Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Crash Bandicoot N. Sane Trilogy may come to the PC in 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 59 λεπτά πριν, cpttony είπε Electronic Arts Ranks 5th on List of Most Hated Companies Και παρόλα αυτά πουλάει 7 μύρια copies... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Κάτσε να βγει και το BF WW2 να δεις τι θα γίνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Crash Bandicoot N. Sane Trilogy may come to the PC in 2018 Μου μοιαζει αδυνατο αλλα ελπιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν λειτουργεί έτσι η μπίζνα παιδια.. Η ΕΑ ειναι εκδοτικός γιγαντας και τα νουμερα αυτα ειναι λογικα αν αναλογιστει κανεις το μεγεθός της. Δεν μιλαμε αλλωστε για ενα χώρο που υπαρχουν πολλοι μεγαλοι παικτες για να της παρουν μεριδιο αγορας. Τα μικρα στουντιος χαροπαλευουν με κανα δυο προτζεκτς και αν καποιο δεν παει καλα πανε απατα και ή κλεινουν ή εξαγοραζονται.. Δειτε τι θα γινει με την CD Project Red αν δεν διαχειριστει π.χ σωστα τα οικονομικα της για να επιβιωσει εξ αρχης και δευτερον να αναπτυχθει. Οπως συνεβηκε π.χ με την Crytek που απο πλευρας τεχνογνωσιας οδηγούσε εξελιξεις αλλα προφανως σε επίπεδο διοικητικό ηταν για τα πανηγυρια.. Αυτές οι εταιρειες προυπαρχουν χρονια σαν την ΕΑ και την Ubi στον gaming χωρο (και σαν ολους τους κλασσικους κολοσσους σε καθε χωρο) , εχουν οικονομικο υποβαθρο και κυριως σε διοικητικο και οικονομικο επιπεδο εκαναν και κανουν πολυ καλη δουλεια, για αυτο και προφανως υπαρχουν ακομη. Το τι λεμε εμεις στα fora και αραια και που μαθαινεται και λιγο πιο πολυ οταν χοντραινει το πραγμα οπως με το SW BF II, λιγο ρολο παιζει. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε Δεν λειτουργεί έτσι η μπίζνα παιδια.. Η ΕΑ ειναι εκδοτικός γιγαντας και τα νουμερα αυτα ειναι λογικα αν αναλογιστει κανεις το μεγεθός της. Δεν μιλαμε αλλωστε για ενα χώρο που υπαρχουν πολλοι μεγαλοι παικτες για να της παρουν μεριδιο αγορας. Τα μικρα στουντιος χαροπαλευουν με κανα δυο προτζεκτς και αν καποιο δεν παει καλα πανε απατα και ή κλεινουν ή εξαγοραζονται.. Δειτε τι θα γινει με την CD Project Red αν δεν διαχειριστει π.χ σωστα τα οικονομικα της για να επιβιωσει εξ αρχης και δευτερον να αναπτυχθει. Οπως συνεβηκε π.χ με την Crytek που απο πλευρας τεχνογνωσιας οδηγούσε εξελιξεις αλλα προφανως σε επίπεδο διοικητικό ηταν για τα πανηγυρια.. Αυτές οι εταιρειες προυπαρχουν χρονια σαν την ΕΑ και την Ubi στον gaming χωρο (και σαν ολους τους κλασσικους κολοσσους σε καθε χωρο) , εχουν οικονομικο υποβαθρο και κυριως σε διοικητικο και οικονομικο επιπεδο εκαναν και κανουν πολυ καλη δουλεια, για αυτο και προφανως υπαρχουν ακομη. Το τι λεμε εμεις στα fora και αραια και που μαθαινεται και λιγο πιο πολυ οταν χοντραινει το πραγμα οπως με το SW BF II, λιγο ρολο παιζει. Κάπου είχα διαβάσει ότι της έσκασε 2 μύρια(;) ο σουλτάνος για να μην χρεοκοπήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Πολλα θα διαβάσεις λιγα πίστευε. Η ΕΑ για να πέσει εξω πρέπει να συμβούν αλλεπάλληλες οικονομικές ζημιες και με δεδομενη την επιτυχία καποιων franchise τιτλων της αυτο δυσκολα θα συμβεί. Ακόμη και αυτό που περιγράφεις επιβεβαιώνει αυτό που λεω. Οταν εχεις πλατες και δυνατούς μετόχους στο παιχνιδι τα πράγματα είναι αλλιώς ειδικά σε ολιγοπωλια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί πολλά παιχνίδια στα καταστήματα του skroutz έχουν κανονικά το κουτί του παιχνιδιού με ένα CD key μέσα? Έκανα παραγγελία 10 παιχνίδια σήμερα όλα σε κουτιά με DVD μέσα και θέλω καμιά 10αρια ακόμα και τα βρίσκω μόνο με CD key δεν έχουν CD μέσα. Όλα είναι ένα και ένα και τα θέλω για συλλογή να τα έχω στο ράφι να τα βλέπω να θυμάμαι τις στιγμές όταν τα έπαιζα. Εκεί πάει η δουλειά να περνεις ένα άδειο κουτί με έναν κωδικό? Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εδω και καιρο ισχυει αυτο.. Μονο special/collectors editions πλεον για καποια αλλιως δεν εχει νοημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Εδω και καιρο ισχυει αυτο.. Μονο special/collectors editions πλεον για καποια αλλιως δεν εχει νοημα.. Δεν μου αρέσει που παει όλη η δουλειά ρε γαμωτο. Για μένα έχει νόημα το κουτί εφόσον έχει μέσα κανονικά DVD αλλιώς σκέτο κλειδί περνω και από steam gog σε 5 λεπτά. Είπα να πάρω dishonored 1 2 bioshock 1 2 3 deus ex 1 2 και υπάρχουν μόνο σε steam uplay keys. Εγω που θέλω να τα έχω στη συλλογή μου τι πρέπει να κάνω? Η συλλογή στον υπολογιστή είναι κομπλέ αλλά άψυχο πράγμα το κουτί με το βιβλιαράκι του είναι άλλη φάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Physical copies τελειωνουν σιγα σιγα.. Την εποχη του cloud του γρηγορου ιντερνετ και των ψηφιακων βιβλιοθηκων εκει θελουν να το πανε.. Εαν θελεις κουτια δυστυχως πρεπει να πληρωνεις collectors αλλα ποσα τετοια να παρεις το χρονο; Στοιχιζουν μια περιουσια.. Αλλαζουν οι εποχες ευτυχως ή δυστυχως αναλογα τα γουστα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι κονσολες γινονται full digital και με online συνδρομη. Το physical μονο στο PC θα υπαρχει ακομα Παντως επειδη ψωνιζω physical, συνηθως εχουν δισκακια και φυσικα steam key. Καποιες φορες, οπως πχ στο the evil within 2 που πηρα προσφατα, ειχε μεσα μονο ενα dvd με τα πρωτα 7gb και τα υπολοιπα τα κατεβαζει απ το ιντερνετ Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από firepc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Οι collectors με τις τιμές που έχουν δεν γίνεται να κάνεις συλλογή. Εγώ θέλω να έχω το κουτάκι μου με το δισκάκι μέσα να τα βλέπω όποτε θέλω. Τα κλειδιά καλά αλλά σαν τιμές είναι ίδιες με τα δισκάκια δεν γλιτώνουμε κάτι. 7 λεπτά πριν, firepc είπε Οι κονσολες γινονται full digital και με online συνδρομη. Το physical μονο στο PC θα υπαρχει ακομα Παντως επειδη ψωνιζω physical, συνηθως εχουν δισκακια και φυσικα steam key. Καποιες φορες, οπως πχ στο the evil within 2 που πηρα προσφατα, ειχε μεσα μονο ενα dvd με τα πρωτα 7gb και τα υπολοιπα τα κατεβαζει απ το ιντερνετ Μα στα pc έχει νόημα το physical. Έχω το πρώτο splinter cell σε 3 CD αν θέλω το βάζω και το παίζω στις κονσόλες δεν έχει νόημα. Ελπίζω πάντως να μην εξαφανιστούν τελείως τα κουτιά με τα DVD. Τα κλειδιά είναι αέρας κοπανιστός τα κουτιά είναι κάτι χειροπιαστό άσχετα αν είναι το ίδιο ακριβώς παιχνίδι αλλά ικανοποίηση έχουμε όταν πιάνουμε στα χέρια μας το κουτί με το DVD βιβλιαράκι και άλλη να ανοίγουμε stream και απλά να τα βλέπουμε εκεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Heybro είπε Οι collectors με τις τιμές που έχουν δεν γίνεται να κάνεις συλλογή. Εγώ θέλω να έχω το κουτάκι μου με το δισκάκι μέσα να τα βλέπω όποτε θέλω. Τα κλειδιά καλά αλλά σαν τιμές είναι ίδιες με τα δισκάκια δεν γλιτώνουμε κάτι. Μα στα pc έχει νόημα το physical. Έχω το πρώτο splinter cell σε 3 CD αν θέλω το βάζω και το παίζω στις κονσόλες δεν έχει νόημα. Ελπίζω πάντως να μην εξαφανιστούν τελείως τα κουτιά με τα DVD. Τα κλειδιά είναι αέρας κοπανιστός τα κουτιά είναι κάτι χειροπιαστό άσχετα αν είναι το ίδιο ακριβώς παιχνίδι αλλά ικανοποίηση έχουμε όταν πιάνουμε στα χέρια μας το κουτί με το DVD βιβλιαράκι και άλλη να ανοίγουμε stream και απλά να τα βλέπουμε εκεί Σωστος. Βασικα για τα καλα/σοβαρα games, θελω και γω να τα παιρνω physical. Για κατι παπαριτσες του steam με 1 και 2 ευρω, μια χαρα βολευει το digital. Δλδ και physical να υπηρχαν αυτες οι παπαριτσες, παλι digital θα τις επαιρνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Heybro, για το τελευταίο deus ex συγκεκριμένα κυκλοφορούσε μια έκδοση με steelbook 20 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις