{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το Friday the 13th είναι το μονο που φαίνεται decent, αλλα co-op και horror δεν πάνε μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 ΣΚ! ο Δημιουργος του Assassin's Creed, Corbeyran, μλαει στο AthensCon στο taekwodo Αυτο το ΣΚ ο Δημιουργος του Assassin's Creed, Corbeyran, μλαει στο AthensCon στο taekwodo. ειμαι δουλεια, γραφω μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Πες μας διευθυνση και τι ωρες θα γινει η παρουσιαση. Θα εχει και μεταφραστη στα Ελληνικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 εγώ την jade ήξερα για δημιουργό του AC. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 ΣΚ! ο Δημιουργος του Assassin's Creed, Corbeyran, μλαει στο AthensCon στο taekwodo Αυτο το ΣΚ ο Δημιουργος του Assassin's Creed, Corbeyran, μλαει στο AthensCon στο taekwodo. ειμαι δουλεια, γραφω μετα Σεναριογράφος της σειράς κομικ που είναι εμπνευσμένα από τη σειρά Assassin's Creed λέει το google/ wikipedia Éric Corbeyran https://fr.wikipedia.org/wiki/Assassin's_Creed_(bande_dessinée) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 The current state of DirectX 12 in PC gaming, was it worth the hype? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά άκυρη ερώτηση, αλλά πως θα μεταφράζατε τον όρο "immersion" όπως τον χρησιμοποιούμε όταν μιλάμε για video games στα ελληνικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Το πόσο ''μέσα'' σε βάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ενσωμάτωση; (εμβύθιση, απορρόφηση) Αλλίως περιγραφικά όπως είπε κι ο Psycho_Warhead. Το πόσο σε βάζει «μέσα» στα δρώμενα, το πόσο ταυτίζεσαι με τον ήρωα/την ιστορία, νιώθεις αυτά που συμβαίνουν σα να συνέβαιναν σε σένα, κτλ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μια άλλη λέξη που μου αρέσει είναι "ταύτιση", αλλά και το "ενσωμάτωση" είναι σωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Βιωματικότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Απορροφήθηκα, με απορρόφησε μου ακούγεται το πιο σωστό, επίσης πολλές gaming/tech λέξεις δεν μπορούν να μεταφραστούν μονολεκτικά στα Ελληνικά. Βιωματικότητα. lol, παίζει να είναι πρώτη φορα που διαβάζω αυτήν την λέξη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 lol, παίζει να είναι πρώτη φορα που διαβάζω αυτήν την λέξη Δεν είναι αδόκιμος όρος πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Κυριολεκτικά το immersion σημαίνει «εμβύθιση». Κι εμένα μου ακούγεται «κάπως» αλλά μάλλον η πιο σωστή λέξη είναι αυτή. Ίσως ακούγεται παράξενη γιατί: 1) δεν έχουμε συνηθίσει να τη χρησιμοποιούμε (παρόλα αυτά σε trailer και διαφημιστικά ταινιών/παιχνιδιών βλέπεις τη φράση: «Βυθιστείτε σε έναν κόσμο....», «Βυθιστείτε στη δράση του...» και φυσικά στη λογοτεχνία «Βυθίστηκε στη θλίψη» κ.ά.) 2) το έχουμε συνδιάσει περισσότερο με το βυθό (της θάλασσας) και όχι με την έννοια του «κυριεύω» Ίσως αν αρχίσουμε να τη χρησιμοποιούμε πιο πολύ, να μη μας φαίνεται τόσο «άκυρη» 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Official minimum PC requirements for Windows 10 VR revealed CPU: Intel Mobile Core i5 (e.g. 7200U) Dual-Core with Hyperthreading equivalent GPU: Integrated Intel® HD Graphics 620 (GT2) equivalent or greater DX12 API Capable GPU RAM: 8GB+ Dual Channel required for integrated Graphics HDMI: HDMI 1.4 with 2880×1440 @ 60 Hz or HDMI 2.0 or DP 1.3+ with 2880×1440 @ 90 Hz HDD:100GB+ SSD (Preferred) / HDD USB: USB 3.0 Type-A or USB 3.1 Type-C Port with DisplayPort Alternate Mode Bluetooth: Bluetooth 4.0 for accessories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις