Heybro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, firepc είπε Σωστος. Βασικα για τα καλα/σοβαρα games, θελω και γω να τα παιρνω physical. Για κατι παπαριτσες του steam με 1 και 2 ευρω, μια χαρα βολευει το digital. Δλδ και physical να υπηρχαν αυτες οι παπαριτσες, παλι digital θα τις επαιρνα Καπως ετσι ειδικά τα indie που δεν υπάρχουν καν σε κουτί το digital είναι μονόδρομος. Παιχνιδαρες όμως θες να τις έχεις κουτατες να τις χαίρεσαι στο γραφείο σου. Θέλω να πάρω το πρώτο dishonored και δεν υπάρχει πουθενά σε κουτί με DVD. Το 2 υπάρχει στον κοτσοβολο σε DVD. Θα περίμενα το αντίθετο και το θέλω πολύ το dishonored. 4 λεπτά πριν, GjokerR είπε Heybro, για το τελευταίο deus ex συγκεκριμένα κυκλοφορούσε μια έκδοση με steelbook 20 ευρώ Για αυτό δεν λες? Το τελευταίο εξάμηνο τουλάχιστον δεν έπαιξε κάτω από 46 ευρώ 20 ευρώ που έπαιξε και δεν το είδα? Επίσης για το human revolution πάλι δε υπάρχει πουθενά μόνο κωδικό με άδειο κουτί Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από Heybro 1
fortenick Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Heybro είπε Heybro, για το τελευταίο deus ex συγκεκριμένα κυκλοφορούσε μια έκδοση με steelbook 20 ευρώ Άν θυμάμαι καλά το είχε προσφορά πρίν κάνα δίμηνο τα ΜΜ 1
Heybro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, fortenick είπε Άν θυμάμαι καλά το είχε προσφορά πρίν κάνα δίμηνο τα ΜΜ Δεν την είχα δει στο περίμενε τώρα.
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Οι collectors με τις τιμές που έχουν δεν γίνεται να κάνεις συλλογή. Αμα θελεις συλλογη για να θυμασαι,αγορασε απο εξωτερικο φιγουρες ή αντιστοιχα αντικειμενα(μεχρι και poster στυλακι ξερω γω) πχ για bioshock https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20180205114023&SearchText=bioshock https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xbioshock.TRS0&_nkw=bioshock&_sacat=0 Η αλλιως αγορασε ψηφιακα και εκτυπωσε μονος σου το εξωφυλλο και αγορασε αδεια dvd και φτιαξε κουτατη εκδοση μονος σου. Και εγω εχω κοψει το κουτατο παρα μονο σε ξεχωριστες περιπτωσεις τυπου Witcher,Blizzard games,rockstar ή limited τυπου Life is strange ή steelbook. 1
Heybro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αμα θελεις συλλογη για να θυμασαι,αγορασε απο εξωτερικο φιγουρες ή αντιστοιχα αντικειμενα(μεχρι και poster στυλακι ξερω γω) πχ για bioshock https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20180205114023&SearchText=bioshock https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xbioshock.TRS0&_nkw=bioshock&_sacat=0 Η αλλιως αγορασε ψηφιακα και εκτυπωσε μονος σου το εξωφυλλο και αγορασε αδεια dvd και φτιαξε κουτατη εκδοση μονος σου. Και εγω εχω κοψει το κουτατο παρα μονο σε ξεχωριστες περιπτωσεις τυπου Witcher,Blizzard games,rockstar ή limited τυπου Life is strange ή steelbook. Ναι πολύ σωστος εδώ ειδικά για φιγούρες έχω στο πρόγραμμα να τσιμπήσω μερικές από αγαπημένα παιχνίδια σε λογικές τιμές πάντα. Για τα κουτιά είναι μανούρα η διαδικασία και εφόσον έχει ίδια τιμή κλειδί με physical πάντα θα προτιμαω το physical αρκεί να υπάρχει επιλογή δεν μου αρέσει να με κατευθύνουν αυτοί όπως θέλουν και όπως τους συμφέρει.
