Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 26 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αυτο το διαβασα κ εγω...απλα περιμενα να μας πει ο @JohnVani18 που εχει ενα ανθρωπινο συστημα... Σε Xbox One παιζει το παιχνιδι και απο οτι καταλαβα του το στειλανε δωρεαν λογω review. Γιατι αλλιως αν ειχε πληρωσει 30ευρω(επειδη εχει παιξει και last of us και παρομοια παιχνιδια αν δεν κανω λαθος)ισως να ηταν λιγο πιο αυστηρος. Εχε χαρη που πλησιαζει η Ε3 και δεν βγαινουν προς το παρον παιχνιδια αλλιως απατο θα πηγαινε το State μονο και μονο για τα τεχνικα προβληματα που εχει.
JohnVani18 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said: Αυτο το διαβασα κ εγω...απλα περιμενα να μας πει ο @JohnVani18 που εχει ενα ανθρωπινο συστημα... Στο Xbox One το παίζω όπως είπε και ο Fulgore. Για PC διάβασα σχετικά καλά λόγια από μια ανάλυση (μου διαφεύγει το site αυτή τη στιγμή). Αλλά δεν περιμένω τα καλύτερα, εδώ στο One έχει θέματα απόδοσης.. Ήθελαν άνετα άλλον έναν χρόνο για optimization και φαίνεται ότι το έβγαλαν πολύ βιαστικά. @Fulgore Για την τιμή του τολμώ να πώ πως είναι τίμιο στα 30€ (αν και γενικά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, άλλο δωρεάν και άλλο αν τα έσκαγα), ειδικά αν άρεσε σε κάποιον το 1ο μέρος και του αρέσει η διαχείριση βάσης/υλικών και αγώνας επιβίωσης. Όπως είπα και πιο πριν, το 1ο δύο ευκαιρίες του έδωσα και στο μισάωρο το παράτησα, αυτό με κέρδισε. Εννοείται όποιος έχει Game Pass για μένα το κατεβάζει και το παίζει. Και με παρέα θα είναι ακόμη πιο απολαυστικό. Το Last of Us επίσης του έδωσα τρείς ευκαιρίες, την τελευταία φορά που το έπαιξα το άφησα μετά από 3 ώρες περίπου. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από JohnVani18 1
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 The ultimate zombie survival game λεει στο Microsoft Store. Μετα απορουν γιατι γινεται συγκριση αυτου με το The last of us? Επισης για αυτα που αναφερθηκαν περι steam να τονισω οτι μιλαμε για dx 11 παιχνιδι,αρα δεν περιοριζεται απο το dx 12 των windows 10(και πολυ κακως τα εχει ως υποχρεωτικα).
naruto14 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Και στα recommended ζητάει GTX 960 το State of Decay 2. Τα γραφικά είναι όμως πολύ μέτρια.Μόνο κάποιος με game pass θεωρώ πως αξίζει να το δοκιμάσει. Εγώ προσωπικά σκιππάρω. Game Pass θα βάλω όταν με το καλό βγει το Ori που δεν βλέπω να βγαίνει steam
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε Στο Xbox One το παίζω όπως είπε και ο Fulgore. Για PC διάβασα σχετικά καλά λόγια από μια ανάλυση (μου διαφεύγει το site αυτή τη στιγμή). Αλλά δεν περιμένω τα καλύτερα, εδώ στο One έχει θέματα απόδοσης.. Ήθελαν άνετα άλλον έναν χρόνο για optimization και φαίνεται ότι το έβγαλαν πολύ βιαστικά. @Fulgore Για την τιμή του τολμώ να πώ πως είναι τίμιο στα 30€, ειδικά αν άρεσε σε κάποιον το 1ο μέρος και του αρέσει η διαχείριση βάσης/υλικών και αγώνας επιβίωσης. Όπως είπα και πιο πριν, το 1ο δύο ευκαιρίες του έδωσα και στο μισάωρο το παράτησα, αυτό με κέρδισε. Εννοείται όποιος έχει Game Pass για μένα το κατεβάζει και το παίζει. Και με παρέα θα είναι ακόμη πιο απολαυστικό. 30ευρω ειναι η απλη εκδοση,βλεπω εχει και Ultimate edition στα 50ευρω γιαυτο το ειπα. Επισης καπου ακουστηκε οτι η αρχικη τιμη επιτηδες ειναι τοσο χαμηλη ακριβως μετα το κραξιμο που εχει πεσει τελευταια αν ειχε και full price τιμη(αλα sea of thieves)θα ηταν ακομα πιο αρνητικες οι βαθμολογιες. Τωρα να σου πω την αληθεια δεν φαινεται παρα πολυ ασχημο(σαν παιχνιδι,γιατι οπτικα ειναι τραγικο)απλα δεν βλεπω κατι το φρεσκο που δεν εχουμε ηδη δει σε αλλα παιχνιδια. Δηλαδη κυριολεκτικα εχουμε χορτασει που λεμε και απο zombie παιχνιδια,και απο παιχνιδια που δινουν περισσοτερο βαση στο multiplayer παρα στο single player. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από Fulgore
