Alithinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 TOXIKK – Free Edition is now available for download Βασικά τα maps μου φαίνονται μικρά, και επίσης το rocket launcher έπρεπε να ήταν πιο δύσκολο να το αποκτήσεις. rocket spam είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως μεγάλη απογοήτευση όταν το είχαν ακυρώσει. Σε άλλα νέα, έχει ανακοινωθεί μέχρι τέλος του έτους, η κυκλοφορία του Shadow Tactics: Blades of the Shogun, παιχνίδι σε στυλ Commandos-Desperados που έχουμε πολύ καιρό να δούμε κάτι παρόμοιο: http://store.steampowered.com/app/418240/?l=greek Επιβεβαιώθηκε πως θα κυκλοφορήσει στις 6/12: Ορίστε και ένα gameplay video από E3: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Meanwhile στο Origin.... Όχι ότι με νοιάζει, πάντα αγγλικά χρησιμοποιώ, απλά μου φαίνεται λίγο αστείο... edit: Βασικά με το τελευταίο update έγινε αυτό.. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2016 από nektarios_rs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι δεν υποστηριζονται πλεον? Τρελαθηκαν εκει στην ΕΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smask Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 εεε , ισως ξερουν κατι περισσοτερο απο εμας για το μελλον . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Άλλαξαν και UI. Στο μάτι μου φαίνεται καλύτερο από το προηγούμενο. Τώρα για τα ελληνικά, θα ήθελα να μάθω τον λόγο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Γι αυτό το παιχνιδάκι έχετε ακούσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Καλή προσπάθεια, αλλά meh.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι διαφορά έχει το Rise of the Tomb Rider που κυκλοφόρησε τώρα με αυτό που βγήκε τον Ιανουάριο και έχει το ίδιο όνομα; Είναι απλά το ίδιο αλλά για κονσόλες; Γιατί στο release αναφέρουν και το PC κι έχω μπερδευτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Halo's weird, awkward history on PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι διαφορά έχει το Rise of the Tomb Rider που κυκλοφόρησε τώρα με αυτό που βγήκε τον Ιανουάριο και έχει το ίδιο όνομα; Είναι απλά το ίδιο αλλά για κονσόλες; Γιατί στο release αναφέρουν και το PC κι έχω μπερδευτεί. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο εκτος από το release για PS4 τον επόμενο μηνα, για PC κυκλοφόρησε ιανουάριο. Μάλλον μπερδεύεσαι με το unofficial release. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Halo's weird, awkward history on PC Κάτι παρόμοιο έπαιξε και με το GoG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν υπάρχει κάποιο άλλο εκτος από το release για PS4 τον επόμενο μηνα, για PC κυκλοφόρησε ιανουάριο. Μάλλον μπερδεύεσαι με το unofficial release. Ναι αυτό που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα (νόμιζα ότι κυκλοφόρησε), παντού αναφέρουν και το PC σαν πλατφόρμα, προφανώς εννοώντας σε ποιες (θα) υπάρχει, αλλά μπερδεύουν κόσμο. Άρα δεν υπάρχει νέο Tomb Raider. Ok thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι αυτό που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα (νόμιζα ότι κυκλοφόρησε), παντού αναφέρουν και το PC σαν πλατφόρμα, προφανώς εννοώντας σε ποιες (θα) υπάρχει, αλλά μπερδεύουν κόσμο. Άρα δεν υπάρχει νέο Tomb Raider. Ok thanks. Εκτός από μία νέα στολή και κάτι κάρτες θα έχει: Το “Blood Ties” (πίστα διάρκειας πάνω από 60 λεπτά στο κλασσικό Croft Manor) και το “Lara’s Nightmare” (endurance mode όπου το Croft Manor δέχεται επίθεση από ζόμπι). Το Blood Ties θα το συμπεριλάβουν στο Season Pass και θα πωλείται και ως ξεχωριστό dlc. Το Lara’s Nightmare είναι update του Endurance Mode που υπάρχει ήδη στο Season Pass και ως ξεχωριστό dlc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις