Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 343 Industries on Halo The Master Chief Collection on the PC: “we’ve heard you loud and clear” 1
cpttony Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Γενικά κατάλαβα ότι 144hz χωρίς gsync η free sync δεν έχουν νόημα γιατί δεν θα συγχρονίζει σωστά η τηλεόραση οπότε θα έχουμε tearing. Οπότε πάλι στα 60 θα αρκεστούμε. Το response time της Samsung που έγραψα παραπάνω δημιουργεί θέματα οπότε πάνε τα 100hz. Πολύ μπέρδεμα η κατάσταση βλέπω τις 2 παρακάτω τώρα στα 75hz που θα τα έχω σίγουρα για 2 3 χρόνια ακόμα ips και οι 2. [...] Και τα 2 monitor "κλειδώνουν" στα 75Hz, λόγω FreeSync (εκτός αν μου διέφυγε κάτι σ' αυτά που διάβασα). 144Hz χωρίς Sync τεχνολογία δεν νομίζω να μην έχουν νόημα, tearing εμφανίζεται βγάζεις πολλά (παραπάνω) fps απ' αυτά που μπορεί να ανανεώσει το monitor. Βέβαια, η 21:9 δίνει άλλη εμπειρία όπως έχω διαβάσει.
Heybro Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, cpttony είπε Και τα 2 monitor "κλειδώνουν" στα 75Hz, λόγω FreeSync (εκτός αν μου διέφυγε κάτι σ' αυτά που διάβασα). 144Hz χωρίς Sync τεχνολογία δεν νομίζω να μην έχουν νόημα, tearing εμφανίζεται βγάζεις πολλά (παραπάνω) fps απ' αυτά που μπορεί να ανανεώσει το monitor. Βέβαια, η 21:9 δίνει άλλη εμπειρία όπως έχω διαβάσει. Ναι την ultra wide τσίμπησα όντως για gaming λένε τα καλύτερα. Για το tearing εμφανίζεται πάντα όταν δεν είσαι στα hertz της οθόνης. Και επειδή τα 144 fixed για όλα τα games είναι υπερβολικά για οποιαδήποτε κάρτα γραφικών πιστεύω τα 75 είναι η ιδανική λύση χωρίς tearing.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Όχι δεν είναι ιδανική λύση τα 75. Στα FPS τα 120+ κάνουν μεγάλη διαφορά και για να τα πιάσεις ρίχνεις τις ρυθμίσεις, ειδικά αν μιλάμε για MP FPS που δεν σε ενδιαφέρουν και τόσο τα γραφικά. 1
Heybro Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν παίζω ποτέ multi-player μόνο single δεν καίγομαι τόσο για το input lag. Περισσότερo το 21:9 με εντυπωσιασε παρά τα hertz. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από Heybro
Heybro Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Με γεια η οθόνη έχουμε ακριβώς την ίδια Πλάκα κάνεις να σε καλα. Ελπίζω να μην απογοητευτώ. Πήρα την συγκεκριμένη και όχι την 59 που έχει 190 γιατί έχει 75hertz χωρίς να χρειάζεται free sync οπως η 59 οπότε θα είμαι στα 75 παντα με nvidia κάρτα ενώ με την 59 θα επαιζα στα 60. Πρώτη φορά σε ultra wide ελπίζω να έρθει μέχρι Παρασκευή. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από Heybro
jimkog Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μόλις ανακοινώθηκε το Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy και για το steam! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! 4
Heybro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Πραγματικά εξαιρετικά νέα. Μόνο το 3 είχα λιώσει παλιότερα μικρός ευκαιρία να τα παίξουμε από την αρχή με σωστά γραφικά.
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν και εχω παιξει την τριλογια σχετικα προσφατα στο ps4,εχω περιεργεια να δω τι διαφορες θα εχει απο τις κονσολες. Για να δουμε θα ειναι και στο pc κλειδωμενο στα 30fps? Πολυ καλα τα νεα με βλεπω να το αγοραζω μονο και μονο για συλλογη. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από Fulgore
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Ανακύκλωση των παλιών παιχνιδιών, πήξαμε. Προσωπικά το αγόρασα στο PS4 για την νοσταλγία περισσότερο.
Masma Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Θελω την βοηθεια σας στην αναζητηση ενος συγκεκριμενου ειδους παιχνιδιων. Ειμαι λατρης των medieval games. Περα απο στρατηγικης που τα εχω εξαντλησει τωρα ενδιαφερομαι να παιξω κατι σε third η first pesron. Βασικα μεχρι να βγει το mount and blade bannerlod( αν βγει ποτε) ψαχνω κατι παρομοιο. Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον βοηθησει. υ.γ. Αγορασα σημερα το for honor που βγηκε προσφορα στα 20.40 στο σκρουτζ καθαρα λογο εποχης παρα τις αναμεικτες κρητικες που διαβασα. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από Masma
p4n0s86 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, Masma είπε Καλημερα. Θελω την βοηθεια σας στην αναζητηση ενος συγκεκριμενου ειδους παιχνιδιων. Ειμαι λατρης των medieval games. Περα απο στρατηγικης που τα εχω εξαντλησει τωρα ενδιαφερομαι να παιξω κατι σε third η first pesron. Βασικα μεχρι να βγει το mount and blade bannerlod( αν βγει ποτε) ψαχνω κατι παρομοιο. Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον βοηθησει. υ.γ. Αγορασα σημερα το for honor που βγηκε προσφορα στα 20.40 στο σκρουτζ καθαρα λογο εποχης παρα τις αναμεικτες κρητικες που διαβασα. Kingdom Come Deliverance? 1
Masma Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Kingdom Come Deliverance? Σε ευχαριστω θα το τσεκαρω. Βλεπω τωρα κυκλοφορησε . Απο τα λιγ απου διαβασα φαινεται να εχει γινει καλη δουλεια
Joe-4 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Masma είπε Σε ευχαριστω θα το τσεκαρω. Βλεπω τωρα κυκλοφορησε . Απο τα λιγ απου διαβασα φαινεται να εχει γινει καλη δουλεια Περίμενε να πέσει η τιμή του. Έχει θεματάκια ακόμα. Και διάβασε τα τελευταία posts εάν σε ενδιαφέρει. https://www.insomnia.gr/forums/topic/511204-kingdom-come-deliverance/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις