Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η microsoft ενώ είχε μια χορταστική παρουσίαση πέρα από gears of war 5, forza horizon 4 και το ori που ξέραμε από πριν, δεν υπήρξε κάποια άλλη αποκλειστικότητα (που να είναι νέο IP) και να μου κέντρισε το ενδιαφέρον. 

Όσο αφορά την Square Enix, πέρα από το Tomb Raider που περιμέναμε να δούμε το μόνο ενδιαφέρον game για μένα ήταν το The Quiet Man. Βέβαια δείξανε ένα μικρό teaser μόνο οπότε περιμένουμε τον Αύγουστο για περαιτέρω πληροφορίες.

Επεξ/σία από dimitris21gr
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Όλα τα παιχνίδια σχεδόν για το 2019 πήγαν..Προφανώς γιατί είναι η τελευταία χρονιά των PS4/XB1, από το 2020 θα έχουμε τις νέες.

Αυτό επειδή είναι νέο IP και δεν ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει για PC, το βάζω αρχικά εδώ και βλέπουμε..

Αυτό ήταν και το μόνο πραγματικό νέο από την bethesda Conference. Όλα τα άλλα projects (RAGE2, Fallout 76, Doom Eternal, Wolfenstein YoungBlood, ES6. Prey DLC), χωρίς να μειώσω την αξία τους είναι αναμασημένη τροφή και ειδικά στα fallout και elder scrolls υπάρχει τόση συσσωρευμένη fatigue όλα αυτά τα χρόνια που για πολλούς από εμάς είναι πλέον αδιάφορα. Το fallout 76 έκανε την αρχή αλλάζοντας την φόρμουλα και είναι πλέον ένα Rust Clone 😅. Ακόμα και έτσι όμως πιο ενδιαφέρον μου φαίνεται από ένα New Vegas 2.

Στο Starfield δεν αποκάλυψαν τι μπορεί να είναι. Αλλά μια καλοφτιαγμένη space opera όπως τα mass effect θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα από τα χέρια του Tod Howard.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Doom Eternal το θεωρώ καλό νέο, έδειξε πως το αγνό παρθένο shooter μπορεί να σταθεί στις μέρες μας. Το Fallout 76 φαίνεται από μακριά πως θα είναι μια φόλα - το λάθος setting στο λαθος είδος. Ας το βαφτίζανε Outfall σε τελική ανάλυση, έτσι μεγάλο μέρος της player base ξεκινά ξενερωμένο. New Vegas 2 μόνο από Obsidian, όπου μετά την πικρία για το χαμένο metacritic bonus του New Vegas δεν ξέρω κατά πόσο έχουν διάθεση να το προσπαθήσουν. Νομίζω πως τέτοια προοπτική και για τα δύο μέρη είναι χαμένη. Δεν ξέρω επίσης τι διαθέσεις έχουν για το Elder Scrolls Online, νομίζω πως έχει αρκετούς παίκτες που να δικαιολογεί την ύπαρξή του και να προσφέρει και τεχνογνωσία για άλλα πράγματα, όπως Rust clones :P

Το Starfield σα space opera ή Elder Scrolls in space θα ήταν όντως ενδιαφέρον, αλλά 1) η Bethesda έχει δείξει πάρα πολλές φορές ότι δεν ξέρει να φτιάχνει σενάρια και χαρακτήρες της προκοπής 2) δεν αποκλείω ένα reskin του Skyrim, έτσι "μέχρι να πατήσει στα πόδια του το franchise" 3) με τους κύκλους ανάπτυξης της εταιρίας δεν ξέρω καν αν θα έχει κάτι να προσφέρει ή θα κατέβει μόνο με τη φανέλα.

To Elder Scrolls 6, για να γίνω ακόμα πιο πικρόχολος, προβλέπω να πηγαίνει τη σχέση της Bethesda με το modding community ακόμα πιο πέρα, προσφέροντας ένα "φτιάξε το δικό σου RPG" πακέτο με μια μηχανή γραφικών, ένα σύνολο assets (ήχο, textures, περιοχές, physics, μοντέλα κλπ) και λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να βάλεις τα δικά σου. Το Skyrim ΔΕΝ ήταν καλό στο launch και είχε πολύ χτυπητές αδυναμίες τόσο τεχνικά όσο και στο gameplay του. Τότε όμως έπαιζε χωρίς αντίπαλο, τώρα με το mainstream κοινό να έχει την εμπειρία της CD Projekt δε βλέπω πώς η Bethesda μπορεί να προσεγγίσει τέτοια ποιότητα στο game design. Ο πήχυς είναι πολύ ψηλά πλέον σε στοιχεία που δεν ήταν ποτέ το δυνατό χαρτί της εταιρίας.

Όχι δε χωνεύω τα Εlder Scrolls από το Morrowind και μετά :P

Επεξ/σία από Tobajara
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitris21gr είπε

Η microsoft ενώ είχε μια χορταστική παρουσίαση πέρα από gears of war 5, forza horizon 4 και το ori που ξέραμε από πριν, δεν υπήρξε κάποια άλλη αποκλειστικότητα (που να είναι νέο IP) και να μου κέντρισε το ενδιαφέρον. 

Όσο αφορά την Square Enix, πέρα από το Tomb Raider που περιμέναμε να δούμε το μόνο ενδιαφέρον game για μένα ήταν το The Quiet Man. Βέβαια δείξανε ένα μικρό teaser μόνο οπότε περιμένουμε τον Αύγουστο για περαιτέρω πληροφορίες.

Καινούργιο ori? Πρέπει επειγόντως να παίξω το πρώτο. 

Δημοσ.

Τι το θέλει το The Crew 2 η Ubisoft δεν μπορώ να καταλάβω. Άπατο θα πάει με τον ανταγωνισμό που έχει να αντιμετωπίσει. Οι φήμες για νέο splinter cell δυστυχώς ήταν απλά φήμες. Είχα μια μικρή ελπίδα για prince of persia αλλά...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ubisoft’s Yves Guillemot on new Splinter Cell: “want to come back,” “can’t say much today”

Resident Evil 2 remake, αρχικά θα βγει για PS4 και αργότερα και στις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
Δημοσ.

Ωραία παιχνίδια, δεν λέω. Αλλά κάτι καινούριο ρε φίλε δεν; Στα πιο πολλά έχω μείνει 3-4 νούμερα παραπίσω, αλλά το βρίσκω τραγικό ότι ενώ δεν τα έχω αγγίξει για δεκαετία καθόμαστε και αναμασάμε τα ίδια.Όσο καλά να είναι τα gears, όσο καλό να είναι το halo, εντάξει, τα θυμόμαστε από το σχολείο και είμαστε πλέον μπαμπάδες οι πιο πολλοί. Πρέπει κάποια στιγμή να γίνει ένα βήμα προς τα εμπρός.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν ξεμείνει από ιδέες οι devs, το ίδιο συμβαίνει και στο Hollywood. Ξαναζεσταμένα φαγητά παντού για σίγουρα κέρδη χωρίς ρίσκο.

Δημοσ.

Οι ιδέες δεν θεωρώ ότι έχουν στερέψει. απλά φοβούνται να τις βγάλουν με νέο όνομα.Θέλουν τη σίγουρη επιτυχία και γι' αυτό βλέπεις και πιο έντονο σήμερα το φαινόμενο να έχεις συνέχεια ενός παιχνιδιού που δεν είχε σχέση με τους προκατόχους του.Το αντιλαμβάνομαι ότι έχουν ζορίσει τα πράγματα από πολλές απόψεις. Αλλά όταν μικρά studios φέρνουν φρέσκα παιχνίδια ρισκάροντας, δεν ξέρω γιατί δεν θα μπορούσαν ως ένα βαθμό να κάνουν κάτι αντίστοιχο και οι μεγάλοι. Μπορεί να είμαι εντελώς εκτός οικονομικής πραγματικότητας, δε λέω. Αλλά όπως και να έχει, halo 5, forza 7, fh 4, ac10 κλπ, όσο και να μου αρέσουν σαν παιχνίδια (που μου αρέσουν), με κούρασαν.

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος θελει νεο ip θα παει σε κονσολες μερια τα εχουμε πει απειρες φορες.

Στο pc μονο με indie θα την βγαλουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...