Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να δοκιμάσω το Never Alone, αλλά δεν... Μισοτελειωμένο παιχνίδι, κακός χειρισμός, μου έτυχε και bug όπου η αλεπού κολούσε. Έκανα restart και έφτιαχνε. Μέχρι που απλά δεν έφτιαχνε με τίποτα και να παίξω ξανά 2 ώρες κακού platforming δεν υπήρχε περίπτωση.

Ζητάνε λεφτά, αλλά δεν παραδίδουν το παιχνίδι τελειωμένο. Έπρεπε το Steam να το έχει ως Beta και φυσικά όχι full-price. Έτσι για να στρώσουν.

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Hey Everyone,

Today we are officially announcing April 30 as the release date of the PC version of ‘The Forest’

It’s been a long journey and we’re really excited to show everyone what we have in store.

The team at Endnight

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέχασες το πιο σημαντικό buddy ;)

To combats system looks shite και το clipping is real, να τα βράσω τα graphs! Είμαι περίεργος το πως θα γεμίσουν τον κόσμο. Ποτε θα καταλάβουν οι devs ότι ποιότητα όχι ποσότητα. Χλωμό το βλέπω να βγαίνει ποτε αυτό το game.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

αλγοριθμο για procedurally generated κοσμο,.δεν γινεται αλλιως εκτος αν δουλευει 5 χρονια ενα τεραστιο στουντιο(CD Project στο Cyberpunk :D)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι PG dude και το team αποτελείται από 20 άτομα. Αν και συνήθως δεν χρειάζονται 100 άτομα για να βγει καλο ένα game το να γεμίσεις 400km παίζει να χρειάζεσαι παραπάνω και για αυτό καταλήγω ότι θα είναι άδειο. Όλα τα λεφτά είναι να μην υπάρχει fast travel :D :D :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, cpttony είπε

DbIRK_FW0AE7KRO.png

Τζάμπα η δουλειά των devs.

μωρέ ποιός πίστευε ότι υπήρχε ποτέ τέτοιο πλάνο με τα 2-3-4 year plans σε PULP παιχνίδια; Και τα κάνει πότε το ένα και πότε το άλλο στούντιο. Τουλάχιστον εγώ όχι και το βλέπω σα δικαιολογία αυτό,αλλά τέσπα.. Όσο και να θέλω να ξεβαλτώσει η σειρά δεν νομίζω να γίνει.
Όταν η μάζα θέλει την κονσέρβα της αυτή πρέπει να έρχεται όπως είναι..

Τα cod fanboys τί θα κάνουν χωρίς ζόμπια τώρα; :P

Ότι το νέο cod θα θέλει battlenet έπρεπε να το περιμένουμε..αφού έγινε η αρχή με το destiny2! Τουλάχιστον θα γίνεται δουλειά με τους hax0rz!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Σημερα αμαρτησα....Για πρωτη φορα μετα το NES, αγορασα κονσολα, το PS4 Pro, μαζι με την αγορα μιας Sony 55αρας TV (KD-55XE9005). Το ειχαν σε προσφορα 350 ευρω και μου εκαναν και επιπλεον εκπτωση 60 ευρω λογω της αγορας της TV, οποτε βγηκε 290 ευρω, ηταν δελεαστικη τιμη. Για να δουμε, αξιζει τιποτα ή θα μεινω πιστος στο PC Gaming?! 

Παντως το επομενο PRO σιγουρα θα το παρω στο PS4! Βαρεθηκα καθε χρονο τα χαλια της PC εκδοσης...

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Καλορίζικη η τηλεόραση. Έχουμε την ίδια. Για να την απολαύσεις, σημαντικό να μήν την ψηρίσεις για κουσούρια. Μόλις εντοπίσεις κάτι, μετά θα το βλέπεις συνέχεια.

Καθότι έχω και το PS4 Pro και το PC επάνω της, και βλέποντας το σύστημα της υπογραφής σου, σε διαβεβαιώνω ότι θα απολαύσεις τα λίγα καλά exclusives του PS4 και μετά θα επιστρέψεις στο PC σου.

Εκεί που το PS4 Pro υπερτερεί επι του παρόντος, είναι στη χρήση του HDR στα παιχνίδια που το υποστηρίζουν, διότι το HDR στα Windows είναι broken.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...