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Heybro είπε Ναι πολύ σωστος εδώ ειδικά για φιγούρες έχω στο πρόγραμμα να τσιμπήσω μερικές από αγαπημένα παιχνίδια σε λογικές τιμές πάντα. Για τα κουτιά είναι μανούρα η διαδικασία και εφόσον έχει ίδια τιμή κλειδί με physical πάντα θα προτιμαω το physical αρκεί να υπάρχει επιλογή δεν μου αρέσει να με κατευθύνουν αυτοί όπως θέλουν και όπως τους συμφέρει. Δεν σε κατευθυνουν αυτοι οπως θελουν.Απλα ο κοσμος στο pc gaming εδω και χρονια εχει περασει στο ψηφιακο,γιαυτο το λογο και steam sales,humblebundle,κλειδαδικα κλπ ειναι που τραβανε ολο τον κοσμο.Επισης αρκετα παιχνιδια βγαινουν κατευθειαν ψηφιακα(βλεπε το προσφατο Hellblade)εκει τι θα κανεις?
firepc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Δεν σε κατευθυνουν αυτοι οπως θελουν.Απλα ο κοσμος στο pc gaming εδω και χρονια εχει περασει στο ψηφιακο,γιαυτο το λογο και steam sales,humblebundle,κλειδαδικα κλπ ειναι που τραβανε ολο τον κοσμο.Επισης αρκετα παιχνιδια βγαινουν κατευθειαν ψηφιακα(βλεπε το προσφατο Hellblade)εκει τι θα κανεις? και στο ps4 μονο σε digital βγηκε
Heybro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Δεν σε κατευθυνουν αυτοι οπως θελουν.Απλα ο κοσμος στο pc gaming εδω και χρονια εχει περασει στο ψηφιακο,γιαυτο το λογο και steam sales,humblebundle,κλειδαδικα κλπ ειναι που τραβανε ολο τον κοσμο.Επισης αρκετα παιχνιδια βγαινουν κατευθειαν ψηφιακα(βλεπε το προσφατο Hellblade)εκει τι θα κανεις? Απλά θα ήθελα να είχα την επιλογή. Εφόσον οι τιμές είναι ίδιες με παλιότερα που έπερνες κάτι χειροπιαστό βρήκαν την ευκολία τώρα να δίνουν αέρα με τιμές όπως παλιότερα. Το hellblade δεν το έχω παίξει και όντως τώρα είδα δεν υπάρχει skroutz καθόλου λογικά θα περιμένω κάποιο sale κάτω από 20 ευρώ να το πάρω. Γενικά μπορεί να παίξω παιχνίδια από το θείο και αργότερα να τα αγοράσω σε τιμή που πιστεύω ότι αξίζει απλά για να στηρίξω τους developers. Αλλά 40 50 ευρώ αρνούμαι να δώσω για παιχνίδια.
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, firepc είπε και στο ps4 μονο σε digital βγηκε ΑΚριβως.
firepc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Heybro είπε Απλά θα ήθελα να είχα την επιλογή. Εφόσον οι τιμές είναι ίδιες με παλιότερα που έπερνες κάτι χειροπιαστό βρήκαν την ευκολία τώρα να δίνουν αέρα με τιμές όπως παλιότερα. Το hellblade δεν το έχω παίξει και όντως τώρα είδα δεν υπάρχει skroutz καθόλου λογικά θα περιμένω κάποιο sale κάτω από 20 ευρώ να το πάρω. Γενικά μπορεί να παίξω παιχνίδια από το θείο και αργότερα να τα αγοράσω σε τιμή που πιστεύω ότι αξίζει απλά για να στηρίξω τους developers. Αλλά 40 50 ευρώ αρνούμαι να δώσω για παιχνίδια. Μην το κανεις αυτο. Απλα περιμενε να πεσουν. Ετσι και αλλιως ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολλα games που δεν τα εχεις αγγιξει ακομα 1
Heybro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, firepc είπε Μην το κανεις αυτο. Απλα περιμενε να πεσουν. Ετσι και αλλιως ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολλα games που δεν τα εχεις αγγιξει ακομα Οτι έχω έχω αν κάτσω να ασχοληθώ θα παίξω αρκετές ώρες αλλά μπορεί και να έχω 1 2 μήνες χωρίς να αγγίξω κανένα παιχνίδι. Κυρίως τα παιχνίδια που πληρώνουμε τα λιώνουμε δεν έχει νόημα το ατελείωτο κατέβασμα και να παίζεις μισή ώρα και σβήσιμο. Απλά αν καίγομαι για κάποιο παιχνίδι και έχει 50 60 δεν γίνεται και αλλιώς. Γνωρίζω ότι δεν είναι σωστό όμως και το έχω ελλατωσει πολύ το κατέβασμα παιχνιδιών όταν αξίζει ένα παιχνίδι χαίρεσαι να δώσεις τα χρήματα σου να στηρίξεις τους developers. Για αυτό θέλω την επιλογή του physical.
hitman69 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μαλιστα... pure gameplay, εκρηξεις, texturing, shaders, shadows και και και.... http://www.metacritic.com/game/pc/crysis-2/critic-reviews Τα σαπακια τωρα τα παιζουμε... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από hitman69
hitman69 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 απλησιαστες γραφικαρες... Το ριχο gameplay και η μικρη διαρκεια το χαντακωσαν....κριμα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις