Tobajara Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Είναι Ρωμαϊκή περίοδος (γενικά δυναστεία των Φλάβιων), δηλαδή μεταξύ 69 και 100 μ.Χ. (ας είναι καλά η Wikipedia). Από τα όσα ξέρω ήταν μια λίγο μυστήρια περίοδος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, όταν ήταν ακόμα δυνατή αλλά τα πρώτα σημάδια παρακμής εμφανίζονταν. Ειδικά ο Βεσπασιανός εφήρμοσε σκληρές πλην αποτελεσματικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις, ενώ ο Δομιτιανός έχτισε πολλά δημόσια κτίρια και εφάρμοσε πλήρως το "άρτος και θεάματα". Στο ενδιάμεσο, Χριστιανοί - Λιοντάρια σημειώσατε 2 και ο πλήρης εξανδραποδισμός και ισοπέδωση της Ιερουσαλήμ ξεκίνησε τη δισχιλιετή εξορία των Εβραίων. Για μια περίοδο σταυρώνονταν 500 Εβραίοι την ημέρα έξω από τα τείχη της Ιερουσαλήμ για να αναγκαστούν οι Ζηλωτές που είχαν οχυρωθεί στο Ναό του Σολομώντα να παραδοθούν (δεν παραδόθηκαν, και προσωπικά ακόμα αναρωτιέμαι πού βρήκε τόσους Εβραίους να σταυρώσει ο Τίτος για τόσο διάστημα). Στα δικά μας, εμάς εκείνη την περίοδο μας είχαν αλλάξει τα φώτα στη λαφυραγώγηση και τη φορολογία, παρακμή γενικά, κάτι λίγα από πολιτιστικής άποψης κράταγε η Αθήνα, από παράδοση περισσότερο, και το κέντρο βάρους του ελληνικού κόσμου είχε μετατοπιστεί σαφώς προς την Αλεξάνδρεια. Δεν πολυκάναμε φασαρία η αλήθεια είναι. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την περίοδο που διάλεξαν, με τόσο πλούσια αρχαία ιστορία που έχουμε θα μπορούσαν να διαλέξουν κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον, ακόμα και την καθυπόταξη της Ελλάδας από τους Ρωμαίους αν τους θέλανε ντε και καλά. Φανταστείτε Assassins Creed την περίοδο της Θηβαϊκής Ηγεμονίας να πέφτει ξύλο με Σπαρτιάτες - Αθηναίους και κάτι λίγους Θεσσαλούς - Μακεδόνες, Πελοποννησιακό πόλεμο ΣΤΑΝΤΑΡ να γίνεται της μουρλής με στρατούς και προδοσίες (τι να διαλέξω? Αθήνα την περίοδο του λιμού με τον Περικλή να απαγγέλει τον Επιτάφιο? Ή Σικελική εκστρατεία? Ή τις πρώτες νίκες των Αθηναίων στην Πύλο, ή την εκστρατεία των Σπαρτιατών στην Ποτίδαια? Χώρια τα ναυτικά!), κατάκτηση των πόλεων - κρατών από το Φίλιππο και τον Αλέξανδρο για να υπάρχουν και πρακτοριλίκια στη μέση, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. Αλλά ναι, πολύ meh η επιλογή της περιόδου. Δευτεράντζα τελείως.
noFEARgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν γινοταν να πανε πιο πισω χρονολογικα απο το origin Καθως τοτε δημιουργηθηκε η brotherhood των assassin . Θα μπορουσαν να πανε στην περιοδο του βιζαντιου αλλα θα προχωρουσε πολυ το πραγμα. Επισης κανονικα οι πρωταγωνιστες του origins ειναι νεκροι καθως εχουν περασει πανω απο 100 χρονια απο τοτε. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από noFEARgr
Tobajara Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Δεν γινοταν να πανε πιο πισω χρονολογικα απο το origin Καθως τοτε δημιουργηθηκε η brotherhood των assassin . Μισό λεπτό ρε κύριος, δηλαδή έγραψα ολόκληρο ιστορικοκουλτουρέ κατεβατό για να έρθεις εσύ να μου το καταρρίψεις με in-game επιχείρημα? Ωραίοι τρόποι! Το μόνο AC που είχα ασχοληθεί ήταν το Brotherhood στο PC, και γενικά δεν είμαι φίλος της σειράς. Απλά μετά τα πολύ θετικά σχόλια του Origins είχα αρχίσει να παρακολουθώ τις αλλαγές και είχα αρχίσει να ψήνομαι, μου άρεσε και το settings της Αιγύπτου... ...και ξενέρωσα τώρα. Αλήθεια, τι θα λέγατε για μια Ινδία? Ή Κορέα??? Την πρώτη την έχουμε λίγο του πεταματού αλλά μπορεί να δώσει πολύ σπουδαία πράγματα στο setting, ελέω και Ινδουισμού - καστών - αρχιτεκτονικής κλπ. Η δεύτερη έχει πολύ ενδιαφέρουσες δυναστείες για τις οποίες δεν ξέρουμε τίποτα στη Δύση, αφήστε που ο χαρακτήρας θα είναι ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ πολύ βρωμόξυλο ναούμ, και ευλύγιστος σαν αίλουρος.
noFEARgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) First η κορεα δεν εχει καμια σχεση ουτε με το kung fu ( κινεζικο ) ουτε με το καρατε ( ιαπωνικο ) Ινδια θα μπορουσε αλλα δεν ξερω καθολου απο την ιστορια της και εαν εχει κατι ιδιαιτερο μ.χ Κακα τα ψεμματα αν βασιστουμε οτι ολα τα υπολοιπα παιχνιδια της σειρας θα ειναι μ.χ δεν εχουν μεινει και πολλες περιοχες που θα κρατησουν το ενδιαφερον του κοινου. Ελλαδα, Ρωμη , Ιαπωνια και δεν ξερω τιποτα στα βορια με vikings και αγγλοσαξονες αν θα μπορουσαν να κανουν κατι . Α επισης και με τους μογγολους ανετα .Οριστε βγηκαν τα επομενα 5 παιχνιδια Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από noFEARgr
Tobajara Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε First η κορεα δεν εχει καμια σχεση ουτε με το kung fu ( κινεζικο ) ουτε με το καρατε ( ιαπωνικο ) Ινδια θα μπορουσε αλλα δεν ξερω καθολου απο την ιστορια της και εαν εχει κατι ιδιαιτερο μ.χ Ε εντάξει το τάε κβον ντο δεν είχε καλό flow. Αλλά έτσι από νταηλίκι ο Κορεάτης assassin θα είχε ταξιδέψει σε όλη την Άπω Ανατολή να γίνει εξπέρ στο ξύλο χονδρικής. Όσο περισσότερο τα γράφω τόσο περισσότερο πείθομαι ότι έχει μέλλον η ιδέα, πού είναι το τηλέφωνο της Ubisoft? Για τα υπόλοιπα συμφωνω. Θα μπορούσαν πάντως Ισπανία/ Μαυριτανία την εποχή των Αράβων, λίγο και σαν επιστροφή στις μεσανατολικές ρίζες του AC 1. Δυστυχώς Α. Ευρώπη και Ρωσία δεν προσφέρονται. Για Βίκινγκς δε νομίζω πως θα δέσει το γλυκό, λίγο η αισθητική, λίγο η ιστορική πραγματικότητα που δε δένει πολύ καλά με μυστικές αδερφότητες και δολοφονίες, δε μου κάθεται. Οι Σάξονες πάντως είναι πολύ ωραία ιδέα, με μπόνους εναλλακτική Οστρο/Βησιγότθους και πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Η περίοδος είναι σάπια και παρηκμασμένη από όλες τις απόψεις και θα μπορούσε να βγει κάτι πολύ ενδιαφέρον, αλλά δύσπεπτο για τις μάζες. Η ιστορία της Ινδίας βρίθει από πολέμους, δυναστείες, συνομωσίες, εγκλήματα, σφαγές κλπ. Δεν έχει πολλά να ζηλέψει από το Βυζάντιο, συν τη μακρά και αιματηρή ιστορία θρησκευτικών πολέμων με Πακιστάν/ Αφγανιστάν και νομίζω και με άλλους. Χωρίς να είμαι ειδικός, από τα λίγα που ξέρω για την ιστορία προ Βρετανικής κατάκτησης, το υλικό είναι άφθονο. Το μείον είναι πως...ο δυτικός παίκτης είναι λίγο δύσκολο να τους πάρει στα σοβαρά, λίγο λόγω αισθητικής, λίγο λόγω σύγχρονων στερεοτύπων, λίγο απ'όλα. Εναλλακτικά, ένα ωραίο καθαρά μεσαιωνικό στήσιμο σε Γαλλία (Εκατονταετής Πόλεμος) - Γερμανία (Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία) και τελειώσαμε, εγγυημένη συνταγή. Αν τολμήσουν και πάνε και σε Μεταρρύθμιση, Τριακονταετή Πόλεμο κλπ, έχει ζουμί.
p4n0s86 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Τι θα λέγατε για εποχή των δεινοσαύρων; Καλά φεύγω...
logistoulis Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Τόσα χρόνια ο κόσμος ζητάει Ιαπωνία (κανείς δε νοιάζεται για Κορέα/Κίνα), αναρωτιέμαι πότε θα το κάνουν επιτέλους Το σκηνικό με ελληνιστικό βασίλειο που είχαν φέτος ήταν φοβερή επιλογή
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Single-threaded μέχρι αηδίας η CryEngine 2, ακόμα και ο 8700K στα 5Ghz δεν είναι αρκετός. Το ''Nightmare PC'' με 8700K@5Ghz και Titan XP το έστειλε αδιάβαστο
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Οτι χειροτερο υπαρχει απο πλευρας optimization,απορω γιατι ασχολουνται ακομα. Α ναι βασικα δεν απορω,απλα δεν εχουν τι αρθρο να βγαλουν. 1
Heybro Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Για τους λατρεις του Lost http://www.guru3d.com/news-story/lost-(tv-series)-recreated-island-in-far-cry-5.html
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 1 hour ago, Fulgore said: Οτι χειροτερο υπαρχει απο πλευρας optimization,απορω γιατι ασχολουνται ακομα. Α ναι βασικα δεν απορω,απλα δεν εχουν τι αρθρο να βγαλουν. Ναι μεν ισχύει αυτό που λες(Single-threaded engine) αλλά τα visuals του ακόμα στέκονται για τα σημερινά δεδομένα..
tabou7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.... Μετά το νέο patch στο PUBG έχει fps drops χωρίς λόγο, ενώ πριν στο παιχνίδι πριν με έπαιζε κανονικά...Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο; Και έχει βρει λύση; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από Praetorian μετάφραση greeklish
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Έχει δημιουργήσει θέματα το τελευταίο update, δεν είσαι ο μόνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις