WizNick Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, panther_512 είπε Καλορίζικη η τηλεόραση. Έχουμε την ίδια. Για να την απολαύσεις, σημαντικό να μήν την ψηρίσεις για κουσούρια. Μόλις εντοπίσεις κάτι, μετά θα το βλέπεις συνέχεια. Καθότι έχω και το PS4 Pro και το PC επάνω της, και βλέποντας το σύστημα της υπογραφής σου, σε διαβεβαιώνω ότι θα απολαύσεις τα λίγα καλά exclusives του PS4 και μετά θα επιστρέψεις στο PC σου. Εκεί που το PS4 Pro υπερτερεί επι του παρόντος, είναι στη χρήση του HDR στα παιχνίδια που το υποστηρίζουν, διότι το HDR στα Windows είναι broken. Το εχεις απευθειας το PC πανω στην Σονυ ε? Εμενα ειναι σε διαφορετικα δωματια και για λογους που δεν εχω βρει ακομα το Steam Link δεν παιζει. Εμφανιζει το boot screen και μετα μαυριζει η οθονη και η TV λεει no signal ..Οποτε δεν εχω καταφερει ακομα να παιξω pc games στην TV
panther_512 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, WizNick είπε Το εχεις απευθειας το PC πανω στην Σονυ ε? Εμενα ειναι σε διαφορετικα δωματια και για λογους που δεν εχω βρει ακομα το Steam Link δεν παιζει. Εμφανιζει το boot screen και μετα μαυριζει η οθονη και η TV λεει no signal ..Οποτε δεν εχω καταφερει ακομα να παιξω pc games στην TV Στο Steam αναφέρει ότι μαύρη οθόνη μετά από το logo σημαίνει ή χαλασμένο HDMI καλώδιο, ή η TV δεν υποστηρίζει την ανάλυση 1080p του Steam Link. 3
WizNick Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 49 λεπτά πριν, panther_512 είπε Στο Steam αναφέρει ότι μαύρη οθόνη μετά από το logo σημαίνει ή χαλασμένο HDMI καλώδιο, ή η TV δεν υποστηρίζει την ανάλυση 1080p του Steam Link. Ναι οντως θεμα καλωδιου ηταν, το οποιο σιγουρα δεν ειναι χαλασμενο αλλα ισως ειναι για χαμηλοτερες αναλυσεις. Couch mode ON!
Despotas Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Κυκλοφόρησε από Early Access προχτές το παρακάτω διαμάντι: http://store.steampowered.com/app/564050/Bud_Spencer__Terence_Hill__Slaps_And_Beans/ 4
saxos55 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Τι λες τώρα! Δεν έχω ανοίξει καν το link ακόμα να δω reviews κτλ αλλά μιλάμε για τρελή έμπνευση!
Tobajara Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 42 λεπτά πριν, Despotas είπε Κυκλοφόρησε από Early Access προχτές το παρακάτω διαμάντι: http://store.steampowered.com/app/564050/Bud_Spencer__Terence_Hill__Slaps_And_Beans/ 19 λεπτά πριν, saxos55 είπε Τι λες τώρα! Δεν έχω ανοίξει καν το link ακόμα να δω reviews κτλ αλλά μιλάμε για τρελή έμπνευση! Απλά δε βρίσκω λόγια... Σαν παιχνίδι φαίνεται η μετριότητα η ίδια, αλλά απλά και μόνο για την καλτίλα και τη χαρά να παίζω με αυτούς τους δύο θα τιμηθεί. Απλά ήθελα να είναι ΟΛΟ γουέστερν γιατί έτσι, το όνομά μου είναι Τρινιτά! 2
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, Despotas είπε Κυκλοφόρησε από Early Access προχτές το παρακάτω διαμάντι: http://store.steampowered.com/app/564050/Bud_Spencer__Terence_Hill__Slaps_And_Beans/ Επαιξα 3 πίστες σήμερα.Πολύ καλό! 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Now Belgium declares loot boxes gambling and therefore illegal Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Heybro Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Το περιμένουμε πως και πως λογικά θα είναι έπος όπως τα προηγούμενα.
noFEARgr Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Σιγα το επος που ηταν το δευτερο. Το σεναριο/στορυ πρεπει να φτιαξουν ειναι απαραδεκτο, σαν gameplay ειναι καλο . 1
Heybro Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Σιγα το επος που ηταν το δευτερο. Το σεναριο/στορυ πρεπει να φτιαξουν ειναι απαραδεκτο, σαν gameplay ειναι καλο . Το απόλαυσα και αυτό μου φτάνει. Έχει story αντάξιο της ονομασίας tomb raider μην περιμένετε κάτι διαφορετικό και στο τρίτο. Είχε το δραματικό στοιχείο το μυστήριο σε όλο το παιχνίδι τι άλλο να προσθέσουν. Επειδη τελείωσα και το dlc που είσαι στο σπίτι και εκεί μαθαίνεις πάρα πολλά για την οικογένεια της Lara. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από Heybro
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Αδυνατώ να συνδέσω το όνομα Tomb Raider με καλο story. Το TR ήταν πάντα exploration, puzzle solving. Αυτό δεν είναι πια TR (hence the reboot), είναι Uncharted clone με female lead, φυσικά είναι παρα πολύ καλός κλώνος προς το gameplay αλλα μέχρι εκεί, imho ofc.
JohnVani18 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μπορεί να σταματήσει η μόδα με τη λέξη έπος; Λυπηθείτε πια αυτή τη δύστυχη λέξη που έχει χάσει το νόημά της. Μέχρι και το Mafia III έχω δεί να αποκαλούν έπος. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις