seithan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 ^ Κλόουν την Τετάρτη, την Κυριακή νεκρός.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ωραία γιατί σίγουρα χρειάζονται άτομα στο porting/optimizing Το μοναδικό που ειλικρινά αξίζει είναι το Alan Wake και αυτό θέλει ο κόσμος, γιατί πολύ απλά δεν το κάνουν?! Δεν κατεβάζει πια του Lake?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Blizzard appears to be working on a new unannounced first-person game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Όχι άλλο fps έλεος! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το μοναδικά σοβαρά fps τα τελευταία 2 χρονια ήταν το Wolfenstein και το Doom, ευχαρίστως ένα καλο fps από μια από τις καλύτερες εταιρίες στο PC gaming. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2016 από {TDi}Dj2k..infc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το μοναδικά σοβαρά fps τα τελευταία 2 χρονια ήταν το Wolfenstein και το Doom, ευχαρίστως ένα καλο fps από μια από τις καλύτερες εταιρίες στο PC gaming. Και τα fps γέλασαν, γιατί τα fps ξέρουν. Μην ξεχνάς οτι ποντάρουμε και στην activision ταυτόχρονα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Point of View Has Been Declared Bankrupt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 OMG, ένα game που παίζεις το δολοφόνο και σκοτώνεις αθώα θύματα ?! Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα έχει και αυτό το reception του Hatred... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βασικά από ότι κατάλαβα προσπαθεί να κλέψει το thunder του Friday the 13th. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και τα δυο θα είναι μούφα όπως ότι σχετικό έχει βγει. Αυτά τα games είναι για SP μονο. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2016 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το μέλλον του gaming είναι φορητό VR? (λέμε τώρα) http://www.anandtech.com/show/10870/zotac-vr-go-backpack-pc-gets-priced-core-i76700t-geforce-gtx-1070-1999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το μέλλον του gaming είναι φορητό VR? (λέμε τώρα) http://www.anandtech.com/show/10870/zotac-vr-go-backpack-pc-gets-priced-core-i76700t-geforce-gtx-1070-1999 Ναι αυτο ακριβως ειναι το μελλον του pc gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι σαν το steam machine αλλα με windows αντι για linux. Μαλλον να χτυπησουν τις κονσολες πανε με τετοιο pc(επειδη ειναι φορητο αλλα εχει την δυναμη ενος καλου desktop και αναβαθμιζεται) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι σαν το steam machine αλλα με windows αντι για linux. Μαλλον να χτυπησουν τις κονσολες πανε με τετοιο pc(επειδη ειναι φορητο αλλα εχει την δυναμη ενος καλου desktop και αναβαθμιζεται) . Το βρηκες και εσυ. Πανε να χτυπησουν τις κονσολες μ ενα τουβλο στη πλατη που κοστιζει 2000 ευρω. Ελα παναγια μου... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 OMG, ένα game που παίζεις το δολοφόνο και σκοτώνεις αθώα θύματα ?! Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα έχει και αυτό το reception του Hatred... Σα να βλέπω το dead by daylight.. Για κάποιο λόγο αρέσει σε κόσμο.Εγω το βρήκα σούπερ βαρετό. Εδώ πάλι οι αθώοι έχουν και όπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Έχω που έχω 4 κήλες με αυτό θα βγάλω άλλες τόσες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις