Προς το περιεχόμενο

PC Gaming (Συζήτηση)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα δεν ισχυει 100% αυτο που λες. Η δημοφιλεστερη καρτα αυτη την στιγμη η 1060,μονο αδυναμη δεν την λες,ειδικα για 1080p που παιζουν οι περισσοτεροι(εστω και για 144hz με υποχωρησεις)

http://store.steampowered.com/hwsurvey/

Απλα ο περισσοτερος κοσμος βολευεται στα online παιχνιδια και single player μονο σε εκπτωσεις αγοραζει. Δηλαδη ακομα και με τις χαμηλες τιμες απο τα κλειδαδικα παλι τα νουμερα ειναι τραγικα χαμηλα. Και μακαρι βασικα να παιζανε ολοι Overwatch που ειναι και πιο προσφατο παιχνιδι. Εδω βλεπεις και εχουν τοσο πολυ κοσμο ακομα κατι Left 4 Dead 2,Skyrim,team fortress 2 και παει λεγοντας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ ξέρω ότι το 1000αρικάκι για iPhone το σκάνε ''εύκολα'' ενώ για PC ζορίζονται να δώσουν ακόμα και 4 πράσινα. Τώρα τι μου λες εσύ..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εγώ ξέρω ότι το 1000αρικάκι για iPhone το σκάνε ''εύκολα'' ενώ για PC ζορίζονται να δώσουν ακόμα και 4 πράσινα. Τώρα τι μου λες εσύ..

Ναι ζοριζονται γιατι δεν αγοραζουν παιχνιδια ειναι πολυ απλο. Λες ενας ο οποιος θα αγορασει 10-15καινουργια παιχνιδια το χρονο να το σκεφτεται αν θα αναβαθμισει σε καρτα γραφικων ή επεξεργαστη?

Επισης πολλοι δεν καθονται και πολυ για να παιξουν στον υπολογιστη παιχνιδια,παρα μονο τα online με....παρεα ή φυσικα αρκετοι τιμανε τα ''δωρεαν απο το Θειο''παιχνιδια και αρα δεν φαινονται στο steam.Και εδω στα διαφορα forum ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν ακριβα συστηματα μεν αλλα τα περισσοτερα παιχνιδια μονο απο το θειο τα παιζουν τα χουμε ξαναπει και πιο παλια

Αυτα ειναι βεβαια πραγματα που οι εταιρειες τα σκεφτονται αν ειναι να ριξουν χοντρο χρημα και μονο αν ειναι σιγουρες επενδυουν οπως η Blizzard με τα παιχνιδια της και προσπαθει σιγα σιγα και η MS.

Ακομα και τα περισσοτερα reviews των παιχνιδιων(ολως τυχαιως)γινονται για τις εκδοσεις τους στις κονσολες που ειναι οι πιο απροβληματιστες.

Στα κινητα ειναι ο πρωτος χρονος που βαλανε Ultrawide οθονες και ηδη στο περισσοτερο περιεχομενο υπαρχει τεραστια υποστηριξη.Στο pc που οι ultrawide υπαρχουν εδω και χρονια,δεν δουλευουν στα περισσοτερα πραγματα πληρως,αλλα πρεπει να ψαχνεις fix για το καθενα.

Επεξ/σία από Fulgore

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Με το καλό PC δεν ρίχνεις γκόμενα. ;)

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Ενώ με το iPhone θα ρίξεις..Ειδικά αν μιλάμε γι' αυτούς που λέω εγώ που δεν έχουν σχεδόν ποτέ κάρτα :-)

Για αυτές που λέω εγώ, και κάρτα να μην έχεις μόλις δουν το Iphone επάνω στο τραπέζι, έχεις ανέβει στην υπόληψη τους. Στις μέρες μας μετράει το "φαίνεσθαι" και όχι το "είναι".

4 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Με το καλό PC δεν ρίχνεις γκόμενα. ;)

Εμένα πάντως φίλος μου έχει πει σε κορασιο, πάμε σπίτι να σου δείξω την υδροψυξη;Ε και πήγαν! ^_^

Και υδροψυξη δεν είχε, αλλά δε βαριέσαι, δουλίτσα έγινε. Το θυμάμαι και γελάω.

Οπότε τώρα τί κάνουμε?

Αγοράζουμε το Monster Hunter World στο PS4 Pro, με out of the box HDR υποστήριξη, αλλά μάπα framerate ή

περιμένουμε μέχρι το τέλος του 2018 να βγεί η έκδοση στο PC, με ότι ναναι HDR αποτελέσματα (damn you Nvidia and Windows 10) και να παίξουμε rock solid 60fps σε ότι ανάλυση θέλουμε?