JohnVani18 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δεν έχω την μεγαλύτερη εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος καθώς δεν είμαι καθόλου fan, αλλά από αυτά που έχω δεί μέχρι τώρα, πιστεύω πως η επιγραφή του Store ισχύει. Και πίστεψέ με, μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που εγώ ασχολούμαι με ένα τέτοιο παιχνίδι. Με το Last of Us δεν θα το έκανα σύγκριση σε καμία περίπτωση, εντελώς διαφορετικά παιχνίδια για τα δικά μου δεδομένα. Για Steam πραγματικά δεν το βλέπω, εκτός κι αν όντως κάνει τέτοια κωλοτούμπα η MS. Ναί στα 30 είναι η απλή, γι' αυτό και το θεωρώ τίμιο (ναί, είναι λέξη κλειδί για τον συγκεκριμένο τίτλο). Έχει πολύ καιρό που είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι σε χαμηλότερη τιμή, σαν το ReCore φάση που είχε βγεί με αρχική τιμή στα 40, δε νομίζω πως έγινε μετά το κράξιμο του Sea of Thieves. Σε αυτό δε μπορώ να σου πώ κάτι, καθώς πραγματικά δεν έχω ασχοληθεί ξανά με το είδος, και το ότι με κέρδισε, για μένα προσωπικά λέει αρκετά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Γιατί κωλοτούμπα ; Οι ίδιοι είχαν πει ότι κάποια παιχνίδια τους θα τα φέρουν στο Steam.. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JohnVani18 είπε Βρε μακάρι. Λές να είμαι κατά; Έτσι φαίνεται. He's back! Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Razor333 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 18 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Εμείς στο PC τι φταίμε ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ; 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Razor333 είπε ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ; Είπαμε buddy pre-rendered, το πρώτο gameplay video ήταν από IGN, τώρα άμα έχει πέσει downgrade από τότε idk, looks ok to me. Το αίμα πάντως σίγουρα δεν έφαγε downgrade γιατί δεν υπήρχε έτσι και αλλιώς Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Heybro Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 22 ώρες πριν, Razor333 είπε ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ; Αν οντως ετσι φαινεται το state of decay 2 μιλαμε νομιζω για γραφικα 5ετιας και βαλε.Προφανως αισχος και δικαιως περνει το 69 στο metacritic. Και μαλλον τοσο χαλια ειναι
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 PC gaming industry expected to reach $33.6 billion by 2020, League of Legends the most popular core PC game
JohnVani18 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Για όσους τυχόν ενδιαφέρονται ακόμη για το State of Decay 2 και θέλουν να μάθουν 2-3 πράγματα παραπάνω.. http://busted.gr/state-of-decay-2-review/ 1
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Με αγορά του game pass αν παίξω πχ το State of Decay 2 ή καποιο αλλο παιχνίδι και μετα σταματήσω την συνδρομή τα saves και οτι έχω κάνει μένει στο cloud ? Δηλαδή αν αποφασίσω να αγοράσω οποιοδήποτε απο αυτα τα παιχνίδια που έπαιζα στο xbox pass αλλα να τα αγοράσω μεμωνομένα θα υπάρχουν τα saves moy ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις