Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Είναι ξεχωριστή είδηση αυτό με το Gears of War απλά το insomnia το πρόσθεσε στο ίδιο post. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 @ilos Ta mh παντα τοσο τρεχανε ειδικα στα 3ds δε το βρισκω παραξενο, και ειμαι σιγουρος θα πατωσει στους υπολογιστες γτ δεν ειναι το κοινο του εκει αλλα ειναι 100% κονσολαδικο παιχνιδι, μακαρι να φτιαξουνε αξιολογη μεταφορα στο pc αλλα πολυ αμφιβαλλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ αν βγει normal port στο pc θα το τσιμπήσω πάντως και όχι στο ps4. Η capcom σε σχέση με τους άλλους Ιάπωνες έχει υποφερτά port συνήθως. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 μακαρι στο ξαναλεω αλλα απο αποψη κοσμου σιγουρα καλυτερα στο ps4 imho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το σκέτο Denuvo δεν μας πειράζει. Οι *** της Ubisoft μας πειράζουν Καθε χρονο τα ιδια για Ubisoft και ΕΑ και καθε χρονο παλι ολοι τρεχουν να αγορασουν τα παιχνιδια των εν λογω εταιρειων day one. Κατα τα αλλα ειπαμε ''vote with your wallet''και στην πραξη δεν το κανει σχεδον κανεις 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Καλά εγώ έχω 8700Κ, συνεπώς χέστηκα. Αν μ' αρέσει το παιχνίδι θα το πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά εγώ έχω 8700Κ, συνεπώς χέστηκα. Αν μ' αρέσει το παιχνίδι θα το πάρω. Δικαιωμα σου αλλα το σωστο είναι αυτό που λέει ο Fulgore, vote with your wallet. Κι εγω αν ημουν η ubisoft και εβλεπα ικανοποιητικες πωλησεις day one σιγα μην αλλαζα τίποτα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά εγώ έχω 8700Κ, συνεπώς χέστηκα. Αν μ' αρέσει το παιχνίδι θα το πάρω. Δεν μιλαμε για το θεμα αν θα σου κοβει αποδοση ή οχι απο το συστημα σου. Μιλαμε για την λογικη σε δηλωσεις που γινονται συγκεκριμενα σε forums που με καθε αφορμη σε νεα γυρω απο συγκεκριμενες εταιρειες πεφτει συνεχεια κραξιμο τις οποιες ομως αρκετοι(αν οχι οι περισσοτεροι,αλλα οχι ολοι βεβαια)που τις κραζουν τρεχουν μετα να αγορασουν τα παιχνιδια τους. Προφανως και το αν θα αγορασει ενας ενα παιχνιδι(και ποτε)ειναι καθαρα δικαιωμα του αλλα, το προβλημα παντα ειναι οταν γινονται καποιες σχετικες δηλωσεις,οπως βλεπαμε πιο παλια του τυπου -Μην κανετε ποτε pre orders- -Μην αγοραζετε παιχνιδια απο την Χ εταιρεια(ubisoft,square enix,activision,EA,Capcom,Konami) Να αναφερω την περιβοητη σειρα Battlefield?Να αναφερω την αλλη γνωστη σειρα call of duty? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 In other news.. Report: Premium PC segment saw the greatest growth in December 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το top 10 στο απο πανω αρθρο επιβεβαιωνει αυτα που ανεφερα παραπανω. Ολως τυχαιως το top 10 των παιχνιδιων στο Pc αφορουν κυριως online παιχνιδια,οπως φαινεται και απο τον μηνα Οκτωβριο http://www.dsogaming.com/news/destiny-2-solid-pc-release-single-player-games-still-legs/ Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkog Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Ετοιμάστε πορτοφόλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, jimkog είπε Ετοιμάστε πορτοφόλια Μονιμως σχεδον οι ιδιες εκπτωσεις ειναι. Αν εχει βάλει κάποιος κάτι στο ματι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, jimkog είπε Ετοιμάστε πορτοφόλια Καποτε οντως οταν διαβαζαμε steam sales ειμασταν σε φαση,rip wallets.Απο αυτη την γενια ομως(περιπου απο το 2013-2014 και μετα δηλαδη)πλεον μονο τα κλειδαδικα κανουν δουλεια και τα οποια bundles. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 3 hours ago, Fulgore said: Δεν μιλαμε για το θεμα αν θα σου κοβει αποδοση ή οχι απο το συστημα σου. Μιλαμε για την λογικη σε δηλωσεις που γινονται συγκεκριμενα σε forums που με καθε αφορμη σε νεα γυρω απο συγκεκριμενες εταιρειες πεφτει συνεχεια κραξιμο τις οποιες ομως αρκετοι(αν οχι οι περισσοτεροι,αλλα οχι ολοι βεβαια)που τις κραζουν τρεχουν μετα να αγορασουν τα παιχνιδια τους. Προφανως και το αν θα αγορασει ενας ενα παιχνιδι(και ποτε)ειναι καθαρα δικαιωμα του αλλα, το προβλημα παντα ειναι οταν γινονται καποιες σχετικες δηλωσεις,οπως βλεπαμε πιο παλια του τυπου -Μην κανετε ποτε pre orders- -Μην αγοραζετε παιχνιδια απο την Χ εταιρεια(ubisoft,square enix,activision,EA,Capcom,Konami) Να αναφερω την περιβοητη σειρα Battlefield?Να αναφερω την αλλη γνωστη σειρα call of duty? Pre-orders προσωπικά κάνω μόνο σε σίγουρα και αυτά είναι είτε παιχνίδι της CDPR, είτε παιχνίδι της Naughty Dog, είτε παιχνίδι της Santa Monica(Έτσι 3 παραδείγματα). Γενικά σε τέτοιας εταιρείας παιχνίδι που κατά 99% θα είναι αυτό που περιμένεις και έχεις και 1% πιθανότητα να πέσεις έξω. Κατά τα άλλα η EA έφαγε κράξιμο με τις τακτικές στο Battlefront 2 και τελικά έβαλε μυαλό και απέσυρα τα αρχικά σχέδια. Μένει να δούμε αν θα τα επαναφέρει στο προσκήνιο τώρα που επανήλθαν οι μετοχές της σε καλά επίπεδα. Επίσης, είναι κρίμα να μπαίνει το Battlefield στην ίδια κατηγορία με τα CoD. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Και εγω ετσι ελεγα οταν εκανα pre-order το Destiny της Bungie 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις