Fulgore Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 44 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε χαχαχα απο τα μεσα? Τελικα στο Metacritic να βλεπουμε τι λενε οι "επαγγελματιες" που τα παιρνουν κτλπ η τον κοσμο? Κατσε ν βγει το παιχνιδι και το θαβουμε ολοι μαζι μετα Ως τωρα παντως απο early access οι περισσοτεροι και απο streams δεν λενε καλα λογια για το παιχνιδι.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ως τωρα παντως απο early access οι περισσοτεροι και απο streams δεν λενε καλα λογια για το παιχνιδι. Δεν διαφωνω...απλα περιμενετε να βγει το παιχνιδι...4 μερες μειναν
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Προσπαθω να θυμηθω αν το πρωτο ειχε βγει κατευθειαν... Παντως για steam δεν το πολυβλεπω να βγαινει...Ουτε τα Forza εχουν βγει ουτε προκειται. 1 ώρα πριν, JohnVani18 είπε Δύσκολο έως απίθανο θα έλεγα στο Steam, φαίνεται ότι θέλουν να σπρώξουν τα 10αρια και το Store τους. Το 1ο βγήκε με την Year One έκδοση που βγήκε και στο One αν θυμάμαι καλά. http://www.ign.com/articles/2018/04/16/state-of-decay-2-could-be-coming-to-steam Ο Psycho φαντάζομαι απευθύνεται στα graphs που όντως είναι μούφα, αλλα το gameplay είναι πολύ καλο από τα λεγόμενα του Karak με τον οποιο συμφωνώ σχεδόν πάντα. Προσωπικά αυτό που με χαλάει από τα videos είναι ότι δεν υπάρχει στάλα αίμα. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Τα γραφικά είναι 5 κατηγορίες κάτω από αυτά που έδειχναν στην Ε3, ίσως χειρότερο downgrade και από του Witcher 3. 1
firepc Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τα γραφικά είναι 5 κατηγορίες κάτω από αυτά που έδειχναν στην Ε3, ίσως χειρότερο downgrade και από του Witcher 3. Πως γένει αυτό? Αφού το xbox είναι δυνατό μηχάνημα
Anastazio Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Εμείς στο PC τι φταίμε Να κατι τετοια βλεπω και θα το γυρισω σε 1050 για κανα turnbased rpg και ps4...
JohnVani18 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Οπτικά άστο.. Κάτι μεταξύ 360 και One θα έλεγα ότι είναι. Βέβαια έχω το OG One, δεν ξέρω πως τρέχει στο Χ. Πάντως μόλις βγήκα από άλλο ένα 5ωρο session.. Και προσωπικά ούτε που με ενδιέφερε το αν θα βγεί ή όχι, κι όμως περνάω πολύ ωραία μαζί του. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η παραπάνω σύγκριση δεν είναι από gameplay αλλα από pre-rendered trailer. Τουλάχιστον έχει καλύτερα graphs από το πρώτο. Μέχρι στιγμής από ότι διαβάζω 4K ultra stable 60fps με 1080ti. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μέχρι στιγμής από ότι διαβάζω 4K ultra stable 60fps με 1080ti. Αυτο το διαβασα κ εγω...απλα περιμενα να μας πει ο @JohnVani18 που εχει ενα ανθρωπινο συστημα...
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 26 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αυτο το διαβασα κ εγω...απλα περιμενα να μας πει ο @JohnVani18 που εχει ενα ανθρωπινο συστημα... Σε Xbox One παιζει το παιχνιδι και απο οτι καταλαβα του το στειλανε δωρεαν λογω review. Γιατι αλλιως αν ειχε πληρωσει 30ευρω(επειδη εχει παιξει και last of us και παρομοια παιχνιδια αν δεν κανω λαθος)ισως να ηταν λιγο πιο αυστηρος. Εχε χαρη που πλησιαζει η Ε3 και δεν βγαινουν προς το παρον παιχνιδια αλλιως απατο θα πηγαινε το State μονο και μονο για τα τεχνικα προβληματα που εχει.
JohnVani18 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said: Αυτο το διαβασα κ εγω...απλα περιμενα να μας πει ο @JohnVani18 που εχει ενα ανθρωπινο συστημα... Στο Xbox One το παίζω όπως είπε και ο Fulgore. Για PC διάβασα σχετικά καλά λόγια από μια ανάλυση (μου διαφεύγει το site αυτή τη στιγμή). Αλλά δεν περιμένω τα καλύτερα, εδώ στο One έχει θέματα απόδοσης.. Ήθελαν άνετα άλλον έναν χρόνο για optimization και φαίνεται ότι το έβγαλαν πολύ βιαστικά. @Fulgore Για την τιμή του τολμώ να πώ πως είναι τίμιο στα 30€ (αν και γενικά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, άλλο δωρεάν και άλλο αν τα έσκαγα), ειδικά αν άρεσε σε κάποιον το 1ο μέρος και του αρέσει η διαχείριση βάσης/υλικών και αγώνας επιβίωσης. Όπως είπα και πιο πριν, το 1ο δύο ευκαιρίες του έδωσα και στο μισάωρο το παράτησα, αυτό με κέρδισε. Εννοείται όποιος έχει Game Pass για μένα το κατεβάζει και το παίζει. Και με παρέα θα είναι ακόμη πιο απολαυστικό. Το Last of Us επίσης του έδωσα τρείς ευκαιρίες, την τελευταία φορά που το έπαιξα το άφησα μετά από 3 ώρες περίπου. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από JohnVani18 1
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 The ultimate zombie survival game λεει στο Microsoft Store. Μετα απορουν γιατι γινεται συγκριση αυτου με το The last of us? Επισης για αυτα που αναφερθηκαν περι steam να τονισω οτι μιλαμε για dx 11 παιχνιδι,αρα δεν περιοριζεται απο το dx 12 των windows 10(και πολυ κακως τα εχει ως υποχρεωτικα).
naruto14 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Και στα recommended ζητάει GTX 960 το State of Decay 2. Τα γραφικά είναι όμως πολύ μέτρια.Μόνο κάποιος με game pass θεωρώ πως αξίζει να το δοκιμάσει. Εγώ προσωπικά σκιππάρω. Game Pass θα βάλω όταν με το καλό βγει το Ori που δεν βλέπω να βγαίνει steam
Προτεινόμενες αναρτήσεις