Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ένα ακόμα behind the scenes του Beyond Good and Evil 2 που όσο περνάει ο καιρός μου δίνει την εντύπωση ότι θα μοιάζει περισσότερο με GTA παρά με το αυθεντικό παιχνίδι. Βασικά δεν έχω καταλάβει αν έχει και κάποια σχέση με το πρώτο BGE.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω ένα πρόβλημα αλλά δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή συζήτηση. Αγόρασα το cod black ops iii και μετά από ώρες εγκατάστασης είπα να μπω λίγο να παίξω άλλα το πρόβλημα είναι πως για κάποιο λόγο έχω fps drops είτε τα έχω όλα high είτε τα έχω όλα low χωρίς κανένα λόγο μήπως ξέρετε τι παίζει με αυτό??? :)

specs:

fx 6300

8gb ram

1050 ti

Δημοσ.

καλησπερα παιδια δεν ξερω αν πρεπει να το αναφερω εδω.εχω ενα game στο steam το οποιο εχω αγορασει στο λογαριασμο μου αλλα δεν το εχω κατεβασει μπορω να το δωσω καπως ή πρεπει να δωσω ολο το account μου?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας !!!

Εν'όψει γιορτών , σκέφτομαι να αξιοποιήσω όσο μπορώ ένα κομμάτι του ελεύθερου χρόνου που μου απομένει στο pc gaming. Όμως , λόγω του χρονικού διαστήματος που διανύουμε έχουμε και τα... δώρα προς συγγενείς και φίλους , και θα ήθελα να κάνω έξυπνη αγορά.

Έτσι σκέφτομαι να αγοράσω από ελληνικά καταστήματα σε μορφή CD Box τα εξής παιχνίδια :

The Evil Within 2

MGSV Phantom Pain

RE 7 Biohazard

Πλέον συμφέρει στις περισσότερες περιστάσεις η αγορά από κλειδάδικα . Πάρα το γεγονός αυτό εμείς θα πάμε κόντρα στην νέα αυτή συνήθεια. To πρόβλημα ίσως που αντιμετωπίζουμε είναι το εξής.  Το/α CD των συγκεκριμένων παιγνίων άμα αγορασθούν box θα περιέχει/ουν όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού για κατέβασμα + κωδικό ενεργοποίησης ή μόνο το κωδικό ενεργοποίησης και δίσκο/ακια με περιεχόμενο τελείως αδιάφορο (όπως addons , τραγούδια , dlc) και αναγκαστικό κατέβασμα από Steam?

Αν γνωρίζει κανείς για τα 3 αυτά παιχνιδάκια ας με φωτίσει , ώστε να ξέρω τι θα αποκλείσω και όχι και για να διευκολυνθεί βεβαίως η τσέπη μας.

Ανανέωση : είναι γνωστό πια τώρα ότι όλα τα παιχνίδια ενεργοποιούνται στο Steam.

Δεν αξιζει αγαπητε.Για το MGS V μπορω να σου πω σιγουρα οτι θελει download ανεξαρτητως απο που το αγορασεις.

Και εγω συμφωνω με το παραπανω.Ειναι ξενερα πλεον στα περισσοτερα κουτατα παιχνιδια να σου εχει μεσα ενα δισκακι ολο και ολο και τιποτα αλλο.Αν θες να τιμησεις κουτατη εκδοση να παρεις μια που να αξιζει οπως του GTA V,witcher 3,καποιο παιχνιδι της blizzard ή στην χειροτερη ενα steelbook.

Συμφωνώ... Witcher 3 και από εμένα.

Iδέες για casual παιχνιδια "καναπε",να παιζω ξαπλα με χειριστήριο στον projectorα?

Αν εχουν και local co op,ακομα καλύτερα.

Επίσης,επειδή ειναι μεσω steam link,έχει ενα απειροελάχιστο delay,οποτε platform που θελουν εξαιρετικο timing ,απορριπτονται δυστυχώς.

Witcher 3 παίζεται στον καναπέ. 

Duck Game, ολα τα λεφτα, πολυ κλαμα το παιχνιδι. Μετα SpeedRunners ευχαριστο παιχνιδακι. Broforce αλα Metal Slug φαση. Και φυσικα τα 2 παραπανω που αναφερει ο Greygore. Ολα παιχνιδια που "χαλανε" φιλιες.  :P

Πραγματικά όλα τα λεφτά το Duck Game.

Κάνε με add αν θες να παίξουμε καμιά μέρα

steamcommunity.com/profiles/76561197994604944/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...