Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιξτε το 1 Τωρα!! Τεραστια παιχνιδαρα, απλα ειναι πιο δυσκολο απ το 2

Φουλγκόριε, δεν ειπα να το βγαλει αμεσως, εστω να το ανακοινωσει

• Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο ρε Ubi , άντε για να παίξω και γω κανα Assassin's ... δεν είμαι φαν δυστυχώς , αλλά τώρα που έρχεται στα πάτρια εδάφη θα παίξω εννοείτε !!!

1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

επαιξα ανάποδα το 2. αξίζει να παίξω το 1;

Ναι 

1 ώρα πριν, logistoulis είπε

χμμ δεν μου άρεσε καθόλου το 1 και το άφησε ούτε στη μέση και με αυτό το σκεπτικό πήδηξα το 2, μήπως θα έπρεπε να το ξαναδώ;

Ναι

Μου άρεσαν και τα δυο Evil Within , πάρα πολύ μα πάρα πολύ , μόλις τέλειωσα το δεύτερο.

Το πρώτο παρά τα προβλήματα το θεωρώ καλύτερο . Είχε καλύτερα bosses για μένα .

Στο δεύτερο με ξένισε λιγάκι το semi-open world .

Επεξ/σία από V-a-c
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, firepc είπε

Παιξτε το 1 Τωρα!! Τεραστια παιχνιδαρα, απλα ειναι πιο δυσκολο απ το 2

Φουλγκόριε, δεν ειπα να το βγαλει αμεσως, εστω να το ανακοινωσει

Μα δεν στεκει αυτο που λες.Θελει τουλαχιστον 3 χρονια να βγει ενα σωστο sequel αρα να το ανακοινωσει απο τωρα για ποιο λογο?

Ασε που ουτως ή αλλως το 2  ψιλο εκλεισε απο πλευρας ιστοριας δεν ειναι οτι περιμενουμε να δουμε και κατι αλλο.

Βεβαια για ποιο λογο καθομαστε τωρα και κανουμε κουβεντα στα του evil within εδω και οχι στο αντιστοιχο θεμα του ειναι αποριας αξιο αλλα τελος παντων.

Δημοσ.

Τι 3 χρονια? Σαν στραγάλια τα βγαζει η ubi τα AC

παρε και ενα σποηλερακι για το 2

Spoiler

στο τελος το PC προσπαθουσε να κανει recovery ;) Οπότε θα εχει και τριτο μερος

Δημοσ.

Εγώ ήρθα από το κλειδωμένο θέμα για το Odyssey ...

@Fulgore ψιλοσυμφωνώ για την ιστορία αν και κάτι μπορεί να γίνει , μακάρι να βγει κάτι , θα το θελα πολύ , για αργότερα όμως !

Δημοσ.

καλο ξεκαλο,το AC στην Ελλαδα θα το τιμησω δεν γινεται. Και αν εχει τον ιδιο πρωταγωνιστη,θα παιξω και το Origins πιο πριν

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Praetorian είπε

H e3 είναι σε μια-μιση εβδομάδα. Ας ξεκινήσουμε τότε το topic για το παιχνίδι, με επαρκείς πληροφορίες.

Ok then :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλιστα δίνουν άκυρο στην Visceral και το δίνουν σε άλλους?! Fuckin EA δώσε μας κάνα KOTOR 3 να γουστάρουμε, αλλα tbh ίσως καλύτερα να μην καταστρέψουν ότι καλή ανάμνηση έχω. Εγώ πάντως περιμένω ποτε κάποιος θα αξιωθεί να φτιάξει ένα σωστό GOT/LOTR rpg, απορώ τι περιμένουν τόσα χρονια. Ευτυχώς υπάρχει το W3.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μάλιστα δίνουν άκυρο στην Visceral και το δίνουν σε άλλους?! Fuckin EA δώσε μας κάνα KOTOR 3 να γουστάρουμε, αλλα tbh ίσως καλύτερα να μην καταστρέψουν ότι καλή ανάμνηση έχω. Εγώ πάντως περιμένω ποτε κάποιος θα αξιωθεί να φτιάξει ένα σωστό GOT/LOTR rpg, απορώ τι περιμένουν τόσα χρονια. Ευτυχώς υπάρχει το W3.

Όχι μη, θα το φτιάξει η BioWare...

Μήπως η ΕΑ αρχίζει να σώζει τα προσχήματα?

EDIT: Από πλευράς ιστορίας ναι, ισχύει αυτό που είπε ο Ghost, αν και το story του Revan που διάβαζα στο wiki είναι αρκετά τραβηγμένο από ένα σημείο και μετά.

Επεξ/σία από Tobajara
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Εγώ πάντως περιμένω ποτε κάποιος θα αξιωθεί να φτιάξει ένα σωστό GOT/LOTR rpg, απορώ τι περιμένουν τόσα χρονια. 

Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το game of thrones RPG έχει αφήσει τόση αρνητική εντύπωση. Ναι, δεν ήταν κάτι το καταπληκτικό αλλά ούτε και κακό ήταν, ενώ σαν GoT  story ήταν αρκετά καλό . Το θεωρώ δηλαδή ένα  "σωστό" GOT RPG

Επεξ/σία από mike299
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...