από τον θείο για να ασχοληθείς 1-2 ώρες το πολύ για κάποιο κλειδωμένο στα 60 (ή ακόμα και 30 fps) port και μπανάκι στην παραλία.

• Like 1
Δημοσ.

@ilos +1 για το σχολιο 

για τα drops δεν με ενοχλησαν στις 250 ωρες που εχω στο παιχνιδι, και ειμαι συνηθισμενος απο το 3ds που εχω πολλες παραπανω 😛

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε

@ilos +1 για το σχολιο 

για τα drops δεν με ενοχλησαν στις 250 ωρες που εχω στο παιχνιδι, και ειμαι συνηθισμενος απο το 3ds που εχω πολλες παραπανω 😛

Το tencent/wegame platform ισχύει μόνο για Ασία να φανταστώ? Το θεωρώ αδιανόητο να μην κυκλοφορήσει σε steam Αμερική/Ευρώπη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ilos είπε

Το tencent/wegame platform ισχύει μόνο για Ασία να φανταστώ? Το θεωρώ αδιανόητο να μην κυκλοφορήσει σε steam Αμερική/Ευρώπη.

για παντου, ειναι αυριο να πουνε release date/specs επισημα απλα εγινε το leak. Με το generations να σκαει στο switch τελη αυγουστου και ειναι και ανωτερο σαν παιχνιδι, το βλεπω το world στο pc Νοεμβριο. Μπορει και οχι 😛

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...