Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.bestbuy.com/site/cyberpowerpc-gamer-ultra-desktop-amd-fx-6300-8gb-memory-amd-radeon-rx-560-1tb-hard-drive-black/6072200.p?skuId=6072200

https://www.bestbuy.com/site/cyberpowerpc-gamer-master-desktop-amd-ryzen-3-8gb-memory-nvidia-geforce-gtx-1060-120gb-solid-state-drive-1tb-hard-drive-black/6092465.p?skuId=6092465

Ενδιαφερομαι για κατι σαν αυτα. Εχω βρει και ενα αλλο με i5 8400 και καρτα rx580, 8gb ram. 

Το θελω για gta5, assetto corsa, pes 2019 οταν βγει, dirt rally, call of duty ww2 κτλ. Επισης να τρεχει oculus rift (να παιζω assetto corsa και rally σε vr).  Φανταζομαι οποιο pc σηκωνει vr τοτε λογικα θα παιζει και ολα τα παιχνιδια (σωστα;) το θεμα ειναι οτι μερικα pc που λενε ειναι vr ready δε ξερω μην εννοουν οτι με το ζορι το σηκωνει και σε low settings..

Θελω να δωσω μεχρι $800 σε pc, πιο λιγα ακομα καλυτερα, αλλα δε θελω να παρω κατι που να κανει lag κτλ.  Να κανω build δικο μου δε νομιζω να γλυτωσω πολλα και ψιλοβαριεμε να πω την αληθεια. Απο τα φτηνα pc στο σαιτ του bestbuy.com (η και αμαζον) τι προτεινετε;

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Hellaslover είπε

https://www.bestbuy.com/site/cyberpowerpc-gamer-ultra-desktop-amd-fx-6300-8gb-memory-amd-radeon-rx-560-1tb-hard-drive-black/6072200.p?skuId=6072200

https://www.bestbuy.com/site/cyberpowerpc-gamer-master-desktop-amd-ryzen-3-8gb-memory-nvidia-geforce-gtx-1060-120gb-solid-state-drive-1tb-hard-drive-black/6092465.p?skuId=6092465

Ενδιαφερομαι για κατι σαν αυτα. Εχω βρει και ενα αλλο με i5 8400 και καρτα rx580, 8gb ram. 

Το θελω για gta5, assetto corsa, pes 2019 οταν βγει, dirt rally, call of duty ww2 κτλ. Επισης να τρεχει oculus rift (να παιζω assetto corsa και rally σε vr).  Φανταζομαι οποιο pc σηκωνει vr τοτε λογικα θα παιζει και ολα τα παιχνιδια (σωστα;) το θεμα ειναι οτι μερικα pc που λενε ειναι vr ready δε ξερω μην εννοουν οτι με το ζορι το σηκωνει και σε low settings..

Θελω να δωσω μεχρι $800 σε pc, πιο λιγα ακομα καλυτερα, αλλα δε θελω να παρω κατι που να κανει lag κτλ.  Να κανω build δικο μου δε νομιζω να γλυτωσω πολλα και ψιλοβαριεμε να πω την αληθεια. Απο τα φτηνα pc στο σαιτ του bestbuy.com (η και αμαζον) τι προτεινετε;

Μπορείς να φτιάξεις και ένα θέμα εδώ, ξεχνάς αυτόν με το FX 6300.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hellaslover είπε

Εχω βρει και ενα αλλο με i5 8400 και καρτα rx580, 8gb ram. 

Αυτο ειναι το καλυτερο και οποτε μπορεις κανε τα 8gb 16.Αντιστοιχη επιλογη σε nvidia ειναι η 1060 6gb.

Δημοσ.

Δεν ηξερα σε ποιο τοπικ να το γραψω, αλλα μολις εμαθα οτι πεθανε ο TotalBiscuit :( 

Ο ανθρωπος που μου εμαθε το StarCraft, WoW, και ποσα ακομα, ενας απο τους καλυτερους κριτικους για μενα και πολυ νεος 

• Sad 10
Δημοσ.
5 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Δεν ηξερα σε ποιο τοπικ να το γραψω, αλλα μολις εμαθα οτι πεθανε ο TotalBiscuit :( 

Πραγματικά κρίμα να χάνονται νέοι άνθρωποι. Και σε αυτό που έκανε ήταν από τους καλύτερους....

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Ο ανθρωπος που μου εμαθε το StarCraft, WoW, και ποσα ακομα, ενας απο τους καλυτερους κριτικους για μενα και πολυ νεος 

Δεν συμφωνούσα με την άποψή του πάντοτε, αλλά είχα δει αρκετά βίντεο του. Κωλοαρρώστεια... :(

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Δεν συμφωνούσα με την άποψή του πάντοτε, αλλά είχα δει αρκετά βίντεο του. Κωλοαρρώστεια... :(

και μολις πριν λιγο καιρο ειχε ανακοινωσει οτι θα σταματησει να στριμαρει επειδη τον κουρασαν οι θεραπειες που εκανε

ουτε εγω συμφωνουσα παντα, αλλα ειχε πολυ καλο content και προσεγμενο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ δυσάρεστα νέα, θα μου λείψουν τα βιντεάκια του. Είχε πολύ προσεγμένο περιεχόμενο.. Κρίμα να φεύγει τόσο νέος...

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
  • Like 1
Δημοσ.

Κρίμα, όπως και να το κάνουμε. Δεν παρακολουθώ casters γενικά αλλά το περιεχόμενό του ήταν από τα πιο προσεγμένα και ενημερωμένα. Τίμιος και με άποψη.

Και, όπως ειπώθηκε παραπάνω, κωλοαρρώστια.

Δημοσ.

ρε παιδιά τι συμβαίνει στο ***το steam? δεν μπορώ να λάβω κωδικούς και sms στο κινητό και δε μπορώ να μπω στο λογαριασμό μου

τι σκατά κάνουν οι άμπαλοι; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...