Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, firepc είπε

τωρα που θα χει εκπτωσεις, παρε το Fe απ το origin 😉

Αφου σ' αρεσουν τετοια games

Δεν το ηξερα το συγκεκριμενο παιχνιδι. Μονο σε online κλειδαρικα υπαρχει ετσι? 4 ωρες ειδα ειναι το main story του.

https://www.origin.com/irl/en-us/store/fe/fe

Επεξ/σία από Heybro
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Heybro είπε

Δεν το ηξερα το συγκεκριμενο παιχνιδι. Μονο σε online κλειδαρικα υπαρχει ετσι? 4 ωρες ειδα ειναι το main story του.

https://www.origin.com/irl/en-us/store/fe/fe

Δεν ξερω αν ειναι στα κλειδαδικα. Εγω απ το origin το ειχα παρει. Καπου στις 4 ωρες ειναι, μπορει και παραπανω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω για τα "χρώματα" που λες αλλα post apocalyptic φάσεις μοιάζουν συνήθως. ;) Επίσης μην ξεχνάς ότι το TLOU είναι τουλάχιστον 20 χρονια μετά ;) Αναμένω gameplay και fingers crossed δεν παίζεις γυναικα. Επίσης η εταιρία είναι που έκανε τα Riddick οποτε εγώ περιμένω πολλά εδώ και πολλά χρονια τώρα.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

AC: Origins DLC Greece..Όχι ότι με χαλάει, το Origins θεωρώ ότι είναι το καλύτερο gameplay για AC. Αλλά το θέμα είναι να μην αρχίσουμε το copy-paste πάλι από 'δω και πέρα..

• Like 2
Δημοσ.

Μια απλή ματιά στις εικόνες παραπάνω φαίνεται πως το παιχνίδι είναι ολόιδιο το Origins με setting την Αρχαία Ελλάδα. Θεωρώ πως είναι δεδομένο ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει φέτος και ότι η ubisoft ξεκινά να αρμέγει πάλι αυτή τη συνταγή μέχρι να κουράσει και να χρειαστούν πάλι 2 χρόνια διάλειμμα. 

• Like 2
Δημοσ.

Ας ελπίσουμε αυτή την φορα θα νιώσουν να βάλουν ένα level scaling setting, και το combat θα είναι πιο refined, γενικά το rpg στοιχειο μου κάθισε στο λαιμό την πρώτη φορα που με κυνήγησε ένα τύπος με 4 βέλη στα μούτρα.  Επίσης το crafting σίγουρα θέλει αλλαγή γιατί 1000 δέρματα για να φτιάξεις ένα quiver makes no mofo sense. Χλωμό βασικά, same shit different day προβλέπω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...