Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μετριο οπτικα και το gears 4 μαλιστα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Εντάξει αν είσαι console hater θα βρεις πολλά να πεις..Εδώ είπε μέτριο το Horizon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Εδώ εγω σκέφτομαι αν πρεπει να παρω Ps4 μονο για τα exclusive και να παρατησω το PC και να το εχω μονο για κανα Multiplayer και αν βγει ποτε κανα exclusive. Ποιος νοιαζεται για τα γραφικα όταν υπαρχουν τετοια παιχνίδια σαν το Uncharted,Last of Us,Horizon και ποσα που εχουμε δει και περιμενουμε να βγουν...Το βλεπω το ps4 slim μεσα στην ανοιξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Αξίζει το PS4 για τις αποκλειστικότητες, του One βγαίνουν και στο PC οπότε αν έχεις καλό PC δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με Xbox. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αξίζει το PS4 για τις αποκλειστικότητες, του One βγαίνουν και στο PC οπότε αν έχεις καλό PC δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με Xbox. Γενικα οπως ειπες για ολα τα multiplatform ενα pc κανει την δουλεια καλυτερα παντα, ε περνεις και ενα ps4/pro για τις αποκλειστικοτητες και καθαρισες. Η αληθεια ειναι οτι αν εχω την δυνατοτητα να παιξω ενα παιχνιδι στο pc ή στην κονσολα 9/10 φορες θα προτιμησω την εκδοση για το pc για ευνοητους λογους.. Φαντασου τωρα να βλεπαμε το horizon στο pc σε 4κ με nvidia gimmicks εξτρα και φουλ ελεγχο σε φιλτρα.. Εδω το βλεπεις στο ps4 pro και εντυπωσιαζεσαι με το ποσο καλη δουλεια εχει γινει σε ολους τους τομεις.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Αξίζει το PS4 για τις αποκλειστικότητες, του One βγαίνουν και στο PC οπότε αν έχεις καλό PC δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με Xbox. του one ποιες αποκλειστικοτητες?περα απο ενα ραλακι και ενα ρανενγκαν???τριζουν τα κοκαλα του reach του alan wake και του Lost odyssey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε του one ποιες αποκλειστικοτητες?περα απο ενα ραλακι και ενα ρανενγκαν???τριζουν τα κοκαλα του reach του alan wake και του Lost odyssey Forza Gears of War Halo(τα επομενα θα βγουν και στο pc) cuphead Sea of thieves Killer Instict 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Forza Gears of War Halo(τα επομενα θα βγουν και στο pc) cuphead Sea of thieves Killer Instict αυτο λεω και εγω αστα να πανε ,καυαθλιψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε αυτο λεω και εγω αστα να πανε ,καυαθλιψη Δεν καταλαβαινω τι εννοεις.Τα παραπανω που ανεφερα ειναι απο τα πιο γνωστα παιχνιδια αλλιως θα μπορουσα να αναφερω Quantum Break,Recore,Ryse και καποια αλλα που ειναι λιγοτερο γνωστα και δημοφιλη. Καταθλιψη που στο pc εχουμε πλεον 2 απο τα καλυτερα ραλακια της αγορας(Forza motorsport/horizon),1 απο τα καλυτερα 3rd person cover shooter(gears of war),μαζι με οτι αλλο θα βγει στο μελλον απο το πουθενα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Κατάθλιψη σε πιάνει όταν σκέφτεσαι ότι οι κονσόλες κρατάνε πίσω τα PC όσον αφορά τα γραφικά στα παιχνίδια, οι λόγοι είναι γνωστοί. Κατά τα άλλα, υπάρχει τεράστια πληθώρα παιχνιδιών στο PC (ειδικά στρατηγικής που παίζω εγώ) που πραγματικά δεν θα έπρεπε να δίνει κάποιος δεκάρα για τις κονσόλες. Ποτέ μου δεν είχα κονσόλα (αν εξαιρέσεις το GameBoy) και ούτε σκοπεύω να αποκτήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Κατάθλιψη σε πιάνει όταν σκέφτεσαι ότι οι κονσόλες κρατάνε πίσω τα PC όσον αφορά τα γραφικά στα παιχνίδια, οι λόγοι είναι γνωστοί. Κατά τα άλλα, υπάρχει τεράστια πληθώρα παιχνιδιών στο PC (ειδικά στρατηγικής που παίζω εγώ) που πραγματικά δεν θα έπρεπε να δίνει κάποιος δεκάρα για τις κονσόλες. Ποτέ μου δεν είχα κονσόλα (αν εξαιρέσεις το GameBoy) και ούτε σκοπεύω να αποκτήσω. Δυστηχως αγαπητε αυτα πανε καθαρα με βαση που πεφτουν τα παραπανω φραγκα απο πλευρας κοσμου.Εταιρειες που ξερουν οτι θα εχουν αναλογα εσοδα απο το pc οπως πχ rockstar,blizzard και μερικα της MS βλεπεις οτι πεφτει δουλεια κυριως στο θεμα της υποστηριξης με patch ή και στο κομματι του online(overwatch πχ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 54 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Κατάθλιψη σε πιάνει όταν σκέφτεσαι ότι οι κονσόλες κρατάνε πίσω τα PC όσον αφορά τα γραφικά στα παιχνίδια, οι λόγοι είναι γνωστοί. τώρα σε κρατάνε και οι miners οπότε διπλό χτύπημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ότι και να λέτε το detail που έχει στα graphs το Uncharted δεν συγκρίνετε με κανένα PC τίτλο imho. Εδώ έχει physics ο καναπές τι να λέμε τώρα...Όταν βγει το Witchfire ή το Metro τα ξανά λέμε αν και με το που βγει το TLOU 2 θα τα πατήσει όλα, physics στο χώμα από το βάρος της μπότας, η ND είναι αλλου. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μπα δεν θα φτάνει το PCars 2 στο PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 CI Games completely removes Denuvo from Sniper: Ghost Warrior 3, does not improve performance at all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις