Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 5/8/2018 at 12:41, Psycho_Warhead said:

Single-threaded μέχρι αηδίας η CryEngine 2, ακόμα και ο 8700K στα 5Ghz δεν είναι αρκετός. Το ''Nightmare PC'' με 8700K@5Ghz και Titan XP το έστειλε αδιάβαστο :lol:

Καλά για να είμαστε ακριβείς, το έστειλε αδιάβαστο σε συγκεκριμένο σημείο με άπειρο draw distance, πολλά effects, δασος, κτήρια, μάχες στα 4k με full MSAA. Still single threaded μέχρι αηδίας όμως :P .

Επεξ/σία από Aruil
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

No fuck was given, άμα έχει κάτι καλο η Bethesda είναι τα TES, εφτά χρονια πέρασαν τι περιμένουν?! Μάλλον όταν βγήκε το W3 ντράπηκαν και το ξεκίνησαν από scratch. Πάντως άμα βγει κάποια στιγμή και είναι επάνω στο ίδιο engine θα γελάω μέχρι το release. :D

• Like 1
Δημοσ.

Και φέτος θα έχουμε PCGamingShow με αρκετές υποσχέσεις.

Η ομάδα του PCGamer ξεκίνησε την προπσάθειά της στην Ε3 2015, χωρίς την παραμικρή ιδέα διεξαγωγής ενός τόσο σημαντικού event για τον συγκεκριμένο χώρο, παρόλα αυτά συνεχίζουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και υπόσχονται ακόμη περισσότερες ανακοινώσεις παιχνιδιών και trailers από οποιαδήποτε περασμένη χρονιά. Η προβολή θα γίνει ζωντανά μέσω twitch, Steam, YouTube και facebook.

Η PC Gaming Show θα γίνει ξημερώματα Τρίτης, 12 Ιουνίου και ώρα 00:00.

πηγή

Το topic της E3 2018

Το πρόγραμμα της Ε3 2018

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

No fuck was given, άμα έχει κάτι καλο η Bethesda είναι τα TES, εφτά χρονια πέρασαν τι περιμένουν?! Μάλλον όταν βγήκε το W3 ντράπηκαν και το ξεκίνησαν από scratch. Πάντως άμα βγει κάποια στιγμή και είναι επάνω στο ίδιο engine θα γελάω μέχρι το release. :D

Πάλι σε X87 ; Θα γελάνε και τα τσιμέντα..

Δημοσ.

Ας ενημερωσει καποιος τον κυριο οτι εχει ηδη κυκλοφορησει εδω και 1 χρονο η εν λογω συλλογη για το ps4,δεν ειναι νεα κυκλοφορια στην γενια αυτη.

Επισης θα λιωσω στα γελια αν ειναι κολλημενο στα 30fps.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ας ενημερωσει καποιος τον κυριο οτι εχει ηδη κυκλοφορησει εδω και 1 χρονο η εν λογω συλλογη για το ps4,δεν ειναι νεα κυκλοφορια στην γενια αυτη.

Επισης θα λιωσω στα γελια αν ειναι κολλημενο στα 30fps.

Ps4 δεν έχω στον υπολογιστή πρώτη φορά κυκλοφορεί. Αν είναι στα 30 απλά θα φάει άκυρο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιναφτορε. Τι τραγικη μουσικη ειναι αυτη?DmC/infamous βλεπω?

Στην αρχη μου εβγαλε φαση Borderlands wanna be....

Επισης ελιωσα στο πρωτο πραγμα που αναφερει στο παιχνιδι.

Wide Open World

Το περιμενω σε black friday στα 15ευρω.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Εγώ χωρίς να είχα καμία προσδοκία το trailer μου άρεσε. Αν είναι coop και έχει καφρίλα μέσα δεν έχω κανένα θέμα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...