JohnVani18 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ποιός θέλει FarCry-RDR crossover; Στην Άγρια Δύση το Far Cry 5; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ωχ ωχ ωχ...αυτο λεω μονο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ποιός θέλει FarCry-RDR crossover; Στην Άγρια Δύση το Far Cry 5; Άμα παίρνεις το ρολο του ινδιάνου την εποχή του American Indian War τότε ίσως να λέει, οτιδήποτε άλλο δεν νομίζω ότι κολλάει. Τουλάχιστον το team του FC προσπαθεί για κάτι διαφορετικό άσχετα που καταλήγει μέτριο στην καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Προσπαθεί χωρίς να αλλάξει τα mechanics όμως και βγαίνει ένα copy-paste των FC3/4 σε άλλη εποχή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ετσι ubisoft εκει λιωσε στα far cry και στα AC... Δεν περιμενα τιποτα καλυτερο απο αυτην. Ειναι και το red dead redemption που βγαινει φετος σου λενε να η ευκαιρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δεν κλάνουν μια μπροστά στην Rockstar, το λάκκο τους σκάβουν ειδικά άμα φαντάζονται κοντινό release με το RDR2, και τα νέα ip τους imho ήταν πιο μούφα από τα παλιά series. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Splinter Cell σαν το Blacklist πρέπει να βγάλουν.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Yap το Blacklist ήταν καλο, λίγο πιο action από όσο θα το προτιμούσα αλλα good nonetheless. Εγώ θα προτιμούσα κάνα Prince of Persia ή κανένα R6 σαν το Raven Shield. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Brothers in Arms Αφού λέτε όλοι ας πω και εγώ . Πέρα από την πλάκα, ένα καλό SC δεν θα ήταν κακό. Μια 5ετία απέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 BIA χωρίς Gearbox?! Είσαι σίγουρος?! Great game btw. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 το λάκκο τους σκάβουν ειδικά άμα φαντάζονται κοντινό release με το RDR2, και τα νέα ip τους imho ήταν πιο μούφα από τα παλιά series. Εγω παντως βλεπω οτι εδω το μετριο Wildlands και εσκισε απο πωλησεις http://www.vgchartz.com/yearly/2017/Global/ και το For Honor επισης τα εχει παει αρκετα καλα Και το Watch Dogs 2 τα πηγε αρκετα καλα ειδικα αν σκεφτουμε οτι μιλαμε για απλο sequel παιχνιδιου που εφαγε παρα πολλη αρνητικη κριτικη οταν βγηκε(για το αρχικο δηλαδη). Γενικα δεν χρειαζεται να εχει αντικειμενικα καλο παιχνιδι η Ubisoft, ξερει να τα σπρωχνει καταλληλα. Με ρωτησες σε αλλο θεμα για το πως τα βγαζει καποιος περα με σχετικα λιγα χρηματα. Ριχνοντας πραγματικο ακυρο σε Ubisoft/EA και Activision ειναι μια παρα πολυ καλη αρχη. Νεα Ip χρειαζομαστε αγαπητε. Νεοτερες και πιο φρεσκιες ιδεες απο τα ιδια και τα ιδια που πλασαρουν στον κοσμο οι γνωστες εταιρειες. Μετρον αριστον και για τα sequel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 BIA χωρίς Gearbox?! Είσαι σίγουρος?! Great game btw. Σωστό, είχα ξεχάσει ότι ήταν η gearbox ο developer. Νεα Ip χρειαζομαστε αγαπητε. Νεοτερες και πιο φρεσκιες ιδεες απο τα ιδια και τα ιδια που πλασαρουν στον κοσμο οι γνωστες εταιρειες. Και αυτά που παίρνουμε ως νέα IP είναι μια μίξη άλλων τίτλων, φυσικά με εξαιρέσεις. π.χ το Watch Dogs που αναφέρεις, όταν το πρωτοπαρουσίασαν μου φάνηκε ένα GTA, AC με στοιχεία "hacking", αναμασημένη τροφή, δεν είδα κάπου φρέσκιες ιδέες (τουλάχιστον εγώ έτσι το είδα). Εκτός και αν εννοείς κάτι διαφορετικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 This may be the first leaked image from the new Assassin’s Creed game, Assassin’s Creed: Origins 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, θέλω σε συστημα q6600-gt240-6gb ram να παίξω κάποιο FIFA. Ποιο να βάλω για να παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Και αυτά που παίρνουμε ως νέα IP είναι μια μίξη άλλων τίτλων, φυσικά με εξαιρέσεις. π.χ το Watch Dogs που αναφέρεις, όταν το πρωτοπαρουσίασαν μου φάνηκε ένα GTA, AC με στοιχεία "hacking", αναμασημένη τροφή, δεν είδα κάπου φρέσκιες ιδέες (τουλάχιστον εγώ έτσι το είδα). Εκτός και αν εννοείς κάτι διαφορετικό. Ειχες δηλαδη εσυ δει προηγουμενως πολλα παιχνιδια με hacking τυπου watch dogs(1 και 2)? Το προβλημα με το watch dogs οπως και το division πχ ειναι η εταιρεια που ειναι απο πισω,οχι τα παιχνιδια αυτα καθαυτα. Τουλαχιστον το watch dogs ηταν κατι το διαφορετικο απο τα 15 far cry και AC που εχουμε δει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις