Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά 99% ναί. Ακόμη και χωρίς συνδρομή, τα save συγχρονίζονται στο cloud, οπότε είναι πολύ απίθανο να μη δεν το κάνουν και με το Game Pass.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται, το Game Pass έχει και 14 μέρες δοκιμαστική περίοδο αν συνδέσεις κάρτα και διακόπτεις όποτε θες τη συνδρομή. Εγώ το κατεβάζω τώρα το game.

Ναι ειναι για καινούργιους συνδρομητές μόνο , το ειχα κάνει και εγω για το sea of thieves

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, SPANK είπε

Ναι ειναι για καινούργιους συνδρομητές μόνο , το ειχα κάνει και εγω για το sea of thieves

Προφανώς για καινούριους και μόνο 1 φορά. Εγώ το έκανα πριν 12 μέρες για κάποιο λόγο και ξεχάστηκα και τώρα έχω μέχρι αύριο το βράδι για το State of Decay 2. :(

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.

Λογικά τώρα με Ε3 θα παίξει πάλι καμιά προσφορά με 1€ ο μήνας, όπως και Gold.

Πέρυσι τουλάχιστον το έκαναν.

• Like 3
Δημοσ.

Έβαλα και 'γω την trial Xbox pass να παίξω το State of Decay 2 για να δω αν είχα δίκιο σ' αυτά που έλεγα, τελικά είχα δίκιο. Μέτρια visuals και βαρετό gameplay. Αν σ' αρέσουν πολύ τα παιχνίδια με zombies προτείνεται αλλά το εννοώ το ''πολύ''..Μου έκανε εντύπωση πάντως που τρέχει νερό αν και έχει Unreal Engine.

Δημοσ.

Psycho έχεις παίξει το πρώτο? Το game χρειάζεται χρόνο για να καταλάβεις ακριβώς τι παίζει. Προσωπικά το πρώτο το διασκέδασα, το συγκεκριμένο θα τιμηθεί όταν βγει για steam.

Δημοσ.

Θεωρώ ότι με ζόμπι αυτό που ξεχωρίζει με διαφορά από όλα τα υπόλοιπα είναι τι dying Light 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Θεωρώ ότι με ζόμπι αυτό που ξεχωρίζει με διαφορά από όλα τα υπόλοιπα είναι τι dying Light 

Τι γαματο παιχνιδι ρε συ. Πρεπει να το συνεχισω αλλα το βραδυ χεζομουν λιγακι οταν ειχα ακουστικα. Γενικα παιχνιδια οπως dying light bioshock  metro που εχουν jump scares τρομαζω αρκετα. Δεν μιλαω καν για outlast evil within αυτα ουτε trailer.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Heybro είπε

Τι γαματο παιχνιδι ρε συ. Πρεπει να το συνεχισω αλλα το βραδυ χεζομουν λιγακι οταν ειχα ακουστικα. Γενικα παιχνιδια οπως dying light bioshock  metro που εχουν jump scares τρομαζω αρκετα. Δεν μιλαω καν για outlast evil within αυτα ουτε trailer.

Τώρα παίζω το the evil within 2. Δεν είναι τρομακτικό. Είναι αρκετά καλό παιχνίδι. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Τώρα παίζω το the evil within 2. Δεν είναι τρομακτικό. Είναι αρκετά καλό παιχνίδι. 

Είδα λίγο το trailer σαν μυστηρίου μου άρεσε αλλά δεν έχει αρκετά jump scares και λίγο αηδιαστικά πραγματα? Θρίλερ βλέπω αλλά στα παιχνίδια επειδή το ζεις περισσότερο μην παθουμε και τίποτα. Στο dying light όταν με κυνηγάνε ζόμπι πραγματικά νιώθω ότι κρέμεται η ζωή μου απίστευτο άγχος. Στο metro redux είμαι στην τσίτα συνέχεια μονίμως σηκωμένη η τρίχα. 

Δημοσ.

Και τα δυο The Evil Within ειναι μεγαλες παιχνιδαρες. Εγω τα γουσταρα παρα πολυ. Σπάνιο για bethesda παιχνιδι να μου αρεσει τοσο πολυ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...