panoc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό το παιχνίδι πραγματικά δείχνει τι μπορείς να καταφέρεις σε low-end hardware άμα έχεις εξαιρετικό art direction: Βοηθάει και το downsampling από το PC βεβαια Το προβλημα στο τομεα των γωραφικων ειναι τα λιγα και χαμηξλης αναλυσης textures τα οποια ακριβως επειδη ειναι λιγα επαναλαμβανονται. Εκτος απο BotW FPS++ τι αλλο graphic pack εχεις φορτωσει ? επισης, απαξ και φορεσεις σε οποιοδηποτε παιχνιδι μια precompiled cache οποιοδηποτε lag-κολλημα-stutter εξαφανιζεται. YΓ. Τουλαψιστο το BotW παιζει καλυτερα χωρις το HT και μαλλιστα οριζοντας να τρεχει μονο στους φυσικους πυρηνες...
NickTG Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ξέχασες τα 30fps Καλά ναι. Οτιδήποτε κάτω από 100+ fps δεν παίζεται. Το 18 θα ρθει το Biomutant που ειναι zelda killer και ετσι θα το ξεχασουν Αυτό εννοείται. Όπως έχουν ξεχαστεί όλα της σειράς άλλωστε. 3
Spartan117 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 ^ Μας τρολαρεις ρε άτιμε Την γνώμη μου για το "PCMR" την έχω εκφράσει ουκ ολίγες φορες πάντως, εγώ παίζω καλά games, τώρα το ότι με βολεύει στο PC είναι αλήθεια αλλα αν είναι και κάπου αλλου δεν έχω θέμα Εκτος απο BotW FPS++ τι αλλο graphic pack εχεις φορτωσει ? 4k + High res shadows, και βάζω και 16xAF απο driver.
panoc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 ^ Μας τρολαρεις ρε άτιμε Την γνώμη μου για το "PCMR" την έχω εκφράσει ουκ ολίγες φορες πάντως, εγώ παίζω καλά games, τώρα το ότι με βολεύει στο PC είναι αλήθεια αλλα αν είναι και κάπου αλλου δεν έχω θέμα 4k + High res shadows, και βάζω και 16xAF απο driver. Δοκιμασε και το BreathOfTheWild_Contrasty βελτιωνει λιγο τα πραγματα. Καλά ναι. Οτιδήποτε κάτω από 100+ fps δεν παίζεται. Περα απο τη τρολια τουλαχιστο εγω το πρωτο πραγμα που ειπα (κατ΄ιδιαν) στον spartan ειναι πως φευγουν τα 30fps, οσο καθομαι στην οθονη του υπολογιστη απλα δε τη παλευω. Οταν το εβαλα στη τηλεοραση (1080p) ομως, μα το Τουατις, ηταν τοσο smooth που δε καταλαβαινα εαν επαιζα με 30 ή 60 fps (και στη τηλεοραση τρεχει σε εναν 3570K@4 + 1050ti). Εκατσα στη τηλεοραση να παιξω παιχνιδι μετα απο τουλαχιστον 15 χρονια
firepc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 με ποσα fps μπορει να παιξει το zelda τωρα στο pc max?
panoc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκιμασε και το BreathOfTheWild_Contrasty βελτιωνει λιγο τα πραγματα. Χωρις Contrasty Με Contrasty με ποσα fps μπορει να παιξει το zelda τωρα στο pc max? Στο συστημα της υπογραφης 45-60 (δεν νομιζω οτι υπαρχει τροπος για πανω απο 60), με τη 1080 ή ακομα και τη 1050ti απλα να κοιμουνται. Ολη τη δουλεια τη κανει ο επεξεργαστης.
Spartan117 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Με το dualshock 4 πάντως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το sixaxis για τα motion controls που έχει το παιχνίδι σε κάποια shrines.
john2gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αγόρασα και ένα χωράφι, χαχαχαχαχαχαχα Κι ένα video με σωστή οδήγηση Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2017 από john2gr 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Το νέο IP της SE που μάλλον θα είναι PS4 exclusive. 1
Anuminas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Το νέο IP της SE που μάλλον θα είναι PS4 exclusive. http://store.steampowered.com/app/714370/LEFT_ALIVE/ ενταξει δεν ηταν τοσο ανοητοι να αφήσουν απ'έξω αγορά 150.000.000 χρηστών 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι ότι περιμένω τίποτα από SE αλλα μονο ο character designer του MGS φτάνει για να μου προκαλέσει κάποιο ενδιαφέρον, παρόλα αυτά όσο και να μου αρέσει το art το copy-paste είναι απίστευτα φανερό και tbh kinda lazy από την στιγμή που δεν έχει καμια σχέση με MGS. Χαλαρά η γλοιώδης Konami τους πάει δικαστήρια 1
Tobajara Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Χαχα, το design ήταν το πρώτο που πρόσεξα και έψαχνα να βρω πού γράφει "Konami" στο post και το trailer Δυστυχώς η Square Enix έχει καταστρέψει τα εξαιρετικά παιχνίδια και franchises που η ίδια έφτιαξε ή ανέστησε και δεν ξέρω τι να περιμένω, μάλλον κάποια αναίσχυντη αρπαχτή. 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ian Bell on EA and Need for Speed: Shift 3: “They tried to f*ck us over, we have no respect for them”
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Φτιάξτε ξεχωριστό νήμα ρε τεμπέληδες.. https://www.youtube.com/watch?v=IC9Ay_-UCow 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις