Oroku Saki Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Steam days ολες οι ανακοινωσεις http://www.gamasutra.com/view/news/283232/Steam_Dev_Days_2016_The_view_from_Twitter_on_day_one.php Νεο controller, υποστηριξη ολων των μεγαλων controlelrs μεσω steam api και ενα μεγαλο update ερχεται τις επομενες εβδομαδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Παλιό αλλά ενδιαφέρον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Παλιό αλλά ενδιαφέρον. Πωωω τι μου θύμησες τώρα! GeForce 2 GTS > GeForce 4 Ti 4400 > 6800GT > 8800GT > GTX275 > GTX460 > GTX460 SLΙ > GTX770 > GTX970 Τις εποχές των Voodoo είχα PSX και γενικά κονσόλες πριν από αυτό. Νιώθω πολύ τυχερός που έζησα όλη αυτή την εξέλιξη... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Voodoo 2 που ήταν επιταχυντής που έμπαινε έξτρα... Μεγάλες οι διαφορές με την εγκατάσταση 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θρασύμαχος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ονειρεύομαι να δω το Red Dead Redemption στους Η/Υ εδώ και καμιά πενταετία, το πιθανότερο είναι πως μάλλον δεν θα 'ναι αυτό, αλλά η Ρόκσταρ μόλις τιτίβισε αυτήν την εικόνα: Ή κάτι σχετικό με το Χάλοουιν, ή κάτι σχετικό με Red Dead. Όχι απαραίτητα σχετικό με Η/Υ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lautrec Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Η ομοιότητα με το background του RDR είναι πολύ μεγάλη για να είναι κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μπορει να ειναι βελτιωμένη επανακυκλοφορία του RDR για pc και κονσολες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Red Dead Redemption 2 μου μυρίζεται εμένα, πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopigi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Παιδια,θελω να ρωτησω αν αυτος ο υπολογιστης φαινεται καλος για τα λευτα του επειδη σκευτομαι να τον αγορασω.Επισης τον θελω για gaming και για gta v,overwatch κλπ.Τι λετε θα μου κανει??Αν εχει καποιος να μου προτεινει κατι με αυτα τα λευτα η λιγοτερα... http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/desktops/all-desktops/Turbo-X-Cerberus-GS100-Desktop-AMD-FX-6300-8GB-240GB-SSD-R7-240.htm?_ga=1.24042559.483871027.1475945292 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Παιδια,θελω να ρωτησω αν αυτος ο υπολογιστης φαινεται καλος για τα λευτα του επειδη σκευτομαι να τον αγορασω.Επισης τον θελω για gaming και για gta v,overwatch κλπ.Τι λετε θα μου κανει??Αν εχει καποιος να μου προτεινει κατι με αυτα τα λευτα η λιγοτερα... http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/desktops/all-desktops/Turbo-X-Cerberus-GS100-Desktop-AMD-FX-6300-8GB-240GB-SSD-R7-240.htm?_ga=1.24042559.483871027.1475945292 Εδώ είσαι http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Υπήρχαν φήμες για remake του πρώτου και ανάπτυξη του 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Όχι απαραίτητα σχετικό με Η/Υ... Έχουν χεστεί στο τάλιρο με την έκδοση του GTA V στο PC, ο μονος λόγος να μην το βγάλουν αρχικά στο PC θα ήταν για να σε κάνουν να αγοράσεις κονσόλα και μετά να κανεις double dip στο PC, rockstar does what rockstar wants 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Πωωω τι μου θύμησες τώρα! GeForce 2 GTS > GeForce 4 Ti 4400 > 6800GT > 8800GT > GTX275 > GTX460 > GTX460 SLΙ > GTX770 > GTX970 Τις εποχές των Voodoo είχα PSX και γενικά κονσόλες πριν από αυτό. Νιώθω πολύ τυχερός που έζησα όλη αυτή την εξέλιξη... Για κάποιο λόγο με το που διάβασα το ποστ σου και έφερα στο μυαλό μου με ανάποδη χρονική αλληλουχία τις κάρτες αυτές, θυμήθηκα τις εποχές που παίζαμε με μονοπύρηνα μπρίκια ακόμα (κυρίως τότε δηλαδή) και μόλις γινόταν κανένα μακελειό στην οθόνη σερνόταν το σύμπαν. Οπότε σε καμιά βαρβάτη έκρηξη γέρω γω κοιτούσαμε και ανάποδα ρε αδερφέ για να μη λαγκάρει το σύμπαν! Εγώ τουλάχιστον το είχα σύστημα.Είχα αναπτύξει αντίστοιχο playstyle. Και ώρες ώρες αναπολώ αυτά τα παλιά και μπαίνω σε φιλοσοφικού και ακαδημαϊκού τύπου σκέψεις και λέω, πραγματικά, δες όλη την εξέλιξη του κλάδου.Νομίζω είναι τουλάχιστον αστείο να πεις σε κάποιον σημερινό pc gamer πρόσεχε, μην προκαλείς και πολύ χαμό στην οθόνη γιατί θα τρέχει με 10fps το παιχνίδι. Παρόλ' αυτά θεωρώ πως συνολικά το γουστάραμε περισσότερο το gaming τότε.Μας γέμιζε περισσότερο δηλαδή.Και ας έχουμε πλέον τα μέσα, που σε θεωρητικό επίπεδο, θα έπρεπε να έχουν καταφέρει το ακριβώς αντίθετο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Για κάποιο λόγο με το που διάβασα το ποστ σου και έφερα στο μυαλό μου με ανάποδη χρονική αλληλουχία τις κάρτες αυτές, θυμήθηκα τις εποχές που παίζαμε με μονοπύρηνα μπρίκια ακόμα (κυρίως τότε δηλαδή) και μόλις γινόταν κανένα μακελειό στην οθόνη σερνόταν το σύμπαν. Οπότε σε καμιά βαρβάτη έκρηξη γέρω γω κοιτούσαμε και ανάποδα ρε αδερφέ για να μη λαγκάρει το σύμπαν! Εγώ τουλάχιστον το είχα σύστημα.Είχα αναπτύξει αντίστοιχο playstyle. Και ώρες ώρες αναπολώ αυτά τα παλιά και μπαίνω σε φιλοσοφικού και ακαδημαϊκού τύπου σκέψεις και λέω, πραγματικά, δες όλη την εξέλιξη του κλάδου.Νομίζω είναι τουλάχιστον αστείο να πεις σε κάποιον σημερινό pc gamer πρόσεχε, μην προκαλείς και πολύ χαμό στην οθόνη γιατί θα τρέχει με 10fps το παιχνίδι. Παρόλ' αυτά θεωρώ πως συνολικά το γουστάραμε περισσότερο το gaming τότε.Μας γέμιζε περισσότερο δηλαδή.Και ας έχουμε πλέον τα μέσα, που σε θεωρητικό επίπεδο, θα έπρεπε να έχουν καταφέρει το ακριβώς αντίθετο. Κοινώς, όλα αυτά που περιέγραψες σε μία εικόνα: Και είμαι σίγουρος δεν ήταν καθόλου τυχαίο που είχαν βάλει αυτό το "εφέ" στη πασιέντζα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις