Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει,αλλα το Death Stranding του Kojima βγαινει και σε PC.Τελικα ειναι μονο console exclusive για PS4

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το post σου φιλε μου, μηπως εχεις ξεχασει καποια ερωτηματικα? Γιατι η δευτερη προταση ειναι σε αντιφαση με την πρωτη.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το post σου φιλε μου, μηπως εχεις ξεχασει καποια ερωτηματικα? Γιατι η δευτερη προταση ειναι σε αντιφαση με την πρωτη.

ερωτηματικα συγκεκριμενα που θα βαζες?παιζει να ειναι το μονο που δεν κολλαει...

ο ανθρωπος ειναι σαφης "δεν ξερω αν εχεις αναφερθει,(κομμα) αλλα...μπλα μπλα.(τελεια) Τελικα ειναi μονο console exclusive για PS4.

Λογικα σε μπερδεψε το bold

Εννοεις οτι ειναι οπως το Uncharted του Playstation που ειναι μονο για το PS η το Halo Που ειναι μονο για xbox

Δημοσ.

ερωτηματικα συγκεκριμενα που θα βαζες?παιζει να ειναι το μονο που δεν κολλαει...

ο ανθρωπος ειναι σαφης "δεν ξερω αν εχεις αναφερθει,(κομμα) αλλα...μπλα μπλα.(τελεια) Τελικα ειναi μονο console exclusive για PS4.

Λογικα σε μπερδεψε το bold

Εννοεις οτι ειναι οπως το Uncharted του Playstation που ειναι μονο για το PS η το Halo Που ειναι μονο για xbox

Και εκει ειναι το πρόβλημα του ledaque γιατι σε αυτό που έκανες quote ως μπλα μπλα λέει οτι θα βγει σε pc άρα δεν είναι exclusive του ps4. Και νομίζω οτι ο αλαστορ όταν είπε console exclusive εννουσε μεταξύ των 2 κονσολών.

Δημοσ.

Και εκει ειναι το πρόβλημα του ledaque γιατι σε αυτό που έκανες quote ως μπλα μπλα λέει οτι θα βγει σε pc άρα δεν είναι exclusive του ps4. Και νομίζω οτι ο αλαστορ όταν είπε console exclusive εννουσε μεταξύ των 2 κονσολών.

Ξερεις γιατι μπερδευτηκα, μπερδευτηκα γιατι το Death Stranding ΔΕΝ ξερουμε ακομα αν θα βγει στο pc, σε καποιο site ειχαν μιλησει για pc port αλλα μυστηριωδως εξαφανιστηκε.

Δεν ειναι ακομα σιγουρο οτι θα βγει στο pc.

• Like 1
Δημοσ.

Πως μπορεις να φτιαξεις pc σε τιμη περιπου ιδια και χαρακτηριστικα με αυτα του ps4 pro

http://www.pcgamesn.com/amd/pc-vs-ps4-pro

Οχι οτι ενιαφερει πολλους απο εμας αφου οταν αναβαθμιζουμε κανουμε μεγαλες αναβαθμισεις.

Δημοσ.

δυνατος ο athlon Θα αρχισουμε να τον προτεινουμε για gaming pc!

Λυπάμαι αλλα θα διαφωνήσω.

Ο καλύτερος επεξεργαστής που πέρασε από τα χέρια μου, ήταν ο 80286. Δεν κολλούσε πουθενά. Οπότε προτείνω 80286. Μονόδρομος.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...