Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω για τα "χρώματα" που λες αλλα post apocalyptic φάσεις μοιάζουν συνήθως. ;) Επίσης μην ξεχνάς ότι το TLOU είναι τουλάχιστον 20 χρονια μετά ;) Αναμένω gameplay και fingers crossed δεν παίζεις γυναικα. Επίσης η εταιρία είναι που έκανε τα Riddick οποτε εγώ περιμένω πολλά εδώ και πολλά χρονια τώρα.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

AC: Origins DLC Greece..Όχι ότι με χαλάει, το Origins θεωρώ ότι είναι το καλύτερο gameplay για AC. Αλλά το θέμα είναι να μην αρχίσουμε το copy-paste πάλι από 'δω και πέρα..

• Like 2
Δημοσ.

Μια απλή ματιά στις εικόνες παραπάνω φαίνεται πως το παιχνίδι είναι ολόιδιο το Origins με setting την Αρχαία Ελλάδα. Θεωρώ πως είναι δεδομένο ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει φέτος και ότι η ubisoft ξεκινά να αρμέγει πάλι αυτή τη συνταγή μέχρι να κουράσει και να χρειαστούν πάλι 2 χρόνια διάλειμμα. 

• Like 2
Δημοσ.

Ας ελπίσουμε αυτή την φορα θα νιώσουν να βάλουν ένα level scaling setting, και το combat θα είναι πιο refined, γενικά το rpg στοιχειο μου κάθισε στο λαιμό την πρώτη φορα που με κυνήγησε ένα τύπος με 4 βέλη στα μούτρα.  Επίσης το crafting σίγουρα θέλει αλλαγή γιατί 1000 δέρματα για να φτιάξεις ένα quiver makes no mofo sense. Χλωμό βασικά, same shit different day προβλέπω.

Δημοσ.

Δεν είναι άσχημο για να δοκιμάσεις τα καινούργια παιχνίδια πριν προβείς σε αγορά .Επισης κάποιος που θα αγοράσει 2 παιχνίδια και πάνω της ea συμφέρει να πάρει το ετήσιο αντί να τα αγοράσει . 

• Like 2
Δημοσ.

Αυτες οι υπηρεσιες ειναι ακριβως για τετοιες εταιρειες.

Τοσο πολυ σε υποληψη εχουν τα ιδια τους τα παιχνιδια που στην ουσια τα βγαζουν σε ενοικιαση.

Η καταντια του gaming....

Δημοσ.

Καλά προσωπικά αν το έπαιρνα θα το έπαιρνα μόνο για έναν μήνα για να δω τι λένε τα games τους . Το μόνο που περίμενω είναι το battlefield εξάλλου από ea αν και με όλο αυτό το political correctness και τα ρεζιλίκια που λένε μάλλον θα είναι το πρώτο battlefield μετά από πολλά χρόνια που δεν θα αγοράσω .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...