Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, firepc είπε

Σωστος. Βασικα για τα καλα/σοβαρα games, θελω και γω να τα παιρνω physical. Για κατι παπαριτσες του steam με 1 και 2 ευρω, μια χαρα βολευει το digital. Δλδ και physical να υπηρχαν αυτες οι παπαριτσες, παλι digital θα τις επαιρνα

Καπως ετσι ειδικά τα indie που δεν υπάρχουν καν σε κουτί το digital είναι μονόδρομος. Παιχνιδαρες όμως θες να τις έχεις κουτατες να τις χαίρεσαι στο γραφείο σου. Θέλω να πάρω το πρώτο dishonored και δεν υπάρχει πουθενά σε κουτί με DVD. Το 2 υπάρχει στον κοτσοβολο σε DVD. Θα περίμενα το αντίθετο και το θέλω πολύ το dishonored. 

4 λεπτά πριν, GjokerR είπε

Heybro, για το τελευταίο deus ex συγκεκριμένα κυκλοφορούσε μια έκδοση με steelbook 20 ευρώ 

Για αυτό δεν λες? 

Το τελευταίο εξάμηνο τουλάχιστον δεν έπαιξε κάτω από 46 ευρώ 20 ευρώ που έπαιξε και δεν το είδα? 

Επίσης για το human revolution πάλι δε  υπάρχει πουθενά μόνο κωδικό με άδειο κουτί 

Screenshot_20180205-205306.png

Screenshot_20180205-205129.png

Επεξ/σία από Heybro
  • Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Heybro είπε

Heybro, για το τελευταίο deus ex συγκεκριμένα κυκλοφορούσε μια έκδοση με steelbook 20 ευρώ 

Άν θυμάμαι καλά το είχε προσφορά πρίν κάνα δίμηνο τα ΜΜ

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fortenick είπε

Άν θυμάμαι καλά το είχε προσφορά πρίν κάνα δίμηνο τα ΜΜ

Δεν την είχα δει στο περίμενε τώρα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Heybro είπε

Οι collectors με τις τιμές που έχουν δεν γίνεται να κάνεις συλλογή.

Αμα θελεις συλλογη για να θυμασαι,αγορασε απο εξωτερικο φιγουρες ή αντιστοιχα αντικειμενα(μεχρι και poster στυλακι ξερω γω)

πχ για bioshock

https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20180205114023&SearchText=bioshock

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xbioshock.TRS0&_nkw=bioshock&_sacat=0

Η αλλιως αγορασε ψηφιακα και εκτυπωσε μονος σου το εξωφυλλο και αγορασε αδεια dvd και φτιαξε κουτατη εκδοση μονος σου.

Και εγω εχω κοψει το κουτατο παρα μονο σε ξεχωριστες περιπτωσεις τυπου Witcher,Blizzard games,rockstar ή limited τυπου Life is strange ή steelbook.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αμα θελεις συλλογη για να θυμασαι,αγορασε απο εξωτερικο φιγουρες ή αντιστοιχα αντικειμενα(μεχρι και poster στυλακι ξερω γω)

πχ για bioshock

https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20180205114023&SearchText=bioshock

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xbioshock.TRS0&_nkw=bioshock&_sacat=0

Η αλλιως αγορασε ψηφιακα και εκτυπωσε μονος σου το εξωφυλλο και αγορασε αδεια dvd και φτιαξε κουτατη εκδοση μονος σου.

Και εγω εχω κοψει το κουτατο παρα μονο σε ξεχωριστες περιπτωσεις τυπου Witcher,Blizzard games,rockstar ή limited τυπου Life is strange ή steelbook.

Ναι πολύ σωστος εδώ ειδικά για φιγούρες έχω στο πρόγραμμα να τσιμπήσω μερικές από αγαπημένα παιχνίδια σε λογικές τιμές πάντα. Για τα κουτιά είναι μανούρα η διαδικασία και εφόσον έχει ίδια τιμή κλειδί με physical πάντα θα προτιμαω το physical αρκεί να υπάρχει επιλογή δεν μου αρέσει να με κατευθύνουν αυτοί όπως θέλουν και όπως τους συμφέρει. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ναι πολύ σωστος εδώ ειδικά για φιγούρες έχω στο πρόγραμμα να τσιμπήσω μερικές από αγαπημένα παιχνίδια σε λογικές τιμές πάντα. Για τα κουτιά είναι μανούρα η διαδικασία και εφόσον έχει ίδια τιμή κλειδί με physical πάντα θα προτιμαω το physical αρκεί να υπάρχει επιλογή δεν μου αρέσει να με κατευθύνουν αυτοί όπως θέλουν και όπως τους συμφέρει. 

Δεν σε κατευθυνουν αυτοι οπως θελουν.Απλα ο κοσμος στο pc gaming εδω και χρονια εχει περασει στο ψηφιακο,γιαυτο το λογο και steam sales,humblebundle,κλειδαδικα κλπ ειναι που τραβανε ολο τον κοσμο.Επισης αρκετα παιχνιδια βγαινουν κατευθειαν ψηφιακα(βλεπε το προσφατο Hellblade)εκει τι θα κανεις?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Δεν σε κατευθυνουν αυτοι οπως θελουν.Απλα ο κοσμος στο pc gaming εδω και χρονια εχει περασει στο ψηφιακο,γιαυτο το λογο και steam sales,humblebundle,κλειδαδικα κλπ ειναι που τραβανε ολο τον κοσμο.Επισης αρκετα παιχνιδια βγαινουν κατευθειαν ψηφιακα(βλεπε το προσφατο Hellblade)εκει τι θα κανεις?

και στο ps4 μονο σε digital βγηκε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Απλά θα ήθελα να είχα την επιλογή. Εφόσον οι τιμές είναι ίδιες με παλιότερα που έπερνες κάτι χειροπιαστό βρήκαν την ευκολία τώρα να δίνουν αέρα με τιμές όπως παλιότερα. Το hellblade δεν το έχω παίξει και όντως τώρα είδα δεν υπάρχει skroutz καθόλου λογικά θα περιμένω κάποιο sale κάτω από 20 ευρώ να το πάρω. Γενικά μπορεί να παίξω παιχνίδια από το θείο και αργότερα να τα αγοράσω σε τιμή που πιστεύω ότι αξίζει απλά για να στηρίξω τους developers. Αλλά 40 50 ευρώ αρνούμαι να δώσω για παιχνίδια. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Heybro είπε

Απλά θα ήθελα να είχα την επιλογή. Εφόσον οι τιμές είναι ίδιες με παλιότερα που έπερνες κάτι χειροπιαστό βρήκαν την ευκολία τώρα να δίνουν αέρα με τιμές όπως παλιότερα. Το hellblade δεν το έχω παίξει και όντως τώρα είδα δεν υπάρχει skroutz καθόλου λογικά θα περιμένω κάποιο sale κάτω από 20 ευρώ να το πάρω. Γενικά μπορεί να παίξω παιχνίδια από το θείο και αργότερα να τα αγοράσω σε τιμή που πιστεύω ότι αξίζει απλά για να στηρίξω τους developers. Αλλά 40 50 ευρώ αρνούμαι να δώσω για παιχνίδια. 

Μην το κανεις αυτο. Απλα περιμενε να πεσουν. Ετσι και αλλιως ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολλα games που δεν τα εχεις αγγιξει ακομα :)

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, firepc είπε

Μην το κανεις αυτο. Απλα περιμενε να πεσουν. Ετσι και αλλιως ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολλα games που δεν τα εχεις αγγιξει ακομα :)

Οτι έχω έχω αν κάτσω να ασχοληθώ θα παίξω αρκετές ώρες αλλά μπορεί και να έχω 1 2 μήνες χωρίς να αγγίξω κανένα παιχνίδι. Κυρίως τα παιχνίδια που πληρώνουμε τα λιώνουμε δεν έχει νόημα το ατελείωτο κατέβασμα και να παίζεις μισή ώρα και σβήσιμο. Απλά αν καίγομαι για κάποιο παιχνίδι και έχει 50 60 δεν γίνεται και αλλιώς. Γνωρίζω ότι δεν είναι σωστό όμως και το έχω ελλατωσει πολύ το κατέβασμα παιχνιδιών όταν αξίζει ένα παιχνίδι χαίρεσαι να δώσεις τα χρήματα σου να στηρίξεις τους developers. Για αυτό θέλω την επιλογή του physical. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...