Federacion Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Αμα είναι πάλι κλειδωμένο στο ίντερνετ διαρκώς ονλάιν κτλ καλύτερα να τ' αφήσει... Φαγαμέ τα νιάτα μας να περιμένουμε το Diablo 3 και τελικά δεν το έπαιξα ποτέ...
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Η αρχική έκδοση του Diablo 3 ήταν πολύ μέτρια, μετά με τα expansions έστρωσε κάπως έλεγαν αλλά δεν ασχολήθηκα. 1 1
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Το reaper of souls ηταν βημα προς την σωστη κατευθυνση για το Diablo αφου με την προσθηκη αυτου +τα επομενα updates εγινε σχεδον αλλο παιχνιδι. Το προβλημα του diablo 3 ειναι οτι απετυχε το Auction House που πιστευε η εταιρεια οτι θα ηταν αρκετο για να αντεξει το Diablo σε βαθος χρονου(μιας και δεν βγαζει συχνα παιχνιδια)και φυσικα η συνολικη τιμη του παιχνιδιου. 100ευρω για το diablo 3+reaper of souls expansion(day one τιμες)ειναι το λιγοτερο απαραδεκτα οσες ωρες και να επαιξε καποιος.Τελος το παιχνιδι απο ενα σημειο και μετα δεν ειχε κατι περισσοτερο να προσφερει και σταματησαν και τα μεγαλα updates με προσθηκη περιεχομενου,σε αντιθεση με τον μεγαλο του ανταγωνιστη το Path Of Exile που απο πλευρας περιεχομενου εδινε πολυ συχνα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Report: Crackdown 3 may get delayed until 2019
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 καλα... ΑΠλα ξεχαστε ότι υπαρχει και θα είναι όλα καλυτερα...Το εχουν θαψει το παιχνιδι, 2ο η 3ο delay?
najinblue3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Η αρχική έκδοση του Diablo 3 ήταν πολύ μέτρια, μετά με τα expansions έστρωσε κάπως έλεγαν αλλά δεν ασχολήθηκα. η αρχικη εκδοση ηταν που μετρουσε, challenging content και το hardcore ηταν hardcore
ilos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, Federacion είπε Αμα είναι πάλι κλειδωμένο στο ίντερνετ διαρκώς ονλάιν κτλ καλύτερα να τ' αφήσει... Φαγαμέ τα νιάτα μας να περιμένουμε το Diablo 3 και τελικά δεν το έπαιξα ποτέ... Το launch του D3 ειδικά στην Ελλάδα θα μου μείνει αξέχαστο. Όσοι ήταν τυχεροί και μπόρεσαν και κάναν preorder τελικά ήταν και οι χαμένοι της υπόθεσης, αφού φάγανε τα server errors στη μάπα για βδομάδες. Καλά όσοι άρχισαν hardcore τις πρώτες μέρες θα πρέπει να είναι ακόμα στο Δρομοκαϊτειο 😅. Για τους υπόλοιπους η cdmedia σαν κλασικός μπακάλης της γειτονιάς υποτίμησε την ζήτηση στην ελληνική αγορά λες και το D3 ήταν ξέρω εγώ κανένα adventurάκι της κακιάς ώρας από κανένα άγνωστο studio και φάγανε χυλόπιτα 1 μήνα+ μέχρι να έρθει το νέο βαπόρι από την Περσία...
najinblue3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, ilos είπε Το launch του D3 ειδικά στην Ελλάδα θα μου μείνει αξέχαστο. Όσοι ήταν τυχεροί και μπόρεσαν και κάναν preorder τελικά ήταν και οι χαμένοι της υπόθεσης, αφού φάγανε τα server errors στη μάπα για βδομάδες. Καλά όσοι άρχισαν hardcore τις πρώτες μέρες θα πρέπει να είναι ακόμα στο Δρομοκαϊτειο 😅. Για τους υπόλοιπους η cdmedia σαν κλασικός μπακάλης της γειτονιάς υποτίμησε την ζήτηση στην ελληνική αγορά λες και το D3 ήταν ξέρω εγώ κανένα adventurάκι της κακιάς ώρας από κανένα άγνωστο studio και φάγανε χυλόπιτα 1 μήνα+ μέχρι να έρθει το νέο βαπόρι από την Περσία... Εμένα μια χαρά μου ξηγηθηκε με τη συλλεκτική που ειναι η μοναδική που καμαρώνω 😁
Federacion Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Θέλουμε στορυ με σαταναδες και ατμόσφαιρα όχι ανούσιο farming 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Steam pre-order message/page confirms Just Cause 4 1
tommybertsen Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Steam pre-order message/page confirms Just Cause 4 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Why? Just 'cause! (παλιό λογοπαίγνιο αλλά ισχύει )
Heybro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δείχνει πανέμορφο και σίγουρα θα τιμηθεί δεόντως. https://www.dsogaming.com/videotrailer-news/beautiful-platform-adventure-game-planet-alpha-gets-a-brand-new-trailer/
firepc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 37 λεπτά πριν, Heybro είπε Δείχνει πανέμορφο και σίγουρα θα τιμηθεί δεόντως. https://www.dsogaming.com/videotrailer-news/beautiful-platform-adventure-game-planet-alpha-gets-a-brand-new-trailer/ τωρα που θα χει εκπτωσεις, παρε το Fe απ το origin 😉 Αφου σ' αρεσουν τετοια games 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις