Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εννοείται ότι τα TR είναι καλύτερα από τα Uncharted..Επίσης διαβάζω πολλούς να λένε ότι το TR έκλεψε πράγματα από το Uncharted, να τους θυμίσω ότι το πρώτο TR βγήκε το 1996..

Ακριβως αυτο που ελεγα και ξεκινησε ολο το θεμα...Ουσιαστικα το uncharted βγηκε λογω του TR και οχι tο TR reboot λογω του Uncharted...

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω γενικα τα games τα αφηνω στην μεση. Οταν επαιξα τα 2 πρωτα Uncharted στο PS3 της κοπελας μου, εκατσα και τα τελειωσα, μου αρεσαν πολυ. Το Tomb Raider (2013) ενω μ'αρεσε, το ειχα παρατησει στην μεση. Σε καποια φαση το επαιξα παλι και το τελειωσα. Το ROTR και αυτο το εχω αφησει στην μεση προς το παρον ...

Δεν ξερω, ενω μοιαζουν πολυ τα 2 παιχνιδια, τα Uncharted μου κλικαρουν καλυτερα και οτι ειναι linear δεν με ενοχλει καθολου.

Οταν πηρα το PS4 Pro πριν μια βδομαδα, τα πρωτα παιχνιδια που παρηγγειλα ηταν ολα τα Uncharted (Nathan Drake collection, 4, Lost Legacy).

2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ακριβως αυτο που ελεγα και ξεκινησε ολο το θεμα...Ουσιαστικα το uncharted βγηκε λογω του TR και οχι tο TR reboot λογω του Uncharted...

Tα Uncharted ειναι μια εξελιξη των παλιων TR και το TR reboot αλλαξε στυλ λογω της επιτυχιας των Uncharted, οποτε μοιαζει πιο πολυ με αυτα παρα με τα παλια TR. Ετσι το βλεπω εγω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Μου αρέσει που κατάλαβες κιόλας :D Είπαμε τα παλιά TR είναι άσχετα με το reboot, το Uncharted είναι inspired από Indiana Jones (το έχουν δηλώσει και οι devs). Το προηγούμενο μου post ήταν πιο λεπτομερές περί διαφορων, μην επαναλαμβανόμαστε plz.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

το έχουν δηλώσει και οι devs

Το οτι δηλωσε καποιος κατι απο ποτε το παιρνουμε αξιοματικα σαν αληθεια του συμπαντος; Τεσπα...αποψεις ειναι αυτες...ενα ειναι το βεβαιο. Το TR προυπηρχε και μαλιστα πολλα πολλα χρονια πριν,ηταν πολυ καλα παιχνιδια και δεν μπορουμε να τον λεμε κλωνο...Με την ιδια λογικη θα λεμε και το DOOM του 16 κλωνο αλλων fps..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια ώρες ώρες κάποιοι κάνετε λες και βλέπετε πρώτη φορά 3rd person game.. Τι να πω; Σωνει και καλά κάποιο να είναι inspired από κάποιο άλλο σε ένα κυκεώνα 3rd person action/ shoot em up/adventure games

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Το οτι δηλωσε καποιος κατι απο ποτε το παιρνουμε αξιοματικα σαν αληθεια του συμπαντος; Τεσπα...αποψεις ειναι αυτες...ενα ειναι το βεβαιο. Το TR προυπηρχε και μαλιστα πολλα πολλα χρονια πριν,ηταν πολυ καλα παιχνιδια και δεν μπορουμε να τον λεμε κλωνο...Με την ιδια λογικη θα λεμε και το DOOM του 16 κλωνο αλλων fps..

Στο post που σου απάντησα αρχικά τι δεν κατάλαβες?! Τα original TR είχαν φάση 10% shooting και τα Uncharted 90%, το reboot βγήκε μετά τα Uncharted (3) και έγινε 90% shooter. Anyways κολλας στην λέξη κλώνος φαίνεται, μοιάζουν πολύ, better now? :D

37 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το εχουμε ξαναπει παιδια ποιο ειναι το καλυτερο.

gameplay tomb raider με χαρακτηρες και διαλογους uncharted.

Το U4 έχει καλύτερο story και chars (superior voice acting), το shooting και melee είναι πιο smooth/refined (ειδικά με gamepad), καλύτερα set pieces, καλύτερο climbing, καλύτερα puzzles και τρομερό detail. Το ROTR έχει καλύτερο cover system (TLOU), wound system (το reboot), έχει side missions (λίγο πολύ fetch), crafting i guess, ζώα, hunting μια ιδέα, skills(με πολλά απλά για να υπάρχουν) και exploration επειδή είναι semi open-world. Πως ακριβώς είναι καλύτερο?! Anyways γνώμες σεβαστές αλλα γνώμες από άτομα που δεν έχουν παίξει τα games αδιάφορες(δεν μιλάω συγκεκριμένα σε σένα Fulgore). ;) Βάση βαθμολογιών και reviews ο κόσμος προτιμάει Uncharted από εκεί και πέρα think what you like. :)

p.s. Ξέχασα να αναφέρω και τα DLC του καθενός. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

το shooting και melee είναι πιο smooth/refined (ειδικά με gamepad), καλύτερα set pieces, καλύτερο climbing, καλύτερα puzzles και τρομερό detail.

To shooting του uncharted προσωπικα το βρισκω τερμα generic.Δεν μπορω να πω οτι θεωρω πιο smooth απο την στιγμη που ο drake απλα μαζευει απο χαμω οπλα,ουτε upgrade εχει ουτε τιποτα.

Σε αυτο δεν βοηθαει επισης και το οτι ειναι πιο linear το παιχνιδι για να γινει και η οποια συγκριση.

Ναι σαν παρουσιαση ειναι εννοειται καλυτερο,οπως και σε χαρακτηρες και διαλογους αλλα σαν gameplay αυτο καθαυτο δεν συμφωνω.

Α και το climbing ειναι climbing ανεξαρτητως παιχνιδιου,δεν ξερω και αυτο πως προκυπτει οτι ειναι καλυτερο.

Ισα ισα που εχει παρα πολυ και ειναι και απο τα σημεια του παιχνιδιου που δεν αρεσαν και σε πολλους.

Δηλαδη σαν gameplay/gunplay το uncharted ειναι αρκετα πιο generic σε σχεση με το customize που εχει το TR(λογω και των skill)αλλα και της μεγαλυτερης ελευθεριας λογω open world.

Ναι σε ορισμενες φορες προτιμουσα το πιο linear uncharted λογω του story και των χαρακτηρων του,αλλα αλλες φορες(κυριως στις μαχες και στο gunplay)μου ελειπε η ελευθερια και το customize των tomb raider.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε να παίξεις το ROTR με gamepad και θα καταλάβεις, ένας από τους λόγους που δεν το τελείωσα σε κονσόλα. Το climbing στο U4 είναι πιο fluid και "ρεαλιστικό" και επίσης έχει και το analog animation με το χέρι που θα πιαστείς. +περισσότερες scripted φάσεις που γίνετε κάτι καθώς σκαρφαλώνεις  ;) Προσωπικά με το πρώτο TR πέρασα καλύτερα.

Δημοσ.

Με gamepad εχω παιξει ολα τα καινουργια tomb raider και γενικα τα περισσοτερα 3ου προσωπου παιχνιδια.Το ειχα αναφερει και στο αντιστοιχο θεμα του...

Οσο για το πρωτο TR λογικο ειναι αυτο μιας και ειχε οταν πρωτοβγηκε το wow factor του,ειχε περισσοτερο/μεγαλυτερο cast στο κομματι της ιστοριας,και το gameplay του δεν ειχε μεγαλες αλλαγες στο rottr.

Δημοσ.

Cemu 1.12 Breath of the wild 75fps 21:9

Με κανει κατι drops που και που ενω gpu cpu κατω απο 60 70%. Εχω clarity contrasty 75fps mod και το lwzx και χρησιμοποιω 3core recompiler. 

Cemu_2018_05_02_16_40_01_146.png

Cemu_2018_05_02_16_46_37_360.png

Cemu_2018_05_02_16_50_51_599.png

Cemu_2018_05_02_16_52_43_213.png

Cemu_2018_05_02_16_53_14_026.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Spartan assassin lmao :D Ξανά άρχισαν τα copy paste, καλύτερα Ελλάδα tbh μπας και ασχοληθούν σοβαρά όταν επιτέλους πάει feudal Japan.

Η αληθεια ειναι οτι αν παει feudal Japan που ειναι πιο πιθανο λογω διαρκειας ή Imperial Japan I'd be seriously pissed αν δεν γινει οπως πρεπει.. 

Αν ερθει Ελλαδα μπορει να ακουμε τιποτα npcs να φωναζουν "οταν εμεις χτιζαμε Παρθενωνες μπλα μπλα" :D

• Like 1
Δημοσ.

Μετά το πρώτο AC περιμένω να πάει Ιαπωνία, απλά ελπίζω με σωστό stealth, ευτυχώς βγάζει η FS το Tenchu :) Πάντως όταν ξέρεις την γλώσσα που μιλάνε στο background η επανάληψη είναι απίστευτα κουραστική. Περίμενα την ώρα να φύγω από Αλεξάνδρεια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...