qsis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 εντάξει λογικό, όπως και λογικό να υπάρχουν μόνο στα 10αρια πρέπει να δοθούν κίνητρα για να γίνουν γενικότερα αναβαθμίσεις μιας και παίζουν αρκετά παλιά pc στην αγορά και τα 7αρια πάνε σύννεφο εγώ πάντως είμαι αρκετά δεκτικός στην αλλαγή, αλλά θα περιμένω να δω τι ακριβώς θα πρέπει να κάνω ώστε οι αγορές μου να κρατήσουν αρκετό καιρό θυμίζω πάντως ότι αρκετοί gamers είχαν βάλει ακόμα και vista τότε για το dx10 αν είχαν κάρτες που το υποστήριζαν και ένας από τους λόγους που τα 10αρια δεν τα πήγαν τόσο καλά είναι επειδή δεν υπήρχε dx12 σε αυτά όταν πολλοί προχωρημένοι χρήστες δεν έκαναν την αλλαγή, η διάδοση από στόμα σε στόμα απλά δεν υπήρξε (συν τα επικοινωνιακά λάθη της ms βέβαια) βέβαια η ms συνεχίζει να μην ασχολείται όσο θα έπρεπε με το pc gaming και εδώ και καιρό ρίχνει το βάρος της στα xbox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην υπάρχει dx12 στα 7.Αν θέλουν να μου δώσουν κίνητρο για αναβάθμιση ας κάνουν τα 10 καλύτερα, ταχύτερα, ομορφότερα με καλύτερη εμπειρία χρήσης. Όχι να κόβουν features. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 όπως δεν υπήρχε και λόγος να μην έχεις dx10 σε xp γενικά πάντως θέλω να πιστεύω ότι θα αξίζουν τα 10 για να κάνει ο κόσμος τη μετάβαση, δε γίνεται να είσαι με το ίδιο λειτουργικό καμιά 10ετια πάλι μέχρι να βγουν και να στρώσουν τα 10 εγώ θα έχω κλείσει 6ετια+ με τα 7αρια, χρονικό διάστημα που το θεωρώ λογικό για να πάω παρακάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Specs αλλά όχι ομαλότητα. Στους περισσότερους αυτό είναι το ζητούμενο. Παρόλο που είμαι φανατικός PC gamer δεν μπορώ να αντιτάξω κάτι σε αυτόν που μου λέει ότι στη κονσόλα του όλα παίζουν όπως πρέπει χωρίς παρέμβαση ρύθμιση κτλ. Βέβαια το κόστος αυτής της ομαλότητας είναι πολύ μεγαλύτερο. Παρόλαυτα υπάρχει..Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Όταν λες «ρύθμιση» τι εννοείς; Να αλλάξεις π.χ. την ανάλυση θεωρείται «ρύθμιση» που για έναν console gamer είναι πολύπλοκη; Αν εννοείς κάτι τόσο βασικό, τότε όχι, ούτε στην κονσόλα παίζουν όλα χωρίς την παραμικρή ρύθμιση. Π.χ. στο The Last of Us, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς, έπρεπε να μπω στις ρυθμίσεις για να ενεργοποιήσω τους υπότιτλους, καθώς χωρίς αυτούς είναι unplayable το παιχνίδι για μένα. όπως δεν υπήρχε και λόγος να μην έχεις dx10 σε xp γενικά πάντως θέλω να πιστεύω ότι θα αξίζουν τα 10 για να κάνει ο κόσμος τη μετάβαση, δε γίνεται να είσαι με το ίδιο λειτουργικό καμιά 10ετια πάλι μέχρι να βγουν και να στρώσουν τα 10 εγώ θα έχω κλείσει 6ετια+ με τα 7αρια, χρονικό διάστημα που το θεωρώ λογικό για να πάω παρακάτω Ο Gabe ξέρουμε τι έχει πει για τα 10άρια; Θα τα υποστηρίζει κομπλέ το Steam ή θα έχουμε παρατράγουδα πάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει αλλιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Και λιγο off topic http://www.pcgamer.com/valves-former-economist-is-now-greeces-finance-minister/ Κάτι λέγεται για ειδική μεταχείριση στα steam sales για την Ελλάδα χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Λιγο OT αλλα αισθανομαι περηφανος που ο πρωην economist-in-residence της Valve θα διατελεσει υπουργος οικονομικων της χωρας μας.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Λιγο OT αλλα αισθανομαι περηφανος που ο πρωην economist-in-residence της Valve θα διατελεσει υπουργος οικονομικων της χωρας μας.. Και εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 New Unreal Engine 4 Fan Video Shows Unbelievable Interior Visuals: Τρομερό απλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 η απάντηση Kinguin και G2A για την ενέργεια της σιχαμερής ubisoft http://www.dsogaming.com/news/g2a-kinguin-issue-official-statements-about-ubisofts-decision-to-deactivate-their-keys-from-uplay/ δεν προκειται να αγοράσω παιχνίδι της ubisoft εάν δεν αλλάξει παντελώς την αντιμετώπιση απέναντι στα pc, εγκατάλειψη τέτοιον πολιτικών, παιχνίδια με καλη βελτιστοποίηση που θα μπορεις να τα παιξεις σαν άνθρωπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 New Unreal Engine 4 Fan Video Shows Unbelievable Interior Visuals: Τρομερό απλά. Σκεψου τωρα το silent hill με τετοια γραφικα..... πςςςςςςςς!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 και γω εντυπωσιαζόμουν απο τέτοια βιντεο το θεμα ειναι πως ποτε αυτη η ποιότητα δεν ανταποκρινεται στην πραγματικότητα ενος παιχνιδιού. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Έχουμε δει αρκετές φορές τα microtransactions να προκαλούν την οργή των gamers αλλά νομίζουμε πως αυτή τη φορά η ΕΑ το πήγε σε άλλο επίπεδο. Στο Need for Speed No Limits, το free-to-play τίτλο της σειράς για τα iOS και Android, ζητείται από τους παίκτες να γεμίσουν το ψηφιακό ντεπόζιτο των αυτοκινήτων τους με αληθινά χρήματα, αλλιώς θα πρέπει να περιμένουν αρκετή ώρα μέχρι να γεμίσουν από μόνα τους. Σίγουρα έχουν υπάρξει ενοχλητικά microtransactions και η μέθοδος τους είναι πλέον γνωστή στους διάφορους F2P mobile τίτλους με διαμάντια, χρυσό, coins και άλλα, όμως η ψηφιακή βενζίνη του NFS No Limits είναι η πιο "ευφάνταστη" από όλες. Kudos στην EA! http://www.unboxholics.com/news/gaming/h-ea-xrewnei-tous-paiktes-gia-na-gemisoun-me-pshifiakh-benzinh-ta-autokinhta-tous 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Unreal Engine 4 – Download The Mind-blowing Unreal Paris Map & Experience The Best Visuals Ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://www.pcgamer.com/win-a-500-steam-wallet 500αρι wallet..... Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2015 από mclein7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις