firepc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Παιξτε το 1 Τωρα!! Τεραστια παιχνιδαρα, απλα ειναι πιο δυσκολο απ το 2 Φουλγκόριε, δεν ειπα να το βγαλει αμεσως, εστω να το ανακοινωσει 1
V-a-c Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπράβο ρε Ubi , άντε για να παίξω και γω κανα Assassin's ... δεν είμαι φαν δυστυχώς , αλλά τώρα που έρχεται στα πάτρια εδάφη θα παίξω εννοείτε !!! 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε επαιξα ανάποδα το 2. αξίζει να παίξω το 1; Ναι 1 ώρα πριν, logistoulis είπε χμμ δεν μου άρεσε καθόλου το 1 και το άφησε ούτε στη μέση και με αυτό το σκεπτικό πήδηξα το 2, μήπως θα έπρεπε να το ξαναδώ; Ναι Μου άρεσαν και τα δυο Evil Within , πάρα πολύ μα πάρα πολύ , μόλις τέλειωσα το δεύτερο. Το πρώτο παρά τα προβλήματα το θεωρώ καλύτερο . Είχε καλύτερα bosses για μένα . Στο δεύτερο με ξένισε λιγάκι το semi-open world . Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από V-a-c
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 28 λεπτά πριν, firepc είπε Παιξτε το 1 Τωρα!! Τεραστια παιχνιδαρα, απλα ειναι πιο δυσκολο απ το 2 Φουλγκόριε, δεν ειπα να το βγαλει αμεσως, εστω να το ανακοινωσει Μα δεν στεκει αυτο που λες.Θελει τουλαχιστον 3 χρονια να βγει ενα σωστο sequel αρα να το ανακοινωσει απο τωρα για ποιο λογο? Ασε που ουτως ή αλλως το 2 ψιλο εκλεισε απο πλευρας ιστοριας δεν ειναι οτι περιμενουμε να δουμε και κατι αλλο. Βεβαια για ποιο λογο καθομαστε τωρα και κανουμε κουβεντα στα του evil within εδω και οχι στο αντιστοιχο θεμα του ειναι αποριας αξιο αλλα τελος παντων.
firepc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Τι 3 χρονια? Σαν στραγάλια τα βγαζει η ubi τα AC παρε και ενα σποηλερακι για το 2 Spoiler στο τελος το PC προσπαθουσε να κανει recovery Οπότε θα εχει και τριτο μερος
V-a-c Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Εγώ ήρθα από το κλειδωμένο θέμα για το Odyssey ... @Fulgore ψιλοσυμφωνώ για την ιστορία αν και κάτι μπορεί να γίνει , μακάρι να βγει κάτι , θα το θελα πολύ , για αργότερα όμως !
Alastor192 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 καλο ξεκαλο,το AC στην Ελλαδα θα το τιμησω δεν γινεται. Και αν εχει τον ιδιο πρωταγωνιστη,θα παιξω και το Origins πιο πριν
tommybertsen Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Praetorian είπε H e3 είναι σε μια-μιση εβδομάδα. Ας ξεκινήσουμε τότε το topic για το παιχνίδι, με επαρκείς πληροφορίες. Ok then
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 EA’s new triple-A open-world Star Wars game will feature a single-player narrative campaign
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μάλιστα δίνουν άκυρο στην Visceral και το δίνουν σε άλλους?! Fuckin EA δώσε μας κάνα KOTOR 3 να γουστάρουμε, αλλα tbh ίσως καλύτερα να μην καταστρέψουν ότι καλή ανάμνηση έχω. Εγώ πάντως περιμένω ποτε κάποιος θα αξιωθεί να φτιάξει ένα σωστό GOT/LOTR rpg, απορώ τι περιμένουν τόσα χρονια. Ευτυχώς υπάρχει το W3. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 2
najinblue3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 42 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε EA’s new triple-A open-world Star Wars game will feature a single-player narrative campaign μακαρι να τους παρει το licence η Disney
Tobajara Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μάλιστα δίνουν άκυρο στην Visceral και το δίνουν σε άλλους?! Fuckin EA δώσε μας κάνα KOTOR 3 να γουστάρουμε, αλλα tbh ίσως καλύτερα να μην καταστρέψουν ότι καλή ανάμνηση έχω. Εγώ πάντως περιμένω ποτε κάποιος θα αξιωθεί να φτιάξει ένα σωστό GOT/LOTR rpg, απορώ τι περιμένουν τόσα χρονια. Ευτυχώς υπάρχει το W3. Όχι μη, θα το φτιάξει η BioWare... Μήπως η ΕΑ αρχίζει να σώζει τα προσχήματα? EDIT: Από πλευράς ιστορίας ναι, ισχύει αυτό που είπε ο Ghost, αν και το story του Revan που διάβαζα στο wiki είναι αρκετά τραβηγμένο από ένα σημείο και μετά. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από Tobajara
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 ΜΜΟ είναι, οπότε το στόρυ απλά "τραβιέται" γενικώς.
mike299 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Εγώ πάντως περιμένω ποτε κάποιος θα αξιωθεί να φτιάξει ένα σωστό GOT/LOTR rpg, απορώ τι περιμένουν τόσα χρονια. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το game of thrones RPG έχει αφήσει τόση αρνητική εντύπωση. Ναι, δεν ήταν κάτι το καταπληκτικό αλλά ούτε και κακό ήταν, ενώ σαν GoT story ήταν αρκετά καλό . Το θεωρώ δηλαδή ένα "σωστό" GOT RPG Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από mike299
Προτεινόμενες αναρτήσεις