Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Το Evil within 2 συγκεκριμενα ειναι περισσοτερο στα προτυπα του resident evil 4 αρα παιζεται ανετοτατα(εχω γραψει σχετικα στο θεμα του). Το Evil within 1 εχει πολλα τεχνικα θεματα δυστηχως.
firepc Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μακάρι το 3 να ειναι και αυτο καλο, να κλεισει δυνατα η τριλογία
Heybro Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 17 λεπτά πριν, firepc είπε Και τα δυο The Evil Within ειναι μεγαλες παιχνιδαρες. Εγω τα γουσταρα παρα πολυ. Σπάνιο για bethesda παιχνιδι να μου αρεσει τοσο πολυ. Δεν υπάρχει θέμα σε αίσθηση φόβου να τα δώσω μια ευκαιρία η θα είμαι με το άγχος συνέχεια όπως στο metro και dying light? 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το Evil within 2 συγκεκριμενα ειναι περισσοτερο στα προτυπα του resident evil 4 αρα παιζεται ανετοτατα(εχω γραψει σχετικα στο θεμα του). Το Evil within 1 εχει πολλα τεχνικα θεματα δυστηχως. Μετά από τόσο καιρό και ακόμα έχει θέματα? Και το unity είχε απίστευτα θέματα στην αρχή αλλά τώρα που το παίζω είναι πολύ smooth ούτε drops τίποτα. Απλά κάποια παιχνίδια κάνουν 1 μήνα να γίνουν playable άλλα 1 χρόνο αλλά δεν φτιάχνονται και ποτέ. Στην τελευταία κατηγορία είναι το πρώτο EW?
firepc Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Δεν υπάρχει θέμα σε αίσθηση φόβου να τα δώσω μια ευκαιρία η θα είμαι με το άγχος συνέχεια όπως στο metro και dying light? Δεν ειναι και τοσο τρομακτικα, πιο πολυ στο survival βασιζονται οτι εχουν χορορ αμοσφαιρα, ΝΑΙ εχουν και πολυ καλη μαλιστα 1
Heybro Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, firepc είπε Δεν ειναι και τοσο τρομακτικα, πιο πολυ στο survival βασιζονται οτι εχουν χορορ αμοσφαιρα, ΝΑΙ εχουν και πολυ καλη μαλιστα Αυτό το horror δεν μπορώ αλλά μια ευκαιρία ίσως το δώσω κάποια στιγμή. Γενικά τα horror παιχνίδια σου προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία αλλά σε πολύωρο gaming πέφτει βαριά. Δεν μπορώ να παίξω πάνω από 1 ώρα πχ metro.
najinblue3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Heybro είπε Τι γαματο παιχνιδι ρε συ. Πρεπει να το συνεχισω αλλα το βραδυ χεζομουν λιγακι οταν ειχα ακουστικα. Γενικα παιχνιδια οπως dying light bioshock metro που εχουν jump scares τρομαζω αρκετα. Δεν μιλαω καν για outlast evil within αυτα ουτε trailer. το καταλαβαινω αυτο, το ειχα και εγω, τα παιχνιδια που αναφερεις δεν ειναι τοσο τρομαχτικα παρα αγχωτικα εμενα μου εφυγε τελειως αυτο το αγχος οταν πρωτο-επαιξα το 1ο το Amnesia
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, Heybro είπε Μετά από τόσο καιρό και ακόμα έχει θέματα? Ναι γιατι ηταν παραγωγη απο νεο στον χωρο στουντιο και ειχε παρα πολλα θεματα για να πεις οτι μπορουν να φτιαχτουν που απο ενα σημειο και μετα απλα δεν. Ευτυχως το 2 τρεχει αισθητα καλυτερα απο σχεδον day one που το επαιζα.
Heybro Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 17 λεπτά πριν, najinblue3 είπε το καταλαβαινω αυτο, το ειχα και εγω, τα παιχνιδια που αναφερεις δεν ειναι τοσο τρομαχτικα παρα αγχωτικα εμενα μου εφυγε τελειως αυτο το αγχος οταν πρωτο-επαιξα το 1ο το Amnesia Να φύγει δύσκολα και μου αρέσει η συγκεκριμένη εμπειρία απλά για λίγο δεν θα κάτσω πχ 6 ώρες να είμαι στην τσίτα. Το Amnesia να φανταστώ ψυχολογικό κυρίως με ατμόσφαιρα κτλ? 16 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ναι γιατι ηταν παραγωγη απο νεο στον χωρο στουντιο και ειχε παρα πολλα θεματα για να πεις οτι μπορουν να φτιαχτουν που απο ενα σημειο και μετα απλα δεν. Ευτυχως το 2 τρεχει αισθητα καλυτερα απο σχεδον day one που το επαιζα. Κατάλαβα προτείνεις δηλαδή κατευθείαν στο 2 η είναι συνέχεια του πρώτου? Έχει bugs στο gameplay η στο τεχνικό κομμάτι? Σόρρυ που ρωτάω πολλά απλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα συγκεκριμένα παιχνίδια.
najinblue3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 42 λεπτά πριν, Heybro είπε Να φύγει δύσκολα και μου αρέσει η συγκεκριμένη εμπειρία απλά για λίγο δεν θα κάτσω πχ 6 ώρες να είμαι στην τσίτα. Το Amnesia να φανταστώ ψυχολογικό κυρίως με ατμόσφαιρα κτλ? δοκιμασε με παρεα αν μπορεις ειναι ατμοσφαιρικο full και τρελο χεσιμο, αλλα το αξιζει 1
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Κατάλαβα προτείνεις δηλαδή κατευθείαν στο 2 η είναι συνέχεια του πρώτου? Έχει bugs στο gameplay η στο τεχνικό κομμάτι? Σόρρυ που ρωτάω πολλά απλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Το 2 ειναι συνεχεια του 1 αλλα ευτυχως το 1 δεν ηταν story focused στον κεντρικο χαρακτηρα αρα μπορεις ανετα να ξεκινησεις το 2 κατευθειαν. Το μονο που μπορεις να κανεις για το 1 ειναι να βρεις καποιο video πχ που να εξηγει στα γρηγορα τι εγινε στο 1 και συγκεκριμενα τι ρολο βαραει/ειναι το Stem. Το ενα ειχε προβληματα στον τεχνικο τομεα(μεχρι και μαυρες μπαρες),και στον τομεα αποδοσης. Δες πως ετρεχε στην δυνατοτερη τοτε καρτα gtx 980 1
Heybro Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Άψογα να σε καλά θα δώσω μια ευκαιρία στο 2 καμια ώρα και βλέπουμε πως θα πάει. Είδα και το βίντεο παραπάνω μην έχω αποριες. 39 λεπτά πριν, najinblue3 είπε δοκιμασε με παρεα αν μπορεις ειναι ατμοσφαιρικο full και τρελο χεσιμο, αλλα το αξιζει Για τρελό χεσιμο ας το αφήσουμε τώρα αν το παίξω με φίλους ανοιχτό φως κτλ δεν πρόκειται να νιώσω αλλά εκεί χάνεις όλη την εμπειρία. Ακουστικά σκοτάδι μόνος μετά τις 12 να έχει απόλυτη ησυχία και να παίζεις τέτοιο παιχνίδι.
Hellaslover Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Yπαρχει τροπος να δω αν ενα pc που θελω να αγορασω μπορει να τρεχει καποια παιχνιδια και με ποια σεττινγκς; κατι σαν το canirunit.com το οποιο σκαναρει το pc σου, αλλα για αλλα συστηματα. Επισης, υπαρχει καποιο σαιτ να δω ποσο καλη ειναι μια χ καρτα γραφικων σε σχεση με αλλες; πχ. Για oculus rift που εχει μια ταδε καρτα recommended or better να δω αν μια που θελω αν θεωρειτε καλυτερη η χειροτερη κτλ
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μπορεις να αναφερεις εδω τα παιχνιδια που σε ενδιαφερουν και απο specs του υπολογιστη που κοιταζεις τον επεξεργαστη,την μνημη ram,την καρτα γραφικων και τι monitor θα χρησιμοποιηθει. 1
GjokerR Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μπορείς να δοκιμάσεις και το builder της nzxt για αυτή την δουλεία https://www.nzxt.com/bldnow
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 ☺️ Μόλις το τελείωσα το the evil within 2. Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό (δεν έχω παίξει το 1).ισιως το τέλος έχει φινάλε κινηματογράφου. Μόνο εμένα ο χαρακτήρας και τα animations του μου θυμίζουν πολυ the Last of us;
Προτεινόμενες αναρτήσεις