Για το broken HDR ευθύνεται η M$ μόνο. Τα παιδιά δεν έχουν ιδέα, αντί να φτιάξουν ένα λειτουργικό που να είναι εντάξει για gaming, κάθε φορά χαλάνε κάτι. Στην FCU(1709) θα ακούσεις γκρίνια για stuttering και broken HDR. Να δούμε τι θα φτιάξουν και τι θα χαλάσουν στην 1803..

54 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Για το broken HDR ευθύνεται η M$ μόνο. Τα παιδιά δεν έχουν ιδέα, αντί να φτιάξουν ένα λειτουργικό που να είναι εντάξει για gaming, κάθε φορά χαλάνε κάτι. Στην FCU(1709) θα ακούσεις γκρίνια για stuttering και broken HDR. Να δούμε τι θα φτιάξουν και τι θα χαλάσουν στην 1803..

Πάντα έτσι συμβαίνει. You fix a bug and another bug is created.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως σιγουρα ειναι και θεμα κατασκευαστη. Στο Origins και στο ME:Andromeda οι υλοποιησεις εχουν θεματα, στο Battlefront II δουλευει κανονικοτατα το HDR και μαλιστα οταν το ενεργοποιεις in game ειναι το μονο που ανοιγει το HDR απο το windows panel μονο του και με ενημερωνει οτι μπηκε σε HDR mode η TV αυτοματα χωρις καν να χρειαστει restart ή exit game η engine.. 

Και οταν λεω δουλευει οχι απλα ανοιγει για την μοστρα κανει δουλεια φαινεται η διαφορα.. Υποτυπωδης αναλογικα με το τι θα πρεπει να κανει αλλα φαινεται στον φωτισμο.. 

Επειδη εχω δει και HDR στο PS4 (Horizon Zero) ειμαστε ακομη σε νηπιακο σταδιο υλοποιησης οι διαφορες δεν ειναι τοσο μεγαλες ωστε να μας απασχολει τοσο αυτο. Εδω καλα καλα δεν υπαρχουν μονιτορ στην αγορα σε επαρκη μοντελα υποστηριξης.

Αρα σιγουρα ειναι και θεμα κατασκευαστη αλλιως δεν εξηγειται γιατι η EA(Dice) εχει βρει λυση και δουλευει εστω και ετσι , παρα τα αρχικα προβληματα με stuttering και δυσκολια απενεργοποιησης που διαβαζα. Εμενα δουλευει μια χαρα τωρα  

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

Το HDR ήταν πολύ καλο στο Uncharted 4 imo, χωρίς αυτό φαινόταν πολύ washed out. Επίσης FYI στις περισσότερες χώρες τα "net cafe" είναι net cafe, δηλαδή ένα υποτυπώδες rig για internet και όχι για gaming.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το HDR ήταν πολύ καλο στο Uncharted 4 imo, χωρίς αυτό φαινόταν πολύ washed out. Επίσης FYI στις περισσότερες χώρες τα "net cafe" είναι net cafe, δηλαδή ένα υποτυπώδες rig για internet και όχι για gaming.

Εμενα παλι επειδη το εχω δει μου φανηκε πολυ μετρια που θυμιζε πιο πολυ tone mapped υλοποιηση παρα πραγματικο HDR.. Κανενα παιχνιδι δεν εχω δει που να πω wow αυτο θυμιζει πραγματικο HDR..Ειμαι σιγουρος οτι με τον καιρο θα βγουν πολλα και καλα αλλα προς το παρον δεν εχω δει κατι που να μου εχει τραβηξει το ενδιαφερον. That said εννοειται προτιμω να βλεπω HDR on στο BF II ας πουμε απο off.. Ειναι πιο εντονο το δυναμικο ευρος..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι φευγει  αλλα αυτο το κανεις και με tone mapping και ρυθμιση του contrast και του luminosity πλεον χωρις καν sweet fx με το νεο παιχνιδακι της nvidia..Εχω φτιαξει ενα προφιλ για το Origins που ειναι η μερα με την νυχτα με το default profile (αλλα μου πετσοκοβει και καμια 10αρια fps).. Στην πραγματικοτητα το HDR δεν εχει αυτο το αποτελεσμα στην οθονη απο την προσωπικη μου εμπειρια, το δυναμικο ευρος οταν πραγματικα το δεις θα το καταλαβεις στο παιχνιδι..

Θεμα χρονου ειναι φυσικα θα βγουν και παιχνιδια που θα κανουν τρομερη διαφορα σε HDR.

p.s Ειναι ακομη λιγο αιολη η κατασταση και παρα πολυ μεγαλο ρολο παιζει και το HDR μονιτορ/TV που εχει καποιος και δεν μιλαω μονο για τα specs του, μιλαω για τις ρυθμισεις του προφιλ της τηλεορασης που ειναι εξισου σημαντικοτατες..